София МЛАДОСТ (20)

• 80 830
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
Харесвам много и кухнята и обслужването на Прадо. Намира се на пазара на Мл.1, бившата Мис Каприз.

# 346
  • с/у ОколоМръсТното
Шанова, случайно да се намира някое ателиенце във вашата обител за продан - ще спестя огромни разходи  Laughing

не съм чула, но не съм се интересувала.
Да не си правиш женски будоар? Laughing

# 347
  • France
Момичета, има ли клинична лаборатория в Младост-1, която да изследва хормони? Че не ми се ходи до Плиска, гладна и жадна, рано сутрин Simple Smile

# 348
'стратегия за здраве' в блока до 27 п-ка, имат и сайт, питай гугъл  Wink

# 349
Никаква файда, ние сме с демонтирани радиатори навсякъде, сметката зимните месеци е 80-120лв. Водата от тях е не повече от 25-30лв. Т.е. плащам си , за да не ползвам Топлофикация.

При нас е същата хубост - без радиатори и само за топла вода плащаме по 100-140 лева през зимата, което не ми се струва особено икономично. За съжаление няма как да убедя съседите да се откажем изобщо от парното, защото има такива, които си го ползват, но не го плащат и на тях им е изгодно..

# 350
  • нейде там, където ....
Харесвам много и кухнята и обслужването на Прадо. Намира се на пазара на Мл.1, бившата Мис Каприз.

+1. Има дори пица с шоколад банани.

# 351
И аз съм много щастлива, че нямаме парно, само топла вода. Но и за "само топла вода" парите не са малко. А най-много ме подразни фактът, че те си искаха да влязат и да си отчетът водомерите миналата година, за което ми начислиха 10лв. То тази вода златна излиза - един път като студена, един път като затоплена.

# 352

Натам не се насочвайте днес, няма свободни места след 19 ч.

Ето това си купих за някой друг ден - Четири малки пици, три средни или пък две големи

# 353

Натам не се насочвайте днес, няма свободни места след 19 ч.

Ето това си купих за някой друг ден - Четири малки пици, три средни или пък две големи

Някои имаме резервация.  smile3508

# 354

Аз ще донеса три сгъваеми столчета за нас, сватьо!  Mr. Green

# 355

Аз ще донеса три сгъваеми столчета за нас, сватьо!  Mr. Green

О, той сват ти и на коленце ще те прислони!

# 356
Момичета, има ли клинична лаборатория в Младост-1, която да изследва хормони? Че не ми се ходи до Плиска, гладна и жадна, рано сутрин Simple Smile

гр. София, ж.к. “Младост” 2, бл. 242, вх. 3 /последна спирка на автобус 306/ МЦ “БИВИ”
гр. София, ж.к. “Младост” 1, бл. 53 /зад бивщата 27 поликлиника/

# 357
  • София
Здравейте, с моя дружка искаме да се вкараме малко в нормата и решихме,че ни се ходи на народни танци. Видях една школа Баядерки до хит-а, но ако някъде другаде знаете така,че да стигаме с един автобус ще бъда благодарна.
 Peace

# 358
  • София-Младост
Здравейте, с моя дружка искаме да се вкараме малко в нормата и решихме,че ни се ходи на народни танци. Видях една школа Баядерки до хит-а, но ако някъде другаде знаете така,че да стигаме с един автобус ще бъда благодарна.
 Peace
В Спортна зала Илияна, в "Крит"-Младост 3 се провеждат народни танци на група Сборенка, даже сега отново се сформира група за начинаещи, ако имате интерес ще ви дам тел. на момичетата на лични.

# 359
  • София
 Peace
В Спортна зала Илияна, в "Крит"-Младост 3 се провеждат народни танци на група Сборенка, даже сега отново се сформира група за начинаещи, ако имате интерес ще ви дам тел. на момичетата на лични.
Да, благодаря:)

Общи условия

Активация на акаунт