Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 114 962
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 1 050
  • На земята, която е всъщност звезда.

Иначе признавам, че съм нетолерантна. Като ми се пуши пуша и извън забранените места се съобразявам само с деца и болни хора. [/quote Докато има хора пушачи с такова мислене, трябва да има и пълна забрана за пушене. Когато това се промени и пушачите, не забраната започнат да зачитат правата на непушачите-тогава би било приемливо да име заведение за пушачи, където се събират само пушачи, без да пречат на останалите.

Peace Непушачите /и аз вкл./ желаем крайни мерки точно заради този тип пушачи.

# 1 051
Иначе признавам, че съм нетолерантна. Като ми се пуши пуша и извън забранените места се съобразявам само с деца и болни хора. Останалите имат избора да ме избягват. На свекърва ми след няколко забележки и изказвания в екстремистки стил й се наложи да избягва посещенията в дома ни завинаги.
Докато има хора пушачи с такова мислене, трябва да има и пълна забрана за пушене. Когато това се промени и пушачите, не забраната започнат да зачитат правата на непушачите-тогава би било приемливо да име заведение за пушачи, където се събират само пушачи, без да пречат на останалите.

# 1 052
Явно нещо не разбрахте Check Please, прочетох няколко пъти - пише, че пуши извън забранените места  newsm78 не знам какво повече може да искате от един пушач...

# 1 053
  • София
Абсолютно я разбрахме Check, искаме повече забранени места. Sunglasses

Не се сърди, всеки да ме разбира, както желае.
Между другото темата не е за теб. То на всяка страница е ти тва, ти онова.

# 1 054
Явно нещо не разбрахте Check Please, прочетох няколко пъти - пише, че пуши извън забранените места  newsm78 не знам какво повече може да искате от един пушач...

Пише, че извън забранените места се съобразява само с...Т.е. ако няма забрана в заведенията ще се съобразява само с въпросните...Е, как тези, които не сме деца и старци, да се съгласим на по- мек режим?

# 1 055

И за вас не е, но нямам нищо против дежурното "искам спокойно да заведа детето си не знам си къде, искам да пия кафе без дим" и т.н.  Simple Smile в крайна сметка всеки говори за личния си опит, не можем да влезем в чуждите глави, а и не е нужно.

Пише, че извън забранените места се съобразява само с...Т.е. ако няма забрана в заведенията ще се съобразява само с въпросните...Е, как тези, които не сме деца и старци, да се съгласим на по- мек режим?

Е, разрешените са открити пространства. И там ли ви пречи? Явно и да спазва закона не ви е достатъчно  Tired

# 1 056

Е, разрешените са открити пространства. И там ли ви пречи? Явно и да спазва закона не ви е достатъчно  Tired

Не се сърди, човече, не знам какво ти става, но в тази тема вече за енти път целенасочено се правиш, че не разбираш постовете на другите. Определено става досадно.

# 1 057
  • на брега на морето
Днес с приятелка (и двете сме върли пушачки) и дъщеря й отидохме да пием кафе. Приятно ми беше. Имам предвид, че въздухът беше чист и не ми се допуши. Обаче ресторант  без цигара newsm78

# 1 058
Аз направо съм   Shocked Shocked Shocked
Какви абсурдни "аргументи" в подкрепа на пушенето.....
Приятелят - непушач да си дига чукалата, като не му изнася....
Колеги-непушачи да напускат, като не им харесва цигарения дим....
Роднините вече не са ни роднини, щом не толерират Заветната цигара.....
Пушачи, Осъзнайте се!Какви са тези глупости?!

Човек, по презумция, се ражда НЕпушач.И е редно това положение да се счита за нормално.
Пушенето се явява допълнително възникнал фактор, вреден на всичкото отгоре, за всички-и за пушачи, и за непушачи,  и е редно пушача да се съобразява с останалите.А не обратното.

# 1 059
Това с пушенето в офисите е лошо, но аз никога не съм работила в такъв офис. Нямам никакъв спомен на местата, където съм работила да се е пушило.

Не знам къде видя рев. Вие ревете, защото е очевидно, че забраната виси на косъм. Иначе признавам, че съм нетолерантна.
Странно как все пушачи не са виждали нито да се пуши на места с определено място за деца, и на работни такива?!  Mr. Green
Рев виждам навсякъде около мен, не само във форума от пушачите. А що се отнася до мен, аз за разлика от теб съм ужасно толерантна.Ама искам малко честност - не лицемерие обвито в уж мисълта за просперитета на чуждия бизнес или недоволство от скрити нечисти мотиви на законодателите.  Wink А що се отнася до забраната - със сигурност няма да отпадне в сферите, които лично мен ме вълнуват- дневните места, където посещавам с детето си. Това време отмина безвъзвратно за щастие. Защото колкото и да им се иска на някои хора ( макар,че тук няма да си го признаят никога) местата с присъствие на деца, банки, офиси, болници и т.н. няма начин да се разреши абсурдът от миналото отново.

# 1 060
Краси...*, не четеш. Това го писа непушач, който всъщност иронизираше мои думи, за да ги подсили. А че не съм имала предвид работно място и останалото - никакво значение, важното е да се напише така, че да прозвучи силно и въздействащо  Simple Smile

# 1 061
... Обаче ресторант  без цигара newsm78

свиква се  Wink както сте свикнали с цигарата, така се свиква и без нея. Въпрос на навик и самоконтрол на мислите за около... 1 година максимум.  Peace

# 1 062
... ( макар,че тук няма да си го признаят никога) местата с присъствие на деца, банки, офиси, болници и т.н. няма начин да се разреши абсурдът от миналото отново.

И Слава Богу. Що се отнася до признанието, голям % не лъжат, но пък всеки може да вярва на какво иска  Peace

# 1 063
  • София

И за вас не е, но нямам нищо против дежурното "искам спокойно да заведа детето си не знам си къде, искам да пия кафе без дим" и т.н.  Simple Smile в крайна сметка всеки говори за личния си опит, не можем да влезем в чуждите глави, а и не е нужно.
Кой какво иска е едно, ти колко си била съобразителна пушачка - съвсем друго.
(Както например pasinet уместно е забелязала невиждащите пушачи. )Flutter

И още между другото  - Check Please спомена, че пуши в заведения след забраната, което някак си не кореспондира с твърдението, че "извън забранените места се съобразявла само с..."

# 1 064
Кой какво иска е едно, ти колко си била съобразителна пушачка - съвсем друго.
(Както например pasinet уместно е забелязала невиждащите пушачи. )Flutter...

Познавам се непушачи, писали в темата, ходила съм им на гости, както и те са идвали у нас. Ако искат, да споделят, може пък да съм в грешка  Wink

За Check Please - коментирах поста, който бяхте цитирали, не ѝ следя постовете, ако е така, както казваш, съгласна съм с вас.

Последна редакция: пт, 28 дек 2012, 00:00 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт