София МЛАДОСТ (20)

• 80 750
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
  • София
имам малко странен въпрос: къде мога да намеря хубави детски свещички за РД  newsm78

и в JUMBO има идейни  Grinning

Супер, то ми е близо  Peace

# 466
И аз благодаря за идеята за детски свещички.   bouquet

А къде всъщност се намира това "Джъмбо" ?

# 467
И аз благодаря за идеята за детски свещички.   bouquet

А къде всъщност се намира това "Джъмбо" ?

В Дружба 2(мисля се води) до Лидъл ако го знаеш къде е, има вход и от към Цариградско шосе.

# 468
Aха, аз мислех, че е някъде из Младостите и се чудех защо не ми е известно.  Laughing
Мерси, Slavaabouquet

# 469
Точно миналата седмица бяхме с майка ми в този Дружбенски Джъмбо - абсолютно празен беше, освен нас май нямаше други клиенти в цялото хале!

Малко е трики достигането (ние бяхме с кола), но когото и да питате в квартала  - насочват.

Има много забавни идеи за Великден, между другото.

# 470
  • България <3
здравейте
някой чувал ли е или ходил в студио за красота azaro в младост 2? интересува ме нивото на маникюра, понеже искам да си направя ноктопластика с акрил и видях в сайт за ваучери, че предлагат тази услуга?
http://vo.grupo.bg/all-oferta-noktoplastika-permanenten-frenski- … i-6196?aff_id=119

Здравей,
Показания ваучер е за студиото им в "
Студио за красота "AZARO" /ж.к. Дианабад/
София, ул. Никола Габровски 12 /ж.к. Дианабад/
Иначе и аз искам да препоръчате някое студио из Младостите за ноктопластика, за предпочитане в 3-4  Peace

оф, аз съм се объркала...  понеже бях наотворила много страници става дума за тоази салон:
http://vo.grupo.bg/all-oferta-noktoplastika-akril-samo-vmesto-ot … n-6103?aff_id=119
Фризьорски салон „СТИЛ”
, София, ж.к. Младост 1; ул. "Димитър Моллов" 3 /пазара на Окръжна болница/

# 471
  • France
Наскоро питах къде в Младост-2 има обущар.... Такъв работи срещу последната спирка на 306. За смяна на капачетата на токчетата ми взе 5 лв.

# 472
  • София
Някой да има отзиви за фризорският салон на втория етаж с/у Фантастико Младост-4? (Името му май е Julia или нещо подобно)  newsm78

# 473
Някой да има отзиви за фризорският салон на втория етаж с/у Фантастико Младост-4? (Името му май е Julia или нещо подобно)  newsm78

преди няколко години там беше Мери - за нищо не я биваше освен да клюкарства; не съм ходила много отдавна по тази причина

# 474
  • София
Някой да има отзиви за фризорският салон на втория етаж с/у Фантастико Младост-4? (Името му май е Julia или нещо подобно)  newsm78

преди няколко години там беше Мери - за нищо не я биваше освен да клюкарства; не съм ходила много отдавна по тази причина

Мерси   bouquet Значи ще се пробвам в РУЖ вероятно Tired

# 475
аз съм доволна от Руж  Wink

# 476
  • София
аз съм доволна от Руж  Wink

Става дума за хубаво издухване  Rolling Eyes

# 477
здравейте записвам се при вас ,много ми е приятноооооооооо

# 478
Къде из "Младост"1 или "Младост "1А има от контейнерите за разделно събиране на отпадъци , на синия по точно - за хартия? То хубаво ги събираме разделно , ама после къде да ги изхвърляме? newsm78

# 479
Къде из "Младост"1 или "Младост "1А има от контейнерите за разделно събиране на отпадъци , на синия по точно - за хартия? То хубаво ги събираме разделно , ама после къде да ги изхвърляме? newsm78

Жълтите са за хартия и пластмаса, а сините са за стъкло.

Общи условия

Активация на акаунт