))
)
)) Сигурно гаджелината го е фотнала и после хоп - при нас.
))
)
))
)) Петък, ден на Венера.
)) Пак някой ни зарадва с много любов.
))
,все ще излезе нещо.Тази сутрин по БТВ имаше разговор за Иван Иванов-обявен за секссимвол по онова време и партньорката му от(не помня кой 
да го изисква.
Не ми харесва с брада, особено пък толкова дълга /или голяма се казва за брада
/. Изглежда по-възрастен, не му се виждат скулите, брадичката, устните...Дори очите му не са толкова изразителни. Приемам този външен вид само като "излизане " от роля...
Иначе, радвам се да го видя отново, да е жив и здрав. Чакам с нетърпение новини за проекти
Не ми харесва с брада, особено пък толкова дълга /или голяма се казва за брада
/. Изглежда по-възрастен, не му се виждат скулите, брадичката, устните...Дори очите му не са толкова изразителни. Приемам този външен вид само като "излизана " от роля... 

на голяма патерица - ще приемеш ли още няколко добри думи????

за тържеството на малчовците - предполагам е минало прекрасно.... Винаги съм се вълнувала на такива тържества.
Няколко калинки от мен за теб!
за кадрите и музиката извън темата
Допадат ми много 
за новото кадро на НАШЕТО СИ МОМЧЕ
Хубав си ми е всякак....
Ще се появи, ще се яви с още по-голяма роля - Вярвам в това и си чакам моментът търпеливо!

)
))
У него здесь такая прическа и борода как у Карла Маркса или Фридриха Энгельса, я их путаю между собой :girl_haha: . А в глазах действительно такое необычное выражение то ли напряжение, то ли удивление или нетерпение или все вместе сразу .
))
))Препоръчани теми