Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 496
  • 725
  •   1
Отговори
# 465
Марица,кога е рождения ти ден? Да не го изпусна?
След по-малко от 8 часа ще се родя. Simple Smile))

Записа си!!!

И ся, кво? Simple Smile)) Отивам да се скрия! Не съм ходила на фризьор от 1985-а, когато бях булка. Simple Smile))

# 466
  • Пловдив
http://www.televizyondizisi.com/index.php/kucuk-osmanin-babasind … onderme/92768/18/

Провокирана от последната визия на Енгин, дали към момента е в роля, се ровя в нета за новини...за кой ли път. Ето тази като потвърждение за участието на Енгин в "Тайните на медальона". Тази специфично оформена брада - не е случайна. Тя иска специално офрмление и поддръжка. В спойлерът - само частта за Енгин - актьорите без децата:
Скрит текст:
Filmin oyuncuları arasında Serra Yılmaz, Gürkan Uygun, Okan Yalabık, Uğurkan Erez, Avni Yalçın, Mete Horozoğlu, Bruno Eyron ve Engin Akyürek de yer alıyor.

# 467

Провокирана от последната визия на Енгин, дали към момента е в роля, се ровя в нета за новини...за кой ли път. Ето тази като потвърждение за участието на Енгин в "Тайните на медальона". В спойлерът - само частта за Енгин - актьорите без децата:
Скрит текст:
Filmin oyuncuları arasında Serra Yılmaz, Gürkan Uygun, Okan Yalabık, Uğurkan Erez, Avni Yalçın, Mete Horozoğlu, Bruno Eyron ve Engin Akyürek de yer alıyor.

newsm78 Аз докато не видя филма... Simple Smile)) Нали и за "Сбогом, Румелия" има податки, че участва, а се оказа, че и туй е бошлаф. ЧЕКАМ си чинно и почтително филм! Simple Smile))

# 468
Момичета,тъкмо приключих с първия сезон на Отмъщението и влизам да видя какво нищите около нашия хубавец-тънем в догадки и размисли,но хубав лош,с брада без брада той си е нашият любимец и дано всичко си му е тамам в живота.
Иначе чета,че преди няколко часа в Щатите двама човека са застреляли 27 души от които 14 дечица в едно американско училище-ние си говорим и се бъзикаме за края на света,но той май наистина настъпва в душите на много хора смачкани от желанието да имат все повече,да консумират все повече,да са най-направо не мога да понасям вече такива новини  newsm45

# 469

Записа си!!!

И ся, кво? Simple Smile)) Отивам да се скрия! Не съм ходила на фризьор от 1985-а, когато бях булка. Simple Smile))

Ич биля, не се и крий Joy Joy! Фризирай се, тупирай се, къдросай се Joy Joy.....ние сме тук и те ще те чакаме / най-вече с почерпка - е ми така де, за здраве Joy Joy!
Я виж какъв левент  си е записал часът за твоят купон!  Peace Peace

# 470
Момичета,тъкмо приключих с първия сезон на Отмъщението и влизам да видя какво нищите около нашия хубавец-тънем в догадки и размисли,но хубав лош,с брада без брада той си е нашият любимец и дано всичко си му е тамам в живота.
Иначе чета,че преди няколко часа в Щатите двама човека са застреляли 27 души от които 14 дечица в едно американско училище-ние си говорим и се бъзикаме за края на света,но той май наистина настъпва в душите на много хора смачкани от желанието да имат все повече,да консумират все повече,да са най-направо не мога да понасям вече такива новини  newsm45

Cry

Аз спрях да гледам новини. Sad(  Много подтискащо занимание. Sad В нета гледам - избирателно. Достатъчно ни е труден живота... такива неща направо ме съсипват. Sad

# 471
  • София

Така и подозирах     че е скоро! Ще го дочакаме, никъде няма да ходим!

# 472

Ич биля, не се и крий Joy Joy! Фризирай се, тупирай се, къдросай се Joy Joy.....ние сме тук и те ще те чакаме / най-вече с почерпка - е ми така де, за здраве Joy Joy!

СааааааакЪн! Simple Smile)) Да н си води записки и никви такива! Ся пък и будна и диван чапраз ли да му стоя до 4 часа през нощта, щот ме е отбелязал с чавка? Simple Smile)) Никви такиви! Ше си спа рошава в креватя. Simple Smile)

# 473

Така и подозирах    че е скоро! Ще го дочакаме, никъде няма да ходим!

Е, 12-12-12 преживяхме.... Wink)) щом сме живи, моята дата поне не я спрягат за фатална - ще го срещна тоз пусти рожден ден и после - към края на света! Simple Smile)) 21-12-12 Simple Smile)) Joy

За всички УПОРИТО ОЦЕЛЯВАЩИ - любима песен:

Heart Eyes Hug Sunglasses

# 474

Момичета, наистина е жалко в тези хубави предпразнични дни да четем и слушаме за такива лоши новини! Съчувствам на всяка една душа изпаднала в такова положение! Но и истината е тази, че голямата Алчност при някои хора води до такива трагедий за други, че чисто човешката мисъл трудно може да асимилира случващото се!

# 475

СааааааакЪн! Simple Smile)) Да н си води записки и никви такива! Ся пък и будна и диван чапраз ли да му стоя до 4 часа през нощта, щот ме е отбелязал с чавка? Simple Smile)) Никви такиви! Ше си спа рошава в креватя. Simple Smile)

Ще стоиш и ДИВАН ЧАПРАЗ и  ХОРО ЩЕ ИГРАШ -  стига да ти е насреща.... Peace Joy Joy Joy

# 476

Така и подозирах    че е скоро! Ще го дочакаме, никъде няма да ходим!

Я .... и голяма тайфа ще се съберем... Peace Peace  Да му мислиш!~ Peace Peace

# 477
Маричке,почвай от сега да подготвяш почерпката,че тук тайфата наистина е многобройна,пък и обичаме да пийваме и хапваме,така че му мисли!  bigdance2

# 478
Днес ми е ден за подаръци. Simple Smile))

Заради файлчетата с Енгинчо наш във форума на Ксения една хърватка (Джейн Еър) ми е заредила няколко клипа с песни за Марица. Simple Smile)) Посвещавам се на слушане! Simple Smile) И послушание... да не верваш! Simple Smile))

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 21:38 от marytza

# 479

Ще стоиш и ДИВАН ЧАПРАЗ и  ХОРО ЩЕ ИГРАШ -  стига да ти е насреща.... Peace Joy Joy Joy
Ба!  Ако ми излезе насреща, най-много да получа инфаркт от вълнение. Simple Smile)) Ше стоя със зяпнала уста, а вътре... добре, че няма мухи в този сезон! Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт