София МЛАДОСТ (20)

• 80 726
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
как им промива мозъка??

# 496
  • Русе/ София
Да и ние ходим на танци при Девора - малката ми дъщеричка й е фен, но условията определено не са 10 от 10 - и аз така мисля. Първо липсата на място за събличане и обуване, вкл. за оставяне на връхните дрешки (гардеробчетата са препълнени). Всичко става в едно тясно коридорче на един апартамент, където се струпват родители, деца от различните групи (рисуване, музика..) едни ги оставят, други -посрещат.... После ми направи неприятно впечатление допълнителното събиране на таксата, защото месеца имал 5 съботи, а ти си платил за месец с 4.... Като се има предвид че при отсъствие, платената ти предварително сума не се приспада...стори ми се някак......... дребнаво  Rolling Eyes Вероятно защото имам база за сравнение с други групи и различна политика относно  месечните такси. И другата ми забележка е относно продължителността на танците. 45 минути са си 45 и  бих искала да се уплътняват с танци и занимания, а не да си заведа детето в 11.10, да започне в 11.20 и в 12 без 10 да са го пратили вече в групата по рисуване да изчака, защото майка му не е дошла навреме да го вземе (при час на приключване в 12 по график). Wink Но иначе детето е щастливо и ходи с удоволствие -това е важно;)

# 497
Елида, питай детето точно как си уплътняват времето  Mr. Green
за моите деца това беше тясното място - танцуват колко танцуват /неясно колко/ и после се започва 'ти днес щастлив ли беше ',   'какво добро дело свърши' и т. н. всички деца на отчет; а пък за викането в хор 'ние сме щастливи деца' направо няма  думи; голямата ми дъщеря си беше позволила да каже, че е нещастна и ядосана, за това, че по-малко дете от групата я е ухапало и одрало - Девора си го изкара на нея - как може да говори така, как може да не отстъпва на по-малките /след като очевидно е отстъпила иначе нямаше да бъде ухапана и одрана  Laughing/ и т. н.; детето е учено да не лъже, да споделя искрено емоциите си и на всичкото отгоре беше по-голяма от 7-8 годишните и имаше възможност да прецени ситуацията по-добре от по-малките; за мен на децата като Девора /защото тя е дете, просто е детето на шефката на школата/ е добре да си гледат детските работи, а не да се мъчат да възпитават други деца особено, ако разликата в годините й с някои от посещаващите групата е не по-вече от 2-3 ...

пп и за добрите дела - децата вършат много добри дела през деня /за моето голямо съм 100% сигурна/, но понякога се оказва, че не помнят какви точно са били, особено ако са ежедневие - драма става, ако не помнят колко добрички са били и с какво - за мен реакцията на това е емоционален тормоз върху децата, те не са там на отчет, а за да танцуват

# 498
здравейте момичета, стига съм черпила информация на аванта. реших и аз да съм полезна с каквото мога  Rolling Eyes
polito_87 ако търсиш козметичка за кола-маска, аз съм много доволна от Катя (не помня фамилията) в Младост 2, близо до Мак Доналдс. Не е някой лъскав салон, но работи бързо и безболезнено, а и е от доста години в бранша... Казвам го, защото мои приятелки си напатиха от знайни и незнайни козметички ooooh!
Ако някой си търси шивашки услуги, онзи ден като отивах на тренировка попаднах на шивашко ателие в сградата на Метро сити мол. Май е отскоро, защото не го бях виждала досега...Оставих 1 куп дрехи за подгъване. Нали съм си ниска  Blush и все ми се налагат корекции, пък досега не си бях намерила къде да ги нося.

# 499
здравейте момичета, стига съм черпила информация на аванта. реших и аз да съм полезна с каквото мога  Rolling Eyes
polito_87 ако търсиш козметичка за кола-маска, аз съм много доволна от Катя (не помня фамилията) в Младост 2, близо до Мак Доналдс. Не е някой лъскав салон, но работи бързо и безболезнено, а и е от доста години в бранша... Казвам го, защото мои приятелки си напатиха от знайни и незнайни козметички ooooh!
Ако някой си търси шивашки услуги, онзи ден като отивах на тренировка попаднах на шивашко ателие в сградата на Метро сити мол. Май е отскоро, защото не го бях виждала досега...Оставих 1 куп дрехи за подгъване. Нали съм си ниска  Blush и все ми се налагат корекции, пък досега не си бях намерила къде да ги нося.

За подгъване  ходим при една шивачка в бл. 342( друго не ми се е налагало)- доволни сме, за ден два са готови. За цени- горе долу нормални,но нямам база за сравнение.

# 500
то и аз нямам база за сравнение. все карам майка ми вкъщи да подгъва, пък тя много не си пада по шиенете. затова се зарадвах като видях ателието и да споделя  Simple Smile

# 501
В Младост-3, във вътрешния двор на дългия блок с/у Кауфланд (бл. 301 май беше) също има шивашко ателие.  Peace

# 502
Можете ли да ми предложите къде да занеса да ми преснимат и подвържат един учебник?

# 503
Можете ли да ми предложите къде да занеса да ми преснимат и подвържат един учебник?

"Office 1" до 25-та поликлиника.

# 504
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 23 април 2013 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения  в  жк. „Младост ІІ”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Жк. „Младост ІІ” бл. 203, бл. 204, бл. 205, бл. 205А, бл. 205Б

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред 39-то СОУ.

# 505
Битката на “Младост” за спасяване на дърветата продължава :  ooooh!  Tired

http://offnews.bg/index.php/186749/bitkata-na-mladost-za-spasyav … arvetata-obnovena

# 506
  • с/у ОколоМръсТното
Aз разбрах, че дърветата ще се пресаждат.
Друг е въпросът, до колко ще е успешно това пресаждане, защото не става дума за фиданки, а за многогодишни дръвчета.  Thinking

# 507
Aз разбрах, че дърветата ще се пресаждат.
Друг е въпросът, до колко ще е успешно това пресаждане, защото не става дума за фиданки, а за многогодишни дръвчета.  Thinking

Именно - едно е да пресадиш дръвче на година  съвсем друго е 30 годишен бор. Разкошен .... тяхната .... ******
Не знам дали изгледахте репортажа, но е ужасяващ поне за мен. Наскоро при нас разсипаха така една площадка, сега и тук почват да ровят .... А и сега е супер удобно, не се знае кой коли и кой беси дето се казва. Twisted Evil

# 508
Да, точно репортажа е интересно да се изгледа.  Close
Как детска площадка в непосредствена близост до блок, в един момент се оказва частна собственост ???  Shocked
Какъв е този нотариален акт, изваден преди 10 години ?!! И по какъв начин ?  #Cussing out
Отвратително, аз останах без думи ...

# 509
Съвсем същото направиха и при нас ...
Там поне дървета не рязаха, защото нямаше на самата площадка, но въпреки това децата от околните блокове вече няма къде да играят, за сметка на кипровото частно, оградено футболно игрище  Twisted Evil
А на този мазник бих му поискала на мястото на всеки изваден бор, защото съм скептична как ще се хване ... да засади поне по 30 нови борчета.

Общи условия

Активация на акаунт