Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 114 924
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 600
  • София
...Между другото хората излязоха на протести и срещу цените на тока, и срещу цените на бензина. Вие къде бяхте?

Тука сме.
Идва протестът по Закона за образованието: https://www.facebook.com/events/388920554527713/
Там ли сте? (датата е плаваща засега)

П.П. Да си говорим сериозно.

# 3 601
А какво е необходимо, да наречеш народа си "мърша', макар и по Славейков?
Между другото хората излязоха на протести и срещу цените на тока, и срещу цените на бензина. Вие къде бяхте?

Ами жено, те хората искат и всичко да им е безплатно, ама нема.

Но при всички положения протестът на пушачите, а аз доста протести съм проследила, кои в подробност, в кои съм участвала, кои само като информация, но този беше изключително нелеп.
Вие заслепихте дори кучкарските теми, което не е много лесно по принцип и за което ви казвам едно машалла, но и спрете.

# 3 602
  • # супернатурална #
С кое да спрем, не разбрах. С драскането по форуми?
Това обръщение малко ме притеснява, поне да беше пушачка  Laughing

# 3 603
  • Перник
Това обръщение малко ме притеснява, поне да беше пушачка  Laughing
Joy

# 3 604
То на нас какво ни остана - да си драскаме. Ама вие защо продължавате - нали всичко се уреди във ваша полза.

# 3 605
  • На земята, която е всъщност звезда.
То на нас какво ни остана - да си драскаме. Ама вие защо продължавате - нали всичко се уреди във ваша полза.

Не искаме да се чувствате изолирани поне тук.  Wink

# 3 606
  • Перник
По-добре изолирани...

# 3 607
  • Ямбол
По закон да, но на практика - и сигналите не помагат. Освен да се оплача на арменския.

# 3 608
Аз да кажа ,че вече свикнах .В петък излизах и на едното място има нещо като стаичка /тя е без покрив де и предполагм не е неаконно пушенето там/ ама аз и един път не я посетих .
И в трите клуба не се пушеше вътре.

# 3 609
  • София
аз днес доволна. шефа ми, който е заклет пушат - разбирайте 3 кутии в работно време не му мърдат, се е сдобил с електронна цигара. и е много доволен, каза, че разлика не усеща и не дава пари на Дянков Simple Smile

# 3 610
Дянков твърди, че ще подаде оставка, ако падне забраната за тютюнопушенето. http://www.dnes.bg/politika/2013/02/03/ako-borisov-ne-e-premier- … -bylgariia.179192
Мисля, че отварянето на няколко заведения за пушачи е безобидно малка цена, за да се отървем от по-голямото зло.  Peace

# 3 611
Дянков твърди, че ще подаде оставка, ако падне забраната за тютюнопушенето. http://www.dnes.bg/politika/2013/02/03/ako-borisov-ne-e-premier- … -bylgariia.179192
Мисля, че отварянето на няколко заведения за пушачи е безобидно малка цена, за да се отървем от по-голямото зло.  Peace
Дянков надъхва хората пак да пропушат ли?????:Simple Smile))

# 3 612
Освен темата да стане отчета: днес ходих на клуб/ресторант/ и там се/не се/ спазваше забраната. Може да направим черни и бели списъци на заведения - да си помагаме пушачи и непушачи, така че никога да не се засичаме Simple Smile

# 3 613
  • София - Рим и обратно
Аз да кажа ,че вече свикнах .В петък излизах и на едното място има нещо като стаичка /тя е без покрив де и предполагм не е неаконно пушенето там/ ама аз и един път не я посетих .
И в трите клуба не се пушеше вътре.
Моят мъж пък реши да си купи ел. цигара след 8 години забрана за пушене в техните заведения. Надява се да ги откаже с нея. И заяви, че с тая цигара пък му липсва ритуалът с излизането за цигара, губел се "вкусът" и очакването Crazy... Всичко е навик, само дето българинът е инат и трудно се примирява са правила, каквито и да са.

# 3 614
По друг повод попаднах на тази статия. Интересно ми е как ще коментирате. Според мен случилото се е логично и показва степента на извращение сред човешкия род, а от друга страна даже е леко смешно. Сетих се за дъвките "Турбо" с картинки на коли...

Общи условия

Активация на акаунт