Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 114 931
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 3 675
  • out of space
Елица, извини ме за откровеността, но ти си абсолютен гьон.

# 3 676
  • София
Дидева, напротив, аз твърдя, че пушачите са повече, затова е нужна и забрана. Wink

Значи да пренебрегнем интересите на мнозинството в полза на малцинството?  Mr. Green

...хеле пък че ви е здравословно и приятно да се пуши.
Това къде го прочете?
Не, едните като не си знаят интереса, да наблегнем на здравия разум. Mr. Green

Прочетох го в изречението с "уж".

Ери, ако не ти е добре, наплискай си лицето с хладка вода. hahaha

# 3 677
Прочетох го в изречението с "уж".

Нали уж непушачите са повече, забраната не е навредила на посещаемостта, а и е толкова по-приятно и здравословно да не се пуши!

Айде, Ери като свърши с наплискването, ти да си измиеш очичките и да прочетеш пак изречението с "уж".

# 3 678
  • out of space
Елица, винаги преди сън го правя, само да ми изсъхне лака за нокти.

Гьон, тесногръда и неприятна.
Много ми е добре.

# 3 679
  • София
Е, какво да ти кажа... Чувствата са взаимни, както обикновено. Flutter

Дидиева, "уж" може да се отнася за цялото изречение, затова и написах пояснението с "ако".

# 3 680
  • София
Нещо попрекалихте, момичета. Не се дръжте като злобарки, каквито съм сигурна, че не сте.

# 3 681
Дидиева, "уж" може да се отнася за цялото изречение, затова и написах пояснението с "ако".
Както и да е. Аз нямам нищо против 99% от заведенията и 100% от останалите обществени места - работни места, театри, библиотеки, стадиони и т. н. да са зони, свободни от цигарен дим, но ми се ще да има 1% кафенета, барове, казина..., в които да се пуши и да са свободни от ... надъхани непушачи.

# 3 682

Както и да е. Аз нямам нищо против 99% от заведенията и 100% от останалите обществени места - работни места, театри, библиотеки, стадиони и т. н. да са зони, свободни от цигарен дим, но ми се ще да има 1% кафенета, барове, казина..., в които да се пуши и да са свободни от ... надъхани непушачи.
Въпроса е как точно да се определи кои ще са тези 1 %.

# 3 683
Не виждаш проблем за хора, които работят по 8 часа на цигарен дим?Защо тогава не пушиш у вас?

Отговаряла съм вече на тези въпроси.

...Относно персонала - решението е лесно - да са на самообслужване...

Честно много са ми странни пушачи, които не пушат вкъщите си...Вкъщи също не се пуши навсякъде, а само в дневната, но не мога да си представя да излизам на двора, за да запаля една цигара

Аз пък не мога да си представя да карам детето ми насила да диша това, не е на обществено място, за да прецени дали да присъства или не, в дома си е като вързано. Независимо в коя стая се пуши, димът прониква навсякъде. Или най-малкото детето все пак влиза и в тази стая, едва ли стои заключена  Peace

Въпроса е как точно да се определи кои ще са тези 1 %.

По същия начин, по който е станало и в другите страни. Не откриваме топлата вода.

# 3 684
  • София
И как ще се натъпчете в тоя 1% заведения? Thinking

# 3 685
Такива заведения на самообслужване без никакъв персонал къде има, направо съм любопитна да видя за какво иде реч.   Crazy

Като ще се дават примери с другите страни, ето да покажем, че можем да спазваме някакви разпоредби като цивилизовани хора няколко години и току виж, успеете да пробутате това с единия процент.  

Със записвания предполагам, ама това изобщо не ме бърка.  Laughing

# 3 686
Това си е грижа на пушачите. Непушачите ще си имат останалите 99%, какво им пука за останалия процент.

Като ще се дават примери с другите страни, ето да покажем, че можем да спазваме някакви разпоредби като цивилизовани хора няколко години...
Другите страни слабо ме касаят. Виж спазването на разпоредбите... Боя се, че трудно ще се случи и нямам предвид само забраната за тютюнопушене.

# 3 687

Другите страни слабо ме касаят. Виж спазването на разпоредбите... Боя се, че трудно ще се случи и нямам предвид само забраната за тютюнопушене.
Ами в такъв случай има ли значение какъв е закона и защо се дават за примери други страни.  Simple Smile

# 3 688
Ами в такъв случай има ли значение какъв е закона и защо се дават за примери други страни.  Simple Smile
Има значение какъв е закона и няма значение защо се дават за пример други страни и как е там.

# 3 689

На смени  Laughing

Такива заведения на самообслужване без никакъв персонал къде има, направо съм любопитна да видя за какво иде реч.   Crazy

Става дума за зала в заведение. Барът и т.н. е в залата за непушачи. Пушачите са отделно, минават, вземат си каквото искат и отиват в пушилнята. В някои страни, ако собственикът работи сам под формата на персонал, може да вземе решение дали да се пуши или не. Не е задължително да ги копираме, само давам пример за това как са разрешили проблема.

Общи условия

Активация на акаунт