Пълната забрана за пушене в затворени помещения!!!

• 114 918
  • 4 108
  •   1
Отговори
# 4 065
  • Bristol
Не разбирам защо се сравняваш само с лошите примери ? защо примерно не направиш сравнение с Англия където няма такива стаички и хората пушат само и единствено навън и броя на пушачите значително е намалял ?

Това не е ли в Bristol? Може и да бъркам, но какво да сравнявам държава, в която пушачите за 10 г. са намалели по-малко от българските само за 4 г., при това при тях е имало и забрана.
Това ако не се лъжа е летището. Всички летища си имат стаи за пушачи. Иначе специални стаи из града няма, нито по клубовете и ресторантите. Просто на няколко метра от входната врата под дъжда и на вятъра си пушат. Където работя в момента са много стриктни с пушенето. Офисите са разположени на частна територия на няколко квадратни километра. Не може просто да си навън, а трябва под специални навеси и много гонят и наказват. Но това е частен случай, политика на фирмата, не на държавата. Днес  пред мен един господин се разхожда по тротоара небрежно и си пушеше, както би направил навсякъде из града, веднага ми направи впечатление! Бях отвикнала на тази гледка. Погледнах му пропуска, посетител  Grinning Оставих го да се наслаждава на момента, докато охраната не го сгащи.

# 4 066
  • София
Лоша си!

# 4 067
# 4 068
Това ако не се лъжа е летището...

Е, нали затова говоря  Joy

А пък по летищата в нормалните страни си ги има.

За другото - 100 пъти написах, че говоря за нощните клубове и заведения, и то не за всички, а за няколко пушилни в град. Въобще не засягам ресторанти, детски градини, училища, сладкарници, работни места и т.н.  Simple Smile

П.П. И внимавайте за кой ще гласувате, комунистите обещаха, че ще разрешат пушенето, ако ги изберем, ама... по-добре навсякъде да го забранят, отколкото те да дойдат  Mr. Green

# 4 069
  • София - Рим и обратно
Айде сега, не им стигат циганите, бабите и турците, та и пушачите вербуваха.... Laughing

# 4 070
  • София
Ако се разминем с тройката скакалци и малоумника Волен също, тържествено обещавам да хвърля цигарите завинаги и да се превърна в най- върлия бивш пушач  smile3521

# 4 071
Айде сега, не им стигат циганите, бабите и турците, та и пушачите вербуваха.... Laughing
Ако искат да вербуват и хората пиещи вода....надали ще дойдат на власт пак.

# 4 072
  • София

Цитат
Витрините на магазините трябва да бъдат опразнени от тютюневи изделия и да бъдат свалени рекламите за такива изделия от билбордовете.

Това са всеобхватни мерки.

# 4 073
http://www.youtube.com/watch?v=w8762zEOkSo&feature=player_embedded Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 15:08 от perkoto

# 4 074
  • София
Умрях от смях - гении са, наистина!  Joy

Цитат
Явно рекламните гении в Канада не се притесняват да говорят за изпускане на газове на обществени места. Не се притесняват и да го заснемат. Такива изводи можем да си направим от една шокиращо добра реклама, целяща да разясни защо пушенето на обществени места е голяма тъпотия.

Във видеото, което ще видите в края на текста, ще чуете много фрази, популярни и у нас сред привържениците на пушенето в заведения. Само че в клипа главната героиня говори за пърденето: "Правя го, само когато излизам с приятели, заедно се забавляваме, запознавам се с нови хора...". Звучи ви познато, нали? Е, сега си представете как ще ви се струват тези изречения, ако не са казани в цигарен контекст, а в такъв, свързан с пърдене. И то изречени от устата на жена... ужас!

# 4 075
Не знам какво искат канадците, ние тук не щем да пушим в училищата или да пърдим в дискотеките.
За всяко нещо си има място, за пърденето и акането си има "пушилни", наричат се тоалетни (вероятно и в Канада има), същото искат хората и за цигарите. Но е по-важно да се изкриви всичко, за да му се придаде тежест.

Вчера бях на имен ден в частен дом - не знам как да опиша какво беше, и преди като пушач трудно издържах. Подобно нещо в заведение не съм преживявала, даже с лоша вентилация, пак си беше идеално, но ето - сега държавата "мисли" за хората  Peace

# 4 076
Вчера бях на имен ден в частен дом - не знам как да опиша какво беше, и преди като пушач трудно издържах. Подобно нещо в заведение не съм преживявала, даже с лоша вентилация, пак си беше идеално, но ето - сега държавата "мисли" за хората  Peace

Какво е било по-различното в частен дом, когато държавата не ''мислеше'' за хората?

# 4 077
Вероятно именият ден щеше да се празнува в заведение, нямаше да се опушват вкъщи сто души. Примерно.

# 4 078
Не разбирам защо се сравняваш само с лошите примери ? защо примерно не направиш сравнение с Англия където няма такива стаички и хората пушат само и единствено навън и броя на пушачите значително е намалял ?

Това не е ли в Bristol? Може и да бъркам, но какво да сравнявам държава, в която пушачите за 10 г. са намалели по-малко от българските само за 4 г., при това при тях е имало и забрана.
Това ако не се лъжа е летището. Всички летища си имат стаи за пушачи. Иначе специални стаи из града няма, нито по клубовете и ресторантите. Просто на няколко метра от входната врата под дъжда и на вятъра си пушат. Където работя в момента са много стриктни с пушенето. Офисите са разположени на частна територия на няколко квадратни километра. Не може просто да си навън, а трябва под специални навеси и много гонят и наказват. Но това е частен случай, политика на фирмата, не на държавата. Днес  пред мен един господин се разхожда по тротоара небрежно и си пушеше, както би направил навсякъде из града, веднага ми направи впечатление! Бях отвикнала на тази гледка. Погледнах му пропуска, посетител  Grinning Оставих го да се наслаждава на момента, докато охраната не го сгащи.
На нито едно Лондонско летище няма стаичка за пушене и се пуши само навън! Като гледам картата на Бристолското летище стаичката е отвън на летището а не в самата сграда!

# 4 079
Вчера бях на имен ден в частен дом - не знам как да опиша какво беше, и преди като пушач трудно издържах. Подобно нещо в заведение не съм преживявала, даже с лоша вентилация, пак си беше идеално, но ето - сега държавата "мисли" за хората  Peace

Какво е било по-различното в частен дом, когато държавата не ''мислеше'' за хората?

Човечето е била пушач. Сега разбира какво е да си непушач в задимено помещение.

Общи условия

Активация на акаунт