Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 515
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив

Керим сега научи името на цветето. Е, за кой ли път - тези ръце...

# 46
# 47
# 48
  • София

Съмнения и размисли предзвиква  в Хаджер изненадващото посещение на Мелтем Алагьоз в апартамента на Мустафа. Хаджер директно пита Мустафа какво има между него и бившата снаха на Яшаран. По този начин ли си отмъщава на Яшаран? Изобщо не се е променил. Същия Мустафа е. Нищо не прави, без да има изгода.

Скрит текст:

След грубите думи на Мустафа, Хаджер съжалява, че е дошла при него, че са започнали отново. Мустафа се извинява, казал го е в яда си, моли я да му прости, не иска да я загуби отново.

Как мислите, наистина ли Асу/Хаджер повярва в чувствата на Мустафа? С цялото си поведение тя показва, че е човек на реалността, няма  илюзии за същността на хората и живота. Защо отново се върна при Мустафа, за да има нормален живот в очите на хората или защото, въпреки че знае и познава Мустафа, все пак го обича и си затваря очите за неговите недостатъци и продължаващите му надежди относно бъдеща връзка с Фатмагюл.  

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:43 от Dilemi

# 49
  • Пловдив

Спомен от прегръдката, от разходката с корабчето, от първият танц и мислена целувка с Фатмагюл.

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 11:51 от mariana51

# 50
...

Как мислите, наистина ли Асу/Хаджер повярва в чувствата на Мустафа? С цялото си поведение тя показва, че е човек на реалността, няма  илюзии за същността на хората и живота. Защо отново се върна при Мустафа, за да има нормален живот в очите на хората или защото, въпреки че знае и познава Мустафа, все пак го обича и си затваря очите за неговите недостатъци и продължаващите му надежди относно бъдеща връзка с Фатмагюл.  

Ще ти отговоря с думите на Махмуд паша: "Можеш да заповядваш на ума, на стомаха, но не и на сърцето..." Асу се влюби в представата си за един чист духовно момък, която изгради у себе си при първата си среща с Налчалъ... Тя се нуждаеше от тази представа... и въпреки, че се убеди, че въпросният не е такъв, продължи да пази в сърцето си спомен за това, което би могло да бъде, ако... Нали каза накрая - Ще разказвам на сина си за Мустафа, който не е срещал Яшаран... Асу остана мечтателка... имаше нужда от идеал, който да я крлепи в ужасното и ежедневие, създаде го и го запази...

# 51
 newsm51 Здравейте момичета!
Следя темата с надеждата за новини около ЕА, Уви! Такива няма!Нито новини, нито предстоящи проекти! Нищо!  Thinking Crossing Arms ooooh! Naughty Praynig Twisted Evil Shocked newsm50но, аз всъщност исках да благодаря за инфото и линковете за правенето на гифчета, от предната тема. Аз едва ли ще намеря време да проучвам кое как се прави, но пък единия линк ми беше много полезен! Благодаря!
Пожелавам Ви хубав ден и много усмивки!

P.S.  Дали за Коледа да не си пожелаем актуални новини за ЕА? Казват, че на Коледа стават чудеса!!!  Grinning

# 52
  • София
Следя темата с надеждата за новини около ЕА, Уви! Такива няма!

Здравей, nianta  Hug радвам се да те видя! Още помня емоционалните ти постове около финала на КВФ! Идвай по-често, пиши, споделяй !!! Laughing Laughing

# 53
  • София

След неуспешно обикаляне по банките за кредит, Ердоан е убеден, че за всичко е виновен Туранер. Иска да се докаже пред Мюнир, пред чичо си. И Селим е бесен на Мелтем, говори само за отмъщение. Ердоан споделя със Селим, има план как да отмъстят за всичките, ще изпратят и бащата и дъщерята в ада……

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:46 от Dilemi

# 54
  • София
Капанът е заложен, примката започва да се стяга около Туранер…

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:48 от Dilemi

# 55
  • Пловдив

Отново се натъжи....Но Фатмагюл получи новина от Мустафа - Хаджер е видяла Вурал жив след като Керим си тръгнал в "онази нощ". Имат свидетел....
Керим има посетител.

# 56
Dilemi    bouquet, аз често Ви навестявам, но съм на балкона. Не ми достига времето за участие в преговор, пък и признавам - не искам да изпадам в "онова" състояние на зависимост! Мислех, че няма да ми мине  Sad, та в този смисъл беше хубаво да се откъсна, пък и реалността го изискваше в един момент  Grinning. Обаче когато имам време влизам в темата, попрочитам туй-онуй и си пускам някое клипче или пък серия /от линковете  в първа стр./ и се връщам в "онази" атмосфера.
Сега като си спомням.... това си беше чиста лудост  Laughing /моето/ , но пък каква лудост!

# 57
Следя темата с надеждата за новини около ЕА, Уви! Такива няма!Нито новини, нито предстоящи проекти! Нищо!  Thinking Crossing Arms ooooh! Naughty Praynig Twisted Evil Shocked newsm50но, аз всъщност исках да благодаря за инфото и линковете за правенето на гифчета, от предната тема. Аз едва ли ще намеря време да проучвам кое как се прави, но пък единия линк ми беше много полезен! Благодаря!
Пожелавам Ви хубав ден и много усмивки!

P.S.  Дали за Коледа да не си пожелаем актуални новини за ЕА? Казват, че на Коледа стават чудеса!!!  Grinning
Привет, Нианта.
Това пък е лесен за ползване онлайн редактор на имидж файлове:
http://www.online-image-editor.com/?language=Bulgarian

# 58
  • София

Кадир отдавна не е чувал такива звуци в къщата. Потропване на чинии…Пеенето на жена…Не може да спре да се усмихва. Доставя му удоволствие да гледа, да слуша, да усеща...

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:51 от Dilemi

# 59
  • София

От гостуването на Сердар Хаджер е научила, че същата нощ, нощта на убийството на Вурал, Мустафа е плавал с лодката…Може да е минал от там, да е видял нещо, което тя не е успяла да види. Хаджер не се чувства спокойна, изобщо не е спокойна. Ако е невинен…Прави много голям грях в момента. Може би заради нея Керим ще прекара невинен дните си в затвора. Мустафа я успокоява, сутринта ще говорят, утрото е по-мъдро от вечерта...

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 13:54 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт