София МЛАДОСТ (20)

• 80 747
  • 769
  •   1
Отговори
# 480
Къде из "Младост"1 или "Младост "1А има от контейнерите за разделно събиране на отпадъци , на синия по точно - за хартия? То хубаво ги събираме разделно , ама после къде да ги изхвърляме? newsm78

Жълтите са за хартия и пластмаса, а сините са за стъкло.

пред нас имаше, но когато идваха с камиона изсипваха всички кофи заедно и ни попариха ентусиазма за разделно събиране  Tired

# 481
отдавна никой не събира разделно - и изхвърлящи, и извозващи  Tired

# 482
отдавна никой не събира разделно - и изхвърлящи, и извозващи  Tired

Ами аз събирам и ходя до друга пресечка специалано да изхвърлям в жълтите кофи, че до нас няма.

Наистина ли в камиона ги изсипват заедно - няма ли разделно събиране в София?
Вие ме изумихте  Rolling Eyes

# 483
  • София-Младост
Момичета, водихте ли децата на цирк? Малкия настоява да ходи и се чудя дали да не го разколебавам... Колко време продължава забавлението, както преди ли  е от две части? И като цяло заслужава ли си.
За последно на цирк каката преди доста години и се бях зарекла да не повтарям...  час и повече на дървена пейка ми идва в повече, сега май са със столове-пластмасови...но не съм сигурна.

# 484
  • с/у ОколоМръсТното
Да и аз исках да чуя отзивите за цирка?
Аз не бих отишла, но се чудя дали да пусна децата си... Пък не е и евтинко това удоволствие... 10лв. за деца и 15 за възрастни ли беше  newsm78

# 485
от 1 до 3 год. - без право на място 3 лева
Детски билети от 4 до 10 години с право на място 10 лева
Зелена зона 15 лева
Синя зона 20 лева
Червена зона 25 лева
Партер ложа 30 лева
http://www.circus-balkanski.com/program/tickets

# 486
Здравейте! Времето става все по-топло и слънчево, и аз имам предложение за гимнастика на открито. Дали ще има тук желаещи майки да се събираме и да се пораздвижим заедно? По-малките бебета може спокойно да наблюдават мама от количката, ако тя иска да се включи в упражненията.

# 487
  • София
Момичета, водихте ли децата на цирк? Малкия настоява да ходи и се чудя дали да не го разколебавам... Колко време продължава забавлението, както преди ли  е от две части? И като цяло заслужава ли си.
За последно на цирк каката преди доста години и се бях зарекла да не повтарям...  час и повече на дървена пейка ми идва в повече, сега май са със столове-пластмасови...но не съм сигурна.

Ние ходихме в неделя.
Представлението е от 2 части с 20 мин почивка по средата, когато може да се излиза. Местата са с пластмасови столове (освен в ложите - там са сгъваеми, дървени, с тапицерия Simple Smile )
На мен ми хареса, не бях ходила от много години. Дребния е на 4 и също му допадна, особено като изкараха змиите и крокодилите, ама той е пристрастен. За мен това беше най-скучния номер. Иначе има клоуни, акробати, пудели, споменатите змии и крокодили, и мотористи.

# 488
  • нейде там, където ....
В програмата пише, че изпълняват колелото на смъртта - в края на първата част и глобусът на смъртта (с мотористите) - в края на втората част. Така ли е наистина?

# 489
  • София
В програмата пише, че изпълняват колелото на смъртта - в края на първата част и глобусът на смъртта (с мотористите) - в края на втората част. Така ли е наистина?

Ако колелото на смъртта е двойното въртящо се колело на фамилия Балкански, да, така е Simple Smile
И двата номера са супер впечатляващи!  Crazy

# 490
  • София-Младост

Ако колелото на смъртта е двойното въртящо се колело на фамилия Балкански, да, така е Simple Smile
И двата номера са супер впечатляващи!  Crazy
Мин. година не беше ли с някакви мотори и бразилец това колело ?

# 491
Здравейте!

Преди време бях питала за добър фризьор в квартала. Сега искам да попитам дали някой може да ми препоръча добър козметик. За предпочитане някъде в Младост 1. Но не пречи и някъде другаде из квартала да е.

Имам и още един въпрос. Иска ми се да запиша дъщеря си на спортни танци през лятото. Къде в квартала има школа за такива танци?

Благодаря предварително на всеки, който се включи   bouquet

# 492
  • София
polito87, козметичка за лице или за кола-маска търсиш?

Занимания по спортни танци се провеждаха в сградата на 39 СОУ, но информацията ми не е актуална. Иначе в центъра "Щастливи деца" до РУМ (Младост 2) има всякакви занимания за деца. Peace

# 493
  • Страната на чудесата
"Щастливи деца" горещо ги препоръчвам и аз, а сградата им е супер, каките-много мили и обстановката като цяло е 10 от 10  Peace

# 494
стига кака Девора да не промива мозъка на децата - да  Joy
другите каки наистина са мили и готини, но танците май са баш при нея  Peace
пп съблекалня няма, децата се събличат прави в коридора или в тоалетната /по-големите особено/, което не прави обстановката 10 от 10  Wink

Общи условия

Активация на акаунт