Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 115 637
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 555
Не знаех, че всяко заведение за хранене е кръчма и там е нормално да се пие и пуши.....ама явно си е така.

Ок, до преди забраната ми се искаше зимно време да можем да излизаме и с детето и да отидем примерно на пицария. Ами нямаше как да се случи, защото навсякъде се пушеше.
Детето ми не е затворник, за да стои в къщи, само защото големи хора държат на кефа си да пушат.

# 556
Не знаех, че всяко заведение за хранене е кръчма и там е нормално да се пие и пуши..

Естествено, че не е. Нали това написах - такива, в които се предлага храна, да не могат да получават разрешително за пушене.
Ако питат мен, и алкохола бих изключила в тях.

# 557
Oх, любимото ми, не водете децата си в барове и кафенета

Е, каква работа имат децата в барове и кафенета?

# 558
Oх, любимото ми, не водете децата си в барове и кафенета, ами ги водете в детски клубове!  Crazy
Мен ако питаш дете на бар е по-модерна работа  Grinning
Съмнявам се и да има мляко с какао там.

# 559
Oх, любимото ми, не водете децата си в барове и кафенета

Е, каква работа имат децата в барове и кафенета?

Живееш в Каблешково. Разхождаш се с 11 годишното си дете... Часът е 13:00. Искаш да изпиеш едно капучино с Пенка.. Не можете да отидете в кафенето, защото си с дете? Пращаш детето само вкъщи, защото кафенето е свърталище на зли сили? Не трябва да пиеш капучино с приятели, щом си родила?
А ако детето е 15-16 годишно? И тогава ли не може да се разходи с майка си, леля си и да изпие един топъл шоколад на обществено място?

# 560
Аз не бих отишла в кафене, независимо дали се пуши или не. Ще поканя Пенка у нас и ще направя по едно капучино, а детето, вместо да скучае и да слуша приказките на две лелки, ще си играе, ще почете книжка, ще седне на компютър, телевизор или каквото му душа иска  Mr. Green

# 561
Аха, ако не пушиш по 1-2кутии на ден значи не си пушач???

Просто честотата на палене на цигара ти е такава, че за теб не е от значение дали ще седиш 2-3 часа без да палиш.

# 562
Аха, ако не пушиш по 1-2кутии на ден значи не си пушач???

Просто честотата на палене на цигара ти е такава, че за теб не е от значение дали ще седиш 2-3 часа без да палиш.

Ами не съм видяла до сега умрял пушач от това, че не е запалил в рамките на 1-2-3часа.
В самолет как пътуват и не пушат? Пък няма още смъртни случаи....

# 563
По тази логика и детето ти няма да умре ако не го заведеш на заведение.

# 564

Joy Ох!

# 565
...
В самолет как пътуват и не пушат? Пък няма още смъртни случаи....

Човек се качва на самолет с цел да пътува. На кръчма отиваш да се забавляваш. Нищо общо.
То и нощем не пушат по 8 часа и нищо им няма  Joy

# 566

Разбира се, че няма да умре.
Но не съм длъжна да си държа детето като затворник в къщи, защото на някого ще му стане нещо ако не запали цигара.
Ти като ходиш на кино или театър пушиш ли? Пък едва ли стоиш по-малко от час и половина там?
Защо там е нормално да не пушиш, а в заведение не?
И аз не искам да го водя на бар, а в кафене, или сладкарница.

# 567
 Joy Joy Безумни коментари.....
Рзберете най-накрая, че се засягат финансови интереси и спрете да се карате за глупости Simple Smile

# 568
Рзберете най-накрая, че се засягат финансови интереси и спрете да се карате за глупости Simple Smile

Ами мен не ме засягат финансови интереси, а чисто човешки. И да, закона за мен лично е добър. А е добър включително и за пушачите, ако видят малко по-далеч от носа си.

# 569

Разбрали сме и си дискутираме защо, как, къде, а трябва ли или не... никой не се кара на никого (или поне аз пиша със спокоен тон, не знам другите как четат..)   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт