90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 133
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Дзак
Цитат
Да Духчева, права си за старите муцуни, не е по най-прекрасния повод да се съберем, но пък ще е весело
Аз избирам да повярвам, че момичетата се връщат за да довършат започнатото и да продължат от където са стигнали при предишното завъртане. Е, ако това не е точно така, имат цялата ми положителна енергия и вяра, че ще извървят трудният път до момента, в който приемат и обичат напълно себе си Simple Smile
За това с радост ви казвам добре дошли на всички
Диването, Илима, Руми, wackamotto и всички на които не мога да видя никовете, заради постовете на Гиги  Mr. Green

# 676

Почивното ми меню днес е:
З. - портокал.
О. - парче торта.
В. - боб и салата айсберг.

Какво ще рече:"Почивно меню"?

# 677
  • гр. София
Ще рече, че съм в почивка.

# 678
Дух, добре заварила!   bouquet

Аз не можах да намеря патладжан в целия квартал. Обиколих 3 магазина и пазарчето, но нъцки. Но пък си приготвих един котлет сьомга и зелена салатка, та се наядох като попско дете на задушница.  bowuu

За утре си взех две консерви нахут, че хич не тача варива да готвя. Та обмислям едни зелени салати с нахут.  Simple Smile На домочадието ще спретна едни пълнени чушки, та всички ще сме доволни.

# 679
Здравейте, фиданки Simple Smile До сега не съм ви писала, но редовно ви четях. Преди 3м бях на режима 27 дни, след което влязох в Пирогов по спешност и ми забраниха всякакви диети. Тогава започнах на 113 кг и след 27 дни бях 81. Сега обаче съм качила 7 кг и започвам отново. Искам да достигна 70кг и днес ми е първият въглехидратен ден, който протече така:

З: банан( мисля да се придържам към него, защото имам колит)
О: черно хлебче с лютеница
В: баклава и черен шоколад. + 3л. вода за деня

Успеех и много минуси Simple Smile)
P.S. Възможно ли е да дебелея от маслини или е плод на моята фантазия?

# 680
Илима, почивка след 90-я ден или ? Извинявам се за неуместния въпрос,но не съм много запозната и питам.Тази"почивка " ми е малко неясна.

# 681
  • гр. София
Да, почивката е след 90-я ден. Трае 90 дни, ако не си свалила до желаното тегло, т. е. това е минималното време преди да започнеш пак 90ДД. След като постигнеш желаното тегло е доживотна Mr. Green Малко объркано го обясних.

# 682
zgaria6tata В маслините има много сол и задържат вода, избягвай ги. Правилно ли разбрах че си свалила 32кг за по малко от месец Shocked.  Да не си объркала някоя цифра, звучи невъзможно чак Thinking

# 683
Благодаря!

# 684
И аз с отчет:
1-ви ден белтъци:
З- банан и половина
О- 3 Кебапчета и марули,моркови,зелен лук
В- същото,но по-малко (количествата ми са солидни,все пак бебчо все си търси нещо Simple Smile

Днес 2-ри ден:
З- 1/3 помело
О-пълнени постни чушки с ориз
В - същото, но ще ги омеся с леща, благодарение на чудесните постове на GigiBo -в страшна помощ си ми  Hug
Вода пия доста и заради кърменето, а утре въглехидратен ще видим  newsm78

# 685
zgaria6tata В маслините има много сол и задържат вода, избягвай ги. Правилно ли разбрах че си свалила 32кг за по малко от месец Shocked.  Да не си объркала някоя цифра, звучи невъзможно чак Thinking
\Не си разбрала грешно, но аз докато я спазвах пиех чай Инхуа по 10 пакетчета дневно и ходих 4 дни на интензивен спорт (бокс и тае бо). Това беше и причината да стигна до Пирогов- незадържане на храната, изтъняване на червата и стигнах до субилеус. Едва отървах операцията и сега го давам доста по-спокойно...искам бавно и умно да стигна заветните 70, че не ми се лежи отново там. И без чайчета...

# 686
  • Варна
Диването здравей, миналата година по същото време бяхме тука Wink помня аз белия шоколад на вечеря Simple Smile

След вчерашния бобов ни минус, ни плюс.

Днес :

фреш портокал
зеленчукова пица
баница с локум и тиквеник (свекито пратила една кутия)

Днес куриер от едно заведение донесе вкъщи 2 порции пържоли, пърленка и салата, мъжа ми работи в заведение и когато има сгрешена поръчка, я получава някой от персонала. Ако се беше случило на утрешния плодов щях да съм в много лошо настроение  Twisted Evil

# 687
Не си разбрала грешно, но аз докато я спазвах пиех чай Инхуа по 10 пакетчета дневно и ходих 4 дни на интензивен спорт (бокс и тае бо). Това беше и причината да стигна до Пирогов- незадържане на храната, изтъняване на червата и стигнах до субилеус. Едва отървах операцията и сега го давам доста по-спокойно...искам бавно и умно да стигна заветните 70, че не ми се лежи отново там. И без чайчета...
Дано този път всичко мине по-леко и здравословно Hug Hug

# 688

Благодаря  Hug. Край на маслините Grinning

# 689
izgaria6tataНаправо се втрещих 31 кг. за толкова кратко време. Ти сигурно си била и дехидратирана. Карай по-леко сега. Здравето е най-важно.

Общи условия

Активация на акаунт