Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 169

• 32 536
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
Бе я се кефете на момчето! Simple Smile))
Добре изглежда - в кондиция си е. Simple Smile)
И браво на фенчето. Simple Smile)) Сигурно гаджелината го е фотнала и после хоп - при нас. Simple Smile))

Joy

Скрит текст:

Я пак, че ми остана на др. станица. Simple Smile)

Мамин сладък... пак го познаха, пак го изтипосаха - нема скриване. Simple Smile))

Приемам снимчЕто като подарък за рождения си ден. Simple Smile)) Петък, ден на Венера. Wink)) Пак някой ни зарадва с много любов. Simple Smile))

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 17:04 от marytza

# 451
  • NICE,FRANCE
Ееее,ашколсум,видяхме че е жив и здрав.Това е най-важно според мен.
А за това че няма медийни изяви,ще чакаме Wink,все ще излезе нещо.Тази сутрин по БТВ имаше разговор за Иван Иванов-обявен за секссимвол по онова време и партньорката му от(не помня кой Embarassed)филм с негово участие каза,че толкова голяма фенска любов изтощава адски много и обекта на тази любов търси място за да се скрие или се заравя в работа.Та явно и за наш Енгин важи същото Naughty
А за снимката-много си е готино момчето,нека релаксира малко,а може и някоя роля Praynig да го изисква. 

# 452
  • София

hahaha Не ми харесва с брада, особено пък толкова дълга /или голяма се казва за брада newsm78/. Изглежда по-възрастен, не му се виждат скулите, брадичката, устните...Дори очите му не са толкова изразителни. Приемам този външен вид само като "излизане " от роля... Naughty Иначе,  радвам се да го видя отново, да е жив и здрав. Чакам с нетърпение новини за проекти   Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 19:25 от Dilemi

# 453
  • Пловдив

hahaha Не ми харесва с брада, особено пък толкова дълга /или голяма се казва за брада newsm78/. Изглежда по-възрастен, не му се виждат скулите, брадичката, устните...Дори очите му не са толкова изразителни. Приемам този външен вид само като "излизана " от роля... Naughty

Ами можем само да гадаем...Вероятно е и излизане от роля да е тази визия. Важното е, че е фотнат. Ако е нова роля и това е влизане към нея - пак ще го приемем и заобичаме новия образ. Така ще ни го поднесе, че няма начин да не му повярваме. Все си мисля, че ако не е обиден, затова не си е взел и наградата още. Да няма въпроси, защото трябва да им се отговори....Оффф, знае ли човек какво си мисли Енгин.

# 454
  • Пловдив

Една Булутска мустаката усмивка. В началото и с мустак едвам го възприехме. В личен план обичам мъже с мустаци - важно е да им отиват. И с бради - катинарчета...Боже, боже, докъде я докарахме...

# 455
Момичета Hug Hug Hug

Влизам за малко ...... ооохххх .... не мога да избягам от реала.......  Нека да ми  е стойностен най-вече! Peace
Но милея и за Вас... Обичам Ви  Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51 newsm51
Попоглеждам  преговорът ... всички сте за  огромни  love001  love001  love001

Димана-нова Hug на голяма патерица - ще приемеш ли още няколко добри думи????
Бъди най-вече здрава и много, ама много  щастлива Peace Peace

Маричка Hug за тържеството на малчовците - предполагам е минало  прекрасно.... Винаги съм се вълнувала на такива тържества. Peace Няколко калинки от мен за теб!

Велияна Hug  bouquet за кадрите и музиката извън темата  newsm51 newsm51Допадат ми много Peace

Марианка
Hug  bouquet  за новото кадро на НАШЕТО СИ МОМЧЕ newsm51 newsm51  love001 Хубав си ми е всякак.... Peace Peace  Ще се появи, ще се яви с още по-голяма роля - Вярвам в това и си чакам  моментът търпеливо! Peace Peace
 Момичета ако трябва да продължа , ще се отнеса до сутринта ...... нооооо реала си е реал!

Едно  спамче от мен с пожелание за Хубава вечер на всички Ви! Peace Peace

# 456
Здравейте,момичета! wavey wavey
Виждам нова снимка,Марианка  newsm51 newsm51 newsm51
Аз досега не съм харесвала мъж с мустаци и брада, но Енгин е изключение.
Не ме интересува нищо друго,щом му видя очите. newsm78 newsm78 newsm78
а те са страхотни и ми се виждат тъжни Cry Cry

# 457
  • Пловдив

Профилите на Мустафа Булут и Керим Ългаз....

# 458
Абсолютли, Елинор! Simple Smile)) Очите виждат и му се, другото потъва в мъгла. Simple Smile)

Ох, като бърза човек и всякакви препятствия се явяват. Simple Smile) Като обновяване на скайпа, например. Simple Smile)

# 459
Здравейте!Затъжих се за вас.Виждам,че сте в пълен състав.Аз,обаче,съм затънала в битовизми и,затова  Марица,вероятно по празниците ще се заема с файла и обучението си да поставям снимки.Така ще мога да се изразявам фигуративно и няма да ви тормозя да четете дългите ми излияния.Дано не е много сложно за малкото ми мозъче. В момента са ме налегнали черни мисли защото пиленцата ми са се разпиляли,а това ме прави напрегната.
Керим си го харесвам ВСЯКАК.Той е мое дете,а децата си ги обичам с цялото си сърце  ВИНАГИ. Освен това съм фаталистка и не обичам да хвалят ,както родните така припознатите ми деца.
Дали, защото съм била единствената жена в къщи и на  работното си място,но винаги съм на страната на мъжа.Умея да влизам  в психиката и душевността им и поне за мъжете в къщи
претендирам,че им чета мислите и настроенията  дори по телефона. Ето защо винаги намирах причина да оправдая и Мустафа Булут и Керим Ългас.  Ние жените сме големи хитруши и винаги имаме скрит жокер.Винаги предпочитам да споделям личния си живот с мъж,а не с приятелка.
След този водопад от думи се връщам на филма. Много кратко беше щастието на Керим след излизането му от затвора.Едната болка не е преминала, едната рана още кърви и получава нов удар,този път точно в сърцето,където години наред е пазил най-чистата обич,тази към  майка си.Отворена е нова рана - дълбока и болезнена. Керим се затваря  в себе си,оставя се на отчаянието. Душата му се бунтува, сърдит е на всички. Търси забрава в алкохола.Копнее за обич и ласка.
Искам да си призная нещо.Сто пъти гледах филма и винаги в мен оставаше неудовлетвореност ,една утайка.Защо Фатмагюл никога ,нито веднъж ясно не заяви чувствата си,по най-категоричен начин,недвусмислено. Не разбрах сълзите и в киното, не разбрах сълзите и в 63 серия, когато разбра,че Налчалъ е стрелял по Керим,защо плака и не отговори категорично на похитителя си, че обича Керим,не разбрах сълзите и в 75серия,когато четеше писмото. Не му липсваше дар слово на нашето момиче,особено когато си изливаше яда с повод и без повод в първите 29 серии,а да му каже нещо мило или поне да не поражда съмнения  у Керим  с пасивността си ,затова не откри верния път. Разбира се имаше някакви реплики за да обяснят необяснимото за мен, но за мен си беше чиста алабалистика.
Вероятно по този начин сценаристите са искали да предадат повече драматизъм или просто да увеличат терзанията на Керим.

# 460
Гони, привет!!!

Благодаря за пожеланията! Напротив, много е приятно да са и по-късно пожелани, важното е че са от сърце!

Харесвам Енгин с тази визия, но наистина в очите му има някаква тъга. Дано не се дължи на нещо сериозно в емоционалното му състояние, а от мига на фотографирането.

Как ли се вихри Марта на купона си тази вечер. Дано е успяла да се накипри, както искаше.

Пожелавам ви хубава вечер с много kiss

# 461
Миле, важното е да се справиш с отварянето на файла. Останалото - когато, тогава. Simple Smile)

Елиза от рускините пак ме разсмя - на новата снимка Енгин бил Робинзон, завръщаш се от необитаемия остров. Simple Smile))

Скрит текст:
    На этом фото Энгин в каком-то необычном расположении духа .

Ой, он наверно не ожидал что его узнают и его просто застали врасплох Wink У него здесь такая прическа и борода как у Карла Маркса или Фридриха Энгельса, я их путаю между собой :girl_haha: . А в глазах действительно такое необычное выражение то ли напряжение, то ли удивление или нетерпение или все вместе сразу .

Елинор, и те имат такова усещане. У мен се таи същото... Simple Smile

# 462
Марица,кога е рождения ти ден? Да не го изпусна?

# 463

След по-малко от 8 часа ще се родя. Simple Smile))

# 464
  • AMS
След по-малко от 8 часа ще се родя. Simple Smile))

Записа си!!!

Общи условия

Активация на акаунт