Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 769
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 390
Аз пък доpи не знам що за животно е това заведение  Joy
И по-добpе - там веpоятно ще сpещам такива като Пепеяшка
Затова си ползвам моя влак – с парния локомотив
Но се чудя защо на веда й пречи моя вагон – чунким не може да има място за всички под слънцето....

# 3 391
Добре, но защо към зависимостта към цигарите трябва да проявяваме толерантност, а към безброй други зависимости и проблеми на хората не се проявява такава.
И защо един продукт, който предизвиква зависимост и е вреден, трябва да ръководи действията на хората и да се взимат решения спрямо него?

# 3 392
Аз пък доpи не знам що за животно е това заведение  Joy...

"Къща за чай и мъдрост"... не е за нас  Mr. Green

# 3 393
  • София
Аз пък доpи не знам що за животно е това заведение  Joy
И по-добpе - там веpоятно ще сpещам такива като Пепеяшка

Пепеяшка е некоя друга. Аз съм Пепеляши и това е котешко име - моля, да не се обиждаме!  Sunglasses

Вагонът ти, viliko, не пречи на никого, докато се движи в посоката и със скоростта на останалите вагони. Ако не ти харесва скоростта или посоката на този влак - прикачаш се към друг.

П.П. Радвам се, че не знаеш кое е заведението. Макар че би ти подействало облагородяващо да влизаш чат-пат в такива заведения. Е, без фасовете, разбира се.

# 3 394
Добре, но защо към зависимостта към цигарите трябва да проявяваме толерантност, а към безброй други зависимости и проблеми на хората не се проявява такава.
И защо един продукт, който предизвиква зависимост и е вреден, трябва да ръководи действията на хората и да се взимат решения спрямо него?

Да, тук съм съгласна, още в първите си постове по темата – бих апелирала към спиране производството на продукта, който очевидно е вреден и води до зависимост. Но ми е абсурдно хем да се продава, хем да води до рак, хем да се забранява употребата му в помещения...

Аз пък доpи не знам що за животно е това заведение  Joy...

"Къща за чай и мъдрост"... не е за нас  Mr. Green

Чая ще го преживея, ама тая пуста мъдрост - от де...

Пепеляши - не знаех, че си коте. Аз си падам по кучета, ама явно ми е време за промяна - ще те приема и теб  Hug

# 3 395
  • София
Благодаря за безрезервното доверие  bowuu И куче имам, така че ще ти е лесно с мен.

...Но ми е абсурдно хем да се продава, хем да води до рак, хем да се забранява употребата му в помещения...

Сблъсъци на лобита, бе Вили.

# 3 396
Да, наясно съм – но това още повече ме вбесява – реално причината излиза не здравето на хората...

# 3 397
  • София - Рим и обратно
Лелееее  ooooh!

Какво да кажем за заведения като "Веда хаус" като там не само не се пуши, ами и алкохол не се сервира?! Фалит!
Да, ама не - пълни са.
Да бе, и аз се чудя докато ги чета тук тези мъдрости, онези ми ти опашки дето се извиваха пред парижките ресторанти с известна добра кухня, за какво ли се редяха тия хора отвън, като вътре не се пуши newsm78. Сигурно не са знаели Joy

# 3 398
Стига де, Кафе – на теб ако ти махнат меда – ще бъдеш ли доволна... Wink

Никой не оспорва значението на качеството на храната, просто бъбрим - по отношение на прекараното време. Честно казано ако съм аз - ще хапна по-набързо в парижкия известен ресторант, ще съкратя питиетата и ще си тръгна - та да ида в съседния пъб - където да си допия и попуша.  Whistling

# 3 399
Никъде не видях пушач. Вътре в заведение за хранене. А сега се връщам от Белгия.

Не си знаела къде да ходиш.  Wink

# 3 400
  • София - Рим и обратно
Стига де, Кафе – на теб ако ти махнат меда – ще бъдеш ли доволна... Wink

Никой не оспорва значението на качеството на храната, просто бъбрим - по отношение на прекараното време. Честно казано ако съм аз - ще хапна по-набързо в парижкия известен ресторант, ще съкратя питиетата и ще си тръгна - та да ида в съседния пъб - където да си допия и попуша.  Whistling
Медът ми не дими, не е вреден и не го навирам в носа на сътрапезниците си Simple Smile.
А, именно, съкращавайки престоя си, правиш добро и на себе си, и на собственика (като не му висиш още 3 часа на чаша вино и сладки приказки с цигарка), и на останалите клиенти, които чакат отвън за маса.
А колкото за съседен пъб баш в Париж, май не видях такива, в които да се пуши Confused.

# 3 401
  • София
Да, наясно съм – но това още повече ме вбесява – реално причината излиза не здравето на хората...

Напротив, разменната монета е точно здравето.

Продаваме, ама обясняваме, че е вредно - неуязвими сме.
Произвеждаме хиляди тонове лекарства, за да излекуваме неразумните люде, дето все пак не са разбрали горните обяснения (А, много били! Ами тежка задача, но и с нея ще се справим - ще бълваме повече лекарства, споко, че и лепенки, електронни цигари можем да правим...).

А защо да не си поиграем и на "забрана - отмяна на забраната", и оттам може да падне някой лев?

# 3 402
  • Варна
Никъде не видях пушач. Вътре в заведение за хранене. А сега се връщам от Белгия.

Не си знаела къде да ходиш.  Wink
Напротив Wink

# 3 403
Кафе – вероятно не усети леката усмивка - ето ти по-широка  Laughing

Идеята на скъпия ресторант за хранене е различна - не случайно дадох пример - как никой не би загубил - ако има съседни пушилни, нали? На теб като те са ти гадни - няма да от идеш. Аз - ще. И двете ще сме нахранени и напоени и доволни, но както и да е.

Пепе - разменна монета казваш...нима не е жалко? Защото - ако реално се мислеше за здравето - при такива доказателства за вредността - продукта следва да е отдавна спрян от производство!

# 3 404
  • София
Вили, затова всеки сам следва да помисли. Щом другите не мислят.

Общи условия

Активация на акаунт