Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 598
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 330
Жаве, на мен винаги си ми е бил противен тютюневия дим.
Да не говорим пък за смрадта от неизхвърлен пепелник.
Като студентки гонех като импералист съквартирантката ми, която нямаше навик да си изхвърля пепелника, а още по-отвратителното беше ако го забрави така през нощта.
Мразя и да съм в задимени пространства и др. подобни.
Когато направиха разделението на зони, предпочитах да съм  тази за непушачи, отколкото да не виждам на 1м. пред себе си от дим и да търпя цялата тази смрад.

# 331
Ами може, не знам. Аз усетих как вонят цигарите едва след като ги намалих драстично /до една-две на ден/. Преди това винаги ми се е струвало, че преувеличават или се глезят някакви, като ми казват как било миришело.  Grinning

# 332
Знам, че темата е за друго, но също така знам, че пушачите не искат да пушат, а не могат да спрат и за това и надават вой до небесата.  

Не е вярно, аз искам да пуша. Харесва ми.................
Сериозно?     Laughing
Харесва ти дъха ти да смърди?
Харесва ти само след 1-2 цигари дрехите ти да вонят да пор?
Харесва ти косата ти, вместо да ухае на хубав парфюм, да мирише на гадно, като прокиснала след дъжд?
Харесва ти сивобелезникавия тен на лицето, който придобиват дългогодишните пушачи?
Харесват ти жълтите петна по пръстите, които държат вечната цигара?
Харесва ти всяка сутрин да кашляш и храчиш като болен от туберкулоза?
Харесва ти завеси, стени, мебели да са пропити от дима и в къщи да вони като в морга?

Ако още не си се сдобила с някоя от тези екстри, само почакай.....................просто да знаеш какво те чака.    Grinning

Глупости на търкалета. Дядо ти ако е пушил Арда или Стюардеса и апокалипсиса, който описваш е бил в дома му, това няма общо с никой от пушачите, които познавам.

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 15:54 от Анонимен

# 333
  • Пловдив / София
Абе радвайте се, децата ви ще дишат димилката из нощните клубове.

Децата ми ако ходят по нощни клубове последните ми тревоги ще са свързани с цигарения дим, с който между другото може да се справи всяка свястна аспирация.

И кое ще е първото нещо, за което да се притесняваш.
Не ми казвай наркотици, щото излиза, че всички, които са ходели или ходят на нощни клубове са наркомани.

Не, не са наркотиците. На първо място чалгата с всичките придружаващи я атрибути - кифли, мутри,  псевдомутри и т.н. Също и возене в автомобили с пияни шофьори. Още ходим по заведения и постоянно виждаме как в малките часове залитащи хора сядат зад волана. Цигареният дим е последният проблем, пък и отдавна не съм виждала заведение тип "лисичарник".

Чалгата, както си я възпитала, така ще е. Същото и ще е с пияните шофьори.
За сбиванията няма да коментирам. Не казвам, че няма, но аз лично от 10-год. ходене по барове, нито един път не съм била свидетел на такова.

О, моля ти се. Преди всяко мзаведение беше такова - лисичарник. Или за теб, ако се вижда на 3м. разстояние си е идеално проветрено.

# 334
Краси, нали и ти пушеше, и ядеше, и готвеше...Това верно, бившите пушачи са ужас.

# 335
  • Пловдив / София
Краси...* поспри малко и почини .
Направи впечатление вече .
Кой вони на пор около теб ?

Всичките ми колеги, които пушат сутрин, а след първата цигара и през останалата част от деня миришат на цигари. Те може би не усещат, щото са просмукани с тая миризма. Обаче аз ги усещам.

# 336

Децата ми ако ходят по нощни клубове последните ми тревоги ще са свързани с цигарения дим, с който между другото може да се справи всяка свястна аспирация.

Не ми казвай наркотици, щото излиза, че всички, които са ходели или ходят на нощни клубове са наркомани.

Не, не са наркотиците. На първо място чалгата с всичките придружаващи я атрибути - кифли, мутри,  псевдомутри и т.н. Също и возене в автомобили с пияни шофьори. Още ходим по заведения и постоянно виждаме как в малките часове залитащи хора сядат зад волана. Цигареният дим е последният проблем, пък и отдавна не съм виждала заведение тип "лисичарник".

За сбиванията няма да коментирам. Не казвам, че няма, но аз лично от 10-год. ходене по барове, нито един път не съм била свидетел на такова.

О, моля ти се. Преди всяко мзаведение беше такова - лисичарник. Или за теб, ако се вижда на 3м. разстояние си е идеално проветрено.

Явно отдавна не си ходила по заведения. Лисичарниците ги няма въпреки че говоря за заведенията във Варна само. В места където има 2-3 заведения може и да не им пука на собствениците и да не слагат вентилация. Мъгла от дим не мога да трая, защото имам проблеми с очите и не бих стъпала на такова място, но факт че много отдавна не съм виждала такова нещо. А сбиванията са постоянно. Един приятел наскоро отложи сватбата си, защото се оказал по средата на едно меле и завърши ергенското си парти с два счупени крака. На нова година по стечение на обстоятелствата бях в Спешен център и видях повече от двадесет пребити хлапета само за няколко часа. Докторите се бяха видяли в чудо. Има няколко дискотеки, в които ако не се сбият е голямо изключение.

# 337
  • Пловдив / София

Не, не са наркотиците. На първо място чалгата с всичките придружаващи я атрибути - кифли, мутри,  псевдомутри и т.н. Също и возене в автомобили с пияни шофьори. Още ходим по заведения и постоянно виждаме как в малките часове залитащи хора сядат зад волана. Цигареният дим е последният проблем, пък и отдавна не съм виждала заведение тип "лисичарник".

Явно отдавна не си ходила по заведения. Лисичарниците отдавна ги няма (въпреки че говоря за заведенията във Варна само. А сбиванията са постоянно. Един приятел наскоро отложи сватбата си, защото се оказал по средата на едно меле и завърши ергенското си парти с два счупени крака. На нова година по стечение на обстоятелствата бях в Спешен център и видях повече от двадесет пребити хлапета само за няколко часа. Докторите се бяха видяли в чудо. Има няколко дискотеки, в които ако не сбият е голямо изключение.

Всяк седмица ходя на бар.
Не знам какви заведения имате във Варна, аз на такова нещо не съм попадала. С чиста съвест го казвам.
А лисичарници скоро е нямало, заради забраната. Иначе преди всички бяха такива.

# 338
А лисичарници скоро е нямало, заради забраната. Иначе преди всички бяха такива.

Ох, стига си го повтаряла това. Какво да направя като си ходила в кофти заведения? Аз от както има забрана на нощни заведения съм ходила няколко пъти само и то в такива, в които се пуши въпреки това. 

# 339
Аз от както има забрана на нощни заведения съм ходила няколко пъти само и то в такива, в които се пуши въпреки това. 

В хубавите заведения не се пуши и забраната се спазва. Предполагам, че се пуши именно в кофти заведенията. Това става въпрос за София, явно в провинцията са го ударили през просото.

# 340
Да. Всички заведения бяха с перфектна вентилация като се пушеше и свеж въздух.  ooooh!

Вие ако не сте усещали, непушачите усещахме.

Предния месец бях в Амстердам.
Да, още си е забранено пушенето. Само навън, на въздух може Simple Smile

# 341
Аз от както има забрана на нощни заведения съм ходила няколко пъти само и то в такива, в които се пуши въпреки това. 

В хубавите заведения не се пуши и забраната се спазва. Предполагам, че се пуши именно в кофти заведенията.

Не, точно в най-големите и популярни заведения се пуши. 

# 342
  • out of space
Швейцарците понеже са "прости, бедни и боси" преди 3 месеца направиха референдум за тютюнопушенето в кръчми и го отхвърлиха.

Та, проблема не е на швейцарците, а тук на Балканите - как някой докато се*е в кенефа, взел и решения в стил Господ, спрямо 50% от населението.

# 343
Краси, нали и ти пушеше.................
Аз още се водя пушач.     Mr. Green
Не смея да се нарека бивш такъв, че току виж съм унищожила забутаната в шкафа кутия.....
Ама това какво общо има?
Цигареният дим и миризмата си ме дразнят от самото начало.
Аз съм си виновна, че изобщо ги започнах....абе, това е друга история.

# 344

Общи условия

Активация на акаунт