МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 105 136
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Благодаря за поздравите!  

Не знам при вас как е, обаче аз имам чувството, че в мига, в който детето стане батко, започва да се държи като батко. Мислех, че ще е трудно едновременно с бебе и двама не големи батковци, но те някак се приспособяват и проявяват разбиране, като не мога да им обърна внимание (малкия де, големия има тренинг с брат си).

Вчера майка на 5 деца ме нарече :"Героиня"  newsm78 (моите са едва 3)

# 631
  • София
Мамчето, Скреч, честити ви бебебенца, да растата здрави и щастливи!

Мамче, тук освен че теразбираме и много ти се радваме , някой и мъъъничко ти завиждаме за 4-тото бебче Embarassed. Бъде здрави всики и се подкрепайте все така  Hug Hug Hug

Лукаса голямо изпитание ще преминеш, само като си го помисля изтръпвам - изваден зъб. Утишителни е че е млечен но все пак......  Hug

Ани щом го искаш ще се справиш. При всеки е различно , на всички ни е трудно в някаква степен , но се справяме и сме щастливи. Само да те предобредя, че с всяко следващо раждане желанието за "още едно малко" ( цитирам Ванчето) се увеличава  Laughing

Дани страхотно е цяло лято на моренце, сигурно си направиля много морски гердани. Hug

# 632
Tanija благодаря ти Hug, много сте прави за това че "с всяко следващо раждане желанието за "още едно малко"  се увеличава " Laughing

# 633
забравих почерпете се за здравето на нашият татко. Ако и Симонка беше изчакала датата на термина щяхме да празнуваме 2 в 1 Wink 

# 634
  • Варна
Искам някой ден и аз да се запиша във вашата темичка Simple Smile
Пожелавам си го  Blush

# 635
  • София
Пожелавам си го  Blush
И ние ти го пожелаваме!  Hug

# 636
Запис .... че отдавна отсъствам Simple Smile

# 637
  • София
Привет и от мен! Hug Нашата дълга и прекрасна морска ваканция е към края си- в понеделник пътуваме за София. Все пак се решихме и изпратихме Косьо четири дена преди нас. Laughing Доколкото мога да преценя по телефона, справя се много добре детето, пък ще видим какво ще заварим.  Wink

# 638
  • София
Все пак се решихме и изпратихме Косьо четири дена преди нас. Laughing Доколкото мога да преценя по телефона, справя се много добре детето, пък ще видим какво ще заварим.  Wink
Браво! И аз бих оставила моя Дани сам, само трябва да го проверявам да не подпали нещо (забравя да си изключва печката като си готви, забравя да заключи вратата като излиза, е, и телефона си забравя, което би било проблем при контролирането на останалите забравяния Mr. Green)

Пожелавам си го  Blush
(Не)Внимавай какво си пожелаваш! Wink Hug Ще чакаме включване.

По този повод - здрави и усмихнати да растат новите бебета Анна и Симона!   bouquet  bouquet

Нашата  почивка мина като хладен полъх на морски бриз...Ако някога изчезна за много дълго да знаете, че съм си намерила бряг!  Heart Eyes

Вече съм на ученическа вълна - три броя за героя!
Осмокласникът не го мисля - на него само трябва да му броя кеш.
Първокласничката кипи от ентусиазъм, ще бъде лесна и предимно розова учебна година с нея.
Виж, седмокласника е друга бира - имплантирам се в мозъка му и дано дружно изкласим и вземем правилните решения - мечти, мечтиииии...да хващаме с него пътя за Марс, викам, че по-лесно ми се вижда.  Mr. Green

# 639
Честити бебки на гордите си родители! Много ми набебихте настроението! Моята дъщеря постоянно ме врънка за "куче или бебе" (даже и избор имам), но щъркелът ни категорично е против и двата варианта, аз само за първия се дърпам... Нали си спомняте приключенията ми с рибите на № 2 Joy
У нас само Див(н)ото момиче чака първия учебен ден с нетърпение! Раницата е налична тъмнорозова (афкорс!), подредена с тетрадки и несесери и сака за плуването (подреден), и сака за физическото (подреден)... Униформата се облича по 63 пъти дневно, вече два пъти я прах  ooooh!
№ 2 хич не се вълнува, повече го влекът сбирките с мацките ...
Туку що се научих да готвя "точно като МАМА", заради вас!
 Embarassed

# 640
Momicheta, imam nujda ot speshno reshavane na probem - neshto, nay verojtno mishka, e umrjalo v kuhnjata ni, no taka i ne go namerihme. Mirizmata e neopisuema i ne znam kakvo moje da se napravi? Njakakvi idei?

# 641
  • София
След като повече от година големия искаше домашен любимец и бебе, бебето се появи, (при това момиче, точно както е поръчката му) а той:"Нали бебетата са като домашни любимци - постоянно трябва да се хранят и да се грижим за тях, и понякога омръзва"

При нас всяка зима идваше миризма на нещо гадно. Не може да се локализира, просто на вълни идва и изчезва. Мислехме, че е от киселото зеле на някой комшия. Но тази година още юли месец се появи тая миризма. Много ни мъчи, но не знам какво можем да направим.
 (а мишки имахме две. Хванахме ги с капан)

# 642
  • София
Мисля си, че в тази тема ще се чувствам разбрана. Добре заварили  Hug

# 643
Мисля си, че в тази тема ще се чувствам разбрана. Добре заварили  Hug

Със сигурност. Тук сме сродни души, малко луди, малко нестандартни, но с открити сърца.
С две думи - Добре дошла!  Hug

Честито на Скреч и Мамчето и добре дошли на този свят на Симона и Анна (тя ми е и адашка  Heart Eyes).

Момичета, готвите ли се за първия учебен ден? Нашия ученик не го вълнува това, той ще бъде в 5 клас и се счита за "стара пушка". Това, че ще има нови преподаватели по всички предмети, изобщо не му прави впечатление.  Mr. Green

# 644
Здравейте!

Преди време ми беше попаднала вашата тема и само влязох, за да се порадвам малко на многодетието Wink Не съм и предполагала, че ще вляза и аз в редиците на многодетните мами Simple Smile... Ние очакваме нашето трето детенце началото на януари или края на декември. Момиченце... още веднъж Simple Smile Имаме си две - на 3,7 и на 1,11, Сузана и Косара Simple Smile

Аз малко си падам многознайка, засърбяват ме пръстите на давам съвети... Grinning, та ще се включа по някои въпроси, които видях...

nadiaeuro Някой с опитен нос ще ви свърши работа. Преди време на нас ни се беше случило нещо подобно с хладилника. При някакво размразяване беше изтекла течност от месо (в тавичка зад хладилника) и си миришеше точно на умряло...

Lukasa & Te Голямото ми момиче падна и си счупи предно зъбче. Имаше вертикална пукнатина съвсем до корена. Препоръчаха ни да го махнем из коренче, защото можело периодично да се инфектира. За 20-30 мин в Юниордент с пълна упойка.

Честити бебета на Скреч и Мамчето Wink

Здравей Зелено човече Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да сте здрави!

Общи условия

Активация на акаунт