))
)) Отивам да се скрия! Не съм ходила на фризьор от 1985-а, когато бях булка.
))
Аз докато не видя филма...
)) Нали и за "Сбогом, Румелия" има податки, че участва, а се оказа, че и туй е бошлаф. ЧЕКАМ си чинно и почтително филм!
))
))
)) Отивам да се скрия! Не съм ходила на фризьор от 1985-а, когато бях булка.
))
! Фризирай се, тупирай се, къдросай се
.....ние сме тук и те ще те чакаме / най-вече с почерпка - е ми така де, за здраве
!

( Много подтискащо занимание.
В нета гледам - избирателно. Достатъчно ни е труден живота... такива неща направо ме съсипват.
))
.....ние сме тук и те ще те чакаме / най-вече с почерпка - е ми така де, за здраве
!

)) Да н си води записки и никви такива! Ся пък и будна и диван чапраз ли да му стоя до 4 часа през нощта, щот ме е отбелязал с чавка?
)) Никви такиви! Ше си спа рошава в креватя.
)
))
)) щом сме живи, моята дата поне не я спрягат за фатална - ще го срещна тоз пусти рожден ден и после - към края на света!
)) 21-12-12
)) 

!

)) Да н си води записки и никви такива! Ся пък и будна и диван чапраз ли да му стоя до 4 часа през нощта, щот ме е отбелязал с чавка?
)
))
Да му мислиш!~
!

)

)) Ше стоя със зяпнала уста, а вътре... добре, че няма мухи в този сезон!
))Препоръчани теми