София МЛАДОСТ (20)

• 80 844
  • 769
  •   1
Отговори
# 330
  • Sofia
Момичета наред с храната аз пак да попитам дали в 178ОДЗ знаете да има логопед?
А иначе обичаме да похапваме в пици Фрици и Happy  Laughing

# 331
  • София-Младост
Шани, пробвахте ли китайцингския ресторант до нашата Била?

още не сме. Но колегата го похвали. Вкусно било.

Виждам, че и магазините са ви райнирани, да попитам коя е "вашта" Билла и къде там има китайски. Laughing
Ние взимаме от един в Младост-3, бл.325, до сега оплаквания нямаме, но и сме традиционалисти-пилешко с всичките им гъби и бамбуци...

# 332
Младост 4  Wink
в същата сграда, в която е Била - преди около година имаше 'нормална' кръчма, сега е китайски ресторант
1715 София, Жк. Младост 4 Ул. 406-Та - адресът според сайта на Била

# 333
  • София-Младост
Младост 4  Wink
в същата сграда, в която е Била - преди около година имаше 'нормална' кръчма, сега е китайски ресторант
Я що не съм забелязала, иначе беше някакво барбекю преди това...все на печени ребърца ми миришеше като мина оттам Simple Smile Ще ги пробваме евентуално и тях.

# 334
  • София
Ми аз миналото лято го открих покрай една приятелка, доколкото знам, те са там от пролетта или началото на лятото. За съжаление, Блинная вече няма, на детето много му харесваше, ама и сега не са никак за изхвърляне, а готвачът е истински талант.

А какво предлагат като храна?

Има пици, готвено, много им харесвам агнешката главичка със зелен лук (обезкостена, естествено), хапки пилешки, със сирене или с кашкавал, салати, риба, зеленчуци всякакви на пара, на скара или в масло, общо взето каквото си пожелаеш. Не искам да звучи като реклама, на мен ми харесва, на някой друг може и да не му хареса.

# 335
  • България <3
Хора, на квартира сме в Мусагеница и хазяйката има някакви стари задължения към Топлофикация от миналата година, последните 2 месеца не сме плащали парното понеже беше надписано и решихме да изчакаме края на отоплителния сезон да оправят сметките и тогава да си го платим, тъй като се изнасяме, но от 2 дена нямаме никаква топла вода, възможно ли е да са я спряли, заради това??? Може ли малко хелп, тъй като не се живее без топла вода #Crazy

# 336
Хора, на квартира сме в Мусагеница и хазяйката има някакви стари задължения към Топлофикация от миналата година, последните 2 месеца не сме плащали парното понеже беше надписано и решихме да изчакаме края на отоплителния сезон да оправят сметките и тогава да си го платим, тъй като се изнасяме, но от 2 дена нямаме никаква топла вода, възможно ли е да са я спряли, заради това??? Може ли малко хелп, тъй като не се живее без топка вода #Crazy
Топлофикация - София” ЕАД уведомява своите клиенти, че поради авария на магистрален топлопровод е прекъснато топлоподаването за ж.к.”Младост” 1, ж.к.”Мусагеница”, ж.к.”Дървеница”, ж.к.”Студентски град”, кв.”Витоша” и резиденциите на бул.”Симеоновско шосе”.
Незабавно е създадена необходимата организация и ще се работи  до възстановяване на топлоснабдяването.
    “Топлофикация София” ЕАД поднася своите извинения на засегнатите абонати.

# 337
  • България <3
Ох, боже, това ли било... направо си изкарах акъла, че ако беше, защото не сме платили от къде щяхме да търсим толкова пари за тия сметки, не знам..........

# 338
Ох, боже, това ли било... направо си изкарах акъла, че ако беше, защото не сме платили от къде щяхме да търсим толкова пари за тия сметки, не знам..........

От там, откъдето ще ги платите и след края на отоплителния сезон, от където ги вземам аз, за да ви ги платя на нередовните платци, за да се покриват загубите и несъбраните вземания на Топлофиказия, за да може да се топлите и вие.
И няма намерен механизъм у нас все още, за жалост, да ви спират топлоподаването при неплатени сметки. А трябва!

# 339
  • България <3
Веднага засегнати. Rolling Eyes Ти като си имаш постоянно жилище и си живееш в него и дадените пари ще останат за другия отоплителен сезон, нали се сещаш, че просто няма вариант да платя 700 лв за парно, което съм била пуснала на 1 през цялата зима и накрая 600 лв да останат за следващите наематели другата зима!!! Така, че си изливайте кофата с помия на тези, които заслужават, а не на първия попаднал или където сварите!... По твоята логика въобще не трябваше да ползваме топла вода, тъй като хазяйката има да дава 1700 лв от предната зима, страшна логика просто!

# 340
Касита подкрепям те, и аз съм редовен платец и много се дразня за тази несъбираемост на сметки. За мен няма нищо по-добро от парното Simple Smile

# 341

От там, откъдето ще ги платите и след края на отоплителния сезон, от където ги вземам аз, за да ви ги платя на нередовните платци, за да се покриват загубите и несъбраните вземания на Топлофиказия, за да може да се топлите и вие.
И няма намерен механизъм у нас все още, за жалост, да ви спират топлоподаването при неплатени сметки. А трябва!

Да! ДА! и ДА!

Касита подкрепям те, и аз съм редовен платец и много се дразня за тази несъбираемост на сметки. За мен няма нищо по-добро от парното Simple Smile

Винаги си плащам сметките, дори когато са болезнени - защото иначе кой ги плаща според вас?!
Съседите ви - не, че ви пука, но то и затова държавата е на това дередже!
Последните ми наематели си тръгнаха с един неплатен наем и смятам да ги съдя, за което.
В заведение сядам само, ако преценя че ще мога да си го позволя.
Като не искате да ползвате Топлофикация демонтирайте си уредите.

# 342
  • София-Младост
Никаква файда, ние сме с демонтирани радиатори навсякъде, сметката зимните месеци е 80-120лв. Водата от тях е не повече от 25-30лв. Т.е. плащам си , за да не ползвам Топлофикация.

# 343
  • с/у ОколоМръсТното
 Jarrita - не звучиш като реклама. И на мен ми го похвалиха.  Grinning

Както и ресторнт.... (бивша Джилда).

Ма само как се кефя, че сме щастливо разведени с ТЕЦ-а  newsm68
Нито лев не ми вземат.
Нямам централна топла вода.

# 344

Никаква файда, ние сме с демонтирани радиатори навсякъде, сметката зимните месеци е 80-120лв. Водата от тях е не повече от 25-30лв. Т.е. плащам си , за да не ползвам Топлофикация.

Да, така беше в стария ни апартамент -отоплявахме се с камина и климатици, зимните ни сметки бяха от порядъка на 100 лв за 100 кв.м - това съвсем грубо, но все пак като сложиш общите разходи, топла вода и т.нар. ти "загуба" на месец е доста малка, а и така не товариш останалите, но пък на кой му пука за останалите ....те нали са будали да плащат.

Шанова, случайно да се намира някое ателиенце във вашата обител за продан - ще спестя огромни разходи  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт