София МЛАДОСТ (20)

• 80 517
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
Имаме тема за Деца с очни проблеми, за който има нужда от по-дълъг списък с детски офталмолози в София. Ние също ходим при д-р Лолова от години и мога да дам само добри отзиви за нея. Преглежда веднъж в седмицата, в сряда. Часове се записват от сега за след месец.

# 91
Понеже продължаваме да сме на лекарска вълна да похваля и един офталмолог- д-р Сийка Павлова, която работи в бл. 54 в Мл.1. За пореден ходим с децата на преглед при нея и оставам очарована от професионализма и човещината й.

Работи ли със Здравната каса? Лесно ли се записват часове за преглед при нея? Ако може някакъв телефон за контакт!  bouquet

Работи със ЗК, да, лесно се записват часове. Мобилният й е 0888 491 497.

# 92
  • София
Касита, много благодаря!  bouquet

# 93
  • София
Записвам се, да не ви изпусна, въпреки че рядко се включвам. Благодаря за темата   bouquet

# 94
Весели празници, здраве, късмет, мир и любов! Simple Smile

# 95
# 96
  • София
Честита Нова Година, момичета, да е много щастлива и успешна за всички   bouquet

# 97
# 98
Мислех си дали ще искате на 12-01 (събота) например да се видим някъде в квартала на кафе? Само дето не измислих хубаво място, на което да ви поканя.

# 99
  • София
Мислех си дали ще искате на 12-01 (събота) например да се видим някъде в квартала на кафе? Само дето не измислих хубаво място, на което да ви поканя.
Окти, аз искам, ако се съберат повече хора, може и да резервираме някъде.... Пици Фрици, Зелената къща / май беше/ newsm78

# 100
  • София-Младост
За много години, дами! Бъдете здрави вие и семействата ви! Много късмет и едно надявам се по-спокойна година!  Simple Smile

Имам нужда от дерматолог, да кажете добра дума за някой може и в 25 ДКЦ...

# 101
За много години, дами! Бъдете здрави вие и семействата ви! Много късмет и едно надявам се по-спокойна година!  Simple Smile

Няколко страници по-напред Касита беше попитала за дерматолог и има препоръки разни  Peace

# 102
  • София-Младост

Няколко страници по-напред Касита беше попитала за дерматолог и има препоръки разни  Peace
Видях ги, но се надявах на нещо в райна...ако има отзиви от д-р Ковачев в 25 ДКЦ ще съм благодарна.

# 103
Отново в района, е почти де, е Дермаклиниката в Дървеница на Бели Мел. Там препоръчвам д-р Росица Денчева, преди това работеше като завеждащ на кожното в Токуда.
Работят и със ЗК. Иначе прегледът е 30 лв.

# 104
  • sofia
Отново в района, е почти де, е Дермаклиниката в Дървеница на Бели Мел. Там препоръчвам д-р Росица Денчева, преди това работеше като завеждащ на кожното в Токуда.
Работят и със ЗК. Иначе прегледът е 30 лв.
И аз я препоръчвам, водих големия син при нея, останах много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт