Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 114 924
  • 4 108
  •   2
Отговори
# 3 660
В къщи май повечето се съобразавате.  Laughing Laughing
Повечето от списващите тук.  Wink

# 3 661
  • София
Ама разбира се че колкото пожелаеш. Само вметнах, ако не си забелязала, че хабиш прекалено много енергия за незасягаща те кауза. Flutter

Като другите непушачи, явно е заразно  Simple Smile
О, не. Аз например отдавна не съм от хората, които смятат, че "заведение" е равно на"пушалня".
Пък и никога не съм ходила в такова, за да се напуша, та да оправдая надценката, която плащам.

# 3 662
Имам предвид, че е заразно хабенето на "прекалено много енергия за незасягаща те кауза" Simple Smile
Искате закон - има го. За какво тогава продължавате да хвърляте тази енергия?

# 3 663
  • София
Защото забраната не се спазва на места и разни хора имат аспирации законът да бъде променен.

# 3 664
Имам предвид, че е заразно хабенето на "прекалено много енергия за незасягаща те кауза" Simple Smile
Искате закон - има го. За какво тогава продължавате да хвърляте тази енергия?
За да продължава да го има и за да се спазва - нещо, което ме засяга. Аз съм от  мързеливите и за незасягащи ме каузи не много, ами и малко енергия не бих хабила.  Simple Smile

# 3 665
  • out of space
Непушачите, защо ходите в заведения, където продължава да се пуши? Толкова прекрасни ресторанти без цигарен дим има за вас!
В Хепи вътре не се пуши, навън има найлонови ограждения- там се пуши. Не ми казвайте, че се завирате под найлона, да зъзнете наравно с пушачите  Laughing Crazy

# 3 666
Елица, pasinet т.e. смятате, че вие сте нещо повече от пушачите и те нямат право да имат своите си места?
Дадох пример напред със суинг клубовете, не ми допадат и няма да ида в такъв, но не виждам проблем феновете им да си ги посещават.
На вас като не ви допада пушилня, няма да влезете вътре, места за непушачи бол.
Проблем не виждам.

Контролът е най-големият проблем. И преди, и сега. "Умната" стъпка беше един по-либерален (и въпреки това не спазван) закон, да бъде сменен с краен.
Самият ББ си тръгва от купона, защото се пуши, ама не сигнализира и не санкционира.
Дори тези, които го приеха са наясно, че няма как да проработи, та ние тук сме седнали да се дърляме, прави сте - просто хабим енергия, докато си запълваме времето Simple Smile  

# 3 667
  • София
Непушачите, защо ходите в заведения, където продължава да се пуши? Толкова прекрасни ресторанти без цигарен дим има за вас!
В Хепи вътре не се пуши, навън има найлонови ограждения- там се пуши. Не ми казвайте, че се завирате под найлона, да зъзнете наравно с пушачите  Laughing Crazy
Не ходим, просто не трябва да има такива заведения, защото развалят схемата.
Поставят останалите спазващи забраната в условия на нелоялна конкуренция, пречат на пушачите да свикнат с новото положение и прочее.

А, Не се сърди, няма да обяснявам едно и също по сто пъти.

# 3 668
  • София
На мен ми писна някой друг да решава дали да пуша или не. Това си е мой личен избор. Трябва да си има и от двата типа заведения. Непушачите са супер досадни понякога smile3533. Аз когато съм в компанията на непушач, гледам да се съобразявам. Но вие прекалявате! smile3546

# 3 669

На вас като не ви допада пушилня, няма да влезете вътре, места за непушачи бол.
Проблем не виждам.
Не виждаш проблем за хора, които работят по 8 часа на цигарен дим?Защо тогава не пушиш у вас?

В Хепи вътре не се пуши, навън има найлонови ограждения- там се пуши. Не ми казвайте, че се завирате под найлона, да зъзнете наравно с пушачите  Laughing Crazy
Нищо не може да ме накара да зъзна вън заедно с пушачите. Както и не съм се обявила против найлоновите ограждения.

# 3 670
  • # супернатурална #
Айде сега, Човечето пък е образец на принципност. Чувства, че нещо е нередно и не започва да го смята за редно, когато спира да я касае лично. Пълен антипод на Краси, например, която защитаваше правата на пушачите, докато самата тя пушеше, и стана по-цербер и от Елица, когато ги спря  Laughing

# 3 671
Не ходим, просто не трябва да има такива заведения, защото развалят схемата.
Поставят останалите спазващи забраната в условия на нелоялна конкуренция, пречат на пушачите да свикнат с новото положение и прочее.
Какво значи нелоялна конкуренция? Да не би да мислиш, че заведенията за пушачи биха имали някакво предимство пред тези, в които не се пуши? И защо? Нали уж непушачите са повече, забраната не е навредила на посещаемостта, а и е толкова по-приятно и здравословно да не се пуши!

# 3 672
Нищо не може да ме накара да зъзна вън заедно с пушачите. Както и не съм се обявила против найлоновите ограждения.

А е време. Откъде накъде пушачите ще имат място под слънцето. Макар и забурено с найлон.

# 3 673
  • София
Дидева, напротив, аз твърдя, че пушачите са повече, затова е нужна и забрана. Wink
Хич не ме интересува посещаемостта, хеле пък че ви е здравословно и приятно да се пуши. Ако последното беше някаква особена ирония, че аз не следя вече кой за какво се бори.

# 3 674
Дидева, напротив, аз твърдя, че пушачите са повече, затова е нужна и забрана. Wink

Значи да пренебрегнем интересите на мнозинството в полза на малцинството?  Mr. Green

...хеле пък че ви е здравословно и приятно да се пуши.
Това къде го прочете?

Общи условия

Активация на акаунт