София МЛАДОСТ (20)

• 80 758
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, търся добър детски ортодонт в близост. Сиреч- не отвъд центъра.
Ако можете да препоръчате ще е чудесно, защото повечето мнения във форума са доста стари.
Благодаря в аванс! Hug

Орлов мост устройва ли те?
д-р Иванова ли ще препоръчаш?

Да Simple Smile

# 451
  • Страната на чудесата
Ако можете да препоръчате ще е чудесно, защото повечето мнения във форума са доста стари.
Благодаря в аванс! Hug
В студентска поликлиника има, д-р Йотова.Тел.за връзка 0887/601064. Прави шините на дъщеря ми, доволна съм Peace

# 452
  • София
Благодаря в аванс! Hug

Орлов мост устройва ли те?
д-р Иванова ли ще препоръчаш?

Да Simple Smile

Може ли повече подробности Simple Smile

Lucky Plam, благодаря!

# 453
Като навсякъде Sad Ама едно време като го боли ухо детето го водиш директно при УНГ, а не висиш за направление първо... а после и пред другия кабинет пак...

Именно! Тези направления са най-големия шит без извинение!

Благодаря в аванс! Hug

Ms.Gorgeous ортодонта е нещо изключително важно, затова не се води от локацията при избора си, тъй като бъдещото ти стоматологично здраве е по-важно. Лично моята препоръка е  д-р Весела Джонева 0888235635 - кабинета и е на ул. Гургулят на гърба на 1-ва Градска болница - между ул. Фр.Нансен и Раковска.

# 454
Оле, аз явно съм съвсем "зелена" и невежа по темата... Нито си представях, че ще се чака, нито, че има драма с направления и т.н.

Но, дет' викат руснаците - "поживем - увидим", та, неизбежно ще мина и през това явно, но надявам се, не скоро Simple Smile

Пак е радостно, че поликлиниката е съвсем близо до вкъщи.

# 455
  • sofia
Момичета, може ли да ми препоръчате рехабилитатор и логопед, които правят посещение по домовете и Младост не им се вижда на края на света. Става дума за възрастен човек(баща ми). Миналата седмица получи инсулт, вчера го изписаха от болницата. Има пареза на дясната част на тялото и не може да говори. Cry

# 456
мирта, стискам палци да намерите и всичко да стане наред !!!

момичета, аз пък да питам за стъклар плссс  bouquet счупи ми се огледалото на гардеробната вратичка, която вече съм размонтирала. оказа се, че не може в магазина на гардероба да ми го направят. трябва ми да е прецизен стъклар, става въпрос за чамов гардероб. предварително много мерси   bouquet  bouquet а - и ако е в младост 3, ще е най-добре, че пеша ще я нося тази врата. но и където и да е младост - пак става.

# 457
Дали има някъде детски торти, но да са без предварителна поръчка?  Rolling Eyes Crazy

# 458
  • България <3
здравейте
някой чувал ли е или ходил в студио за красота azaro в младост 2? интересува ме нивото на маникюра, понеже искам да си направя ноктопластика с акрил и видях в сайт за ваучери, че предлагат тази услуга?
http://vo.grupo.bg/all-oferta-noktoplastika-permanenten-frenski- … i-6196?aff_id=119

# 459
здравейте
някой чувал ли е или ходил в студио за красота azaro в младост 2? интересува ме нивото на маникюра, понеже искам да си направя ноктопластика с акрил и видях в сайт за ваучери, че предлагат тази услуга?
http://vo.grupo.bg/all-oferta-noktoplastika-permanenten-frenski- … i-6196?aff_id=119

Здравей,
Показания ваучер е за студиото им в "
Студио за красота "AZARO" /ж.к. Дианабад/
София, ул. Никола Габровски 12 /ж.к. Дианабад/
Иначе и аз искам да препоръчате някое студио из Младостите за ноктопластика, за предпочитане в 3-4  Peace

# 460
  • София
здравейте,

имам малко странен въпрос: къде мога да намеря хубави детски свещички за РД  newsm78

# 461
  • София
Момичета, може ли да ми препоръчате джи пи в младост?  bouquet

# 462
ииии взех едни много готски happy birthday, като всяка от буквите е свещичка  Heart Eyes в този случай отделна свещ може да ти е цифра  Grinning
от книжарницата в подлеза до метрото на софийския университет

# 463
  • София
ииии взех едни много готски happy birthday, като всяка от буквите е свещичка  Heart Eyes в този случай отделна свещ може да ти е цифра  Grinning
от книжарницата в подлеза до метрото на софийския университет

Мерси много.

Да попитам и тук: трябва ми актуално инфо за 56 ОДЗ "Здравец"  Rolling Eyes

# 464
  • с/у ОколоМръсТното
имам малко странен въпрос: къде мога да намеря хубави детски свещички за РД  newsm78

и в JUMBO има идейни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт