Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 114 919
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 645
Не ви ли влиза някакси в тиквите, че при пушачите може да пушиш, може и да не пушиш. Ми прежалват си приятелите, заради нашето удоволствие, да.

# 3 646
  • София
NumLock, това е абсолютната истина. Разбира се има изключения, но повечето наистина стават зомбирани и единственото, което правят е да нападат провинилите се.  Peace За съжаление.

# 3 647
viliko  Когато се пушеше навсякъде, някак си и непушачите знаеха, че няма как да го избегнат, защото така беше прието. А по време на разделителния режим много пъти се е случвало само и единствено  заради един пушач да влизаме в зала за пушачи, като много пъти сме се опитвали да се противопоставим на това, но от другата страна няма разбиране, а реплики от сорта на "ама нали знаете че е краста", "хайде де, какво ще ви стане", "добре, следващият път в залата за непушачи"........, този път обаче никога не идваше! Не само аз съм била в това положение, и точно поради тази причина повечето от непушачите не искаме да пада забраната. Защото извинявайте, но аз също мога да съм пристрастена към нещо, но това нещо не  превръща хората в пасивни пушачи. Свързано е само с мен и моето тяло.

# 3 648
Ми като сте прости. 10 души заради един. Не можете копче да кажете, та държавата да ви оправя. Сега ще искате и в къщи да се забрани пушенето, защото не можете да забраните на мъжете си.

# 3 649
viliko  Когато се пушеше навсякъде, някак си и непушачите знаеха, че няма как да го избегнат, защото така беше прието. А по време на разделителния режим много пъти се е случвало само и единствено  заради един пушач да влизаме в зала за пушачи, като много пъти сме се опитвали да се противопоставим на това, но от другата страна няма разбиране, а реплики от сорта на "ама нали знаете че е краста", "хайде де, какво ще ви стане", "добре, следващият път в залата за непушачи"........, този път обаче никога не идваше! Не само аз съм била в това положение, и точно поради тази причина повечето от непушачите не искаме да пада забраната. Защото извинявайте, но аз също мога да съм пристрастена към нещо, но това нещо не  превръща хората в пасивни пушачи. Свързано е само с мен и моето тяло.

Да де, демек - преди не беше вредно да си в заведение за пушачи, щом си правила компромис - също така днес - за да имаш приятели -  трябва да има закон за пушенето  Joy

# 3 650
факт е, че пушачите са тези, които са по-малко склонни да отстъпят и да седнат на място където не се пуши. и представи си 4ма приятели излезли да се видят двама пушачи и двама не. сядат в заведение запушачи. е, абджеба, питам аз как ли ще се чувстват непушачите? някой изобщо сеща ли се колко е кофти да те опушват? от друга страна, ако седнат в заведение за непушачи, пушачите ще се тровят по-малко, защото нали са излязли да се видят с приятели.

Задължително е да се видят в заведение, така ли?
Писах напред, когато бях пушач, повечето приятели непушачи ги канех у нас, там пуша на балкона, така че никой не ги е опушвал. Но да ида на кръчма, да платя същите питиета тройно и петорно и пак да излизам, е, няма как да стане  Peace
Наистина не разбирам как разчитате на държавата да ви оправя приятелските отношения...

...
"Помогнете на пушача. Разсейте страховете му. Кажете му колко е хубаво да не се давиш и задушаваш цял живот, колко е хубаво да се събудиш сутринта здрав и в добра форма, вместо да храчиш и да кашляш, колко е хубаво да си свободен, а не роб, да можеш да се радваш на живота и да се отървеш от ужасните черни сенки..."

Не познавам пушач, който да се е отказал заради подобни неща. Въобще книгата е елементарно клише.

А и не виждам какво общо има с темата  Laughing

...Психическата остава за цял живот...

При мъжът ми липсва.
Моята, според мен, я преодолях точно снощи. Но явно ти по-добре знаеш какво става вътре в нас  Simple Smile
А и да ги пропуша, голяма работа, секцията, заради която ги спрях отдавна е у нас  Mr. Green не намирам причина да го направя обаче  Wink

# 3 651
  • София
Е сега като не пушиш, не ти се налага да излизаш никъде, нямаш никаква файда да ходиш по заведения, можеш да спреш и да се пенявиш по темата. Mr. Green

# 3 652
В тая книга прекрасно е представен пушача като идиот-малоумник-дебил. Явно затова толкова им харесва на непушачите.

# 3 653
Е сега като не пушиш, не ти се налага да излизаш никъде, нямаш никаква файда да ходиш по заведения, можеш да спреш и да се пенявиш по темата. Mr. Green

Аз не се пенява, така са ме възпитавали, без грубости да си казвам мнението толкова, колкото пожелая, както останалите, защото сме равни. И също така да съм обективна, независимо дали съм или не засегната пряко  Simple Smile

# 3 654
  • София
В тая книга прекрасно е представен пушача като идиот-малоумник-дебил. Явно затова толкова им харесва на непушачите.
Аз не я рекламирам книгата, нито съм я чела, нито имам намерение.
Цитираното (подчертаното от мен), обаче, смятам за вярно и за актуално за темата.

# 3 655
  • София

Аз не се пенява, така са ме възпитавали, без грубости да си казвам мнението толкова, колкото пожелая, както останалите, защото сме равни. И също така да съм обективна, независимо дали съм или не засегната пряко  Simple Smile

Ама разбира се че колкото пожелаеш. Само вметнах, ако не си забелязала, че хабиш прекалено много енергия за незасягаща те кауза. Flutter

# 3 656
Ми като сте прости. 10 души заради един. Не можете копче да кажете, та държавата да ви оправя. Сега ще искате и в къщи да се забрани пушенето, защото не можете да забраните на мъжете си.
В къщи май повечето се съобразавате.  Вие като сте "умни и съобразителни", за това ви налагат забрани!!! Laughing Laughing

# 3 657
Не Crazy понятна ми е тази настървеност.....никой не ми пречи!!!
И определено се погазват на пушачите правата!!!!

Правото на секс в заведение и правото да се разхождаш гол на обществено място също са грубо погазени.
ПреЕкспониране на нещата Whistling Whistling

и КЪДЕ Е проблема,ако заведенията са разделени за пушачи и не пушачи Mr. Green....

Толкова се дъвка това ,не разбрали какъв е проблема на непушачките в темата по този въпрос .Просто приятелите им ще предпочетат да не излязат с тях отколкото да го направят в заведение за непушачи.
Предпочитат да има закон ,който да защитава приятелствата им.
Това вече ме доведе до страст и напаст hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Определено съм си вред  Mr. Green чак да не повярваш!!!! bowuu

# 3 658
  • Насред хаоса
Глупости. Вкъщи ограничението съм си го наложила аз, много преди да се заговори изобщо за някакви забрани на пушенето където и да било - излизам да пуша на терасата. Нямам проблеми за пушенето с мъжа си, но той е от заклетите непушачи. А що се отнася до приятелите - спорове за цигари не са ни делили. Веднъж в заведение за пушачи, другия път - в такова за непушачи.
А някои хора с постовете си ми напомнят за бившата ми шефка. Докато тя пушеше, в офиса се димеше нонстоп, особено пък тя. Добре, ама като й се разместиха някои чаркове в главата и реши, че ще става образец на здравословен живот, забрани пушенето в офиса. Дотук добре, няма лошо. Ама реши и че понеже тя не яде вече месо, месоядните са тъпи, със затлачени организми, неразбиращи от свястна храна и прочие. И забрани храненето в почивката в нейно присъствие, щото видът на мръвката й нарушавал аурата.  Crazy Така, докато един ден я бяха видели да нагъва сандвич с огромна мръвка пред едно заведение. Та и доста от бившите пушачи реагират на цигарите както тя на мръвката.

# 3 659
В къщи май повечето се съобразавате.  Вие като сте "умни и съобразителни", за това ви налагат забрани!!! Laughing Laughing

Естествено, това че човек е пушач, не значи, че не може да направи разлика м/у жилищни помещения и кръчма. Но явно непушачите очакват всички да се съобразяват с тях все едно са им на гости  Simple Smile

Ама разбира се че колкото пожелаеш. Само вметнах, ако не си забелязала, че хабиш прекалено много енергия за незасягаща те кауза. Flutter

Като другите непушачи, явно е заразно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт