Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
pupppa
e абсолютно права Simple Smile

# 286
Честито Богоявление!Честито на именниците!
На 5 януари приключва Попова Коледа (ден преди Богоявление, Йордановден), наричана още Зимен Кръстовден, Кръста, Водокръст, Водокръщи.
В народните вярвания се смята, че от 25 декември до настъпването на нощта срещу Богоявление има космически хаос и демонични сили бродят по земята.
В християнския смисъл това са "некръстените" дни, в които новороденият Исус Христос не е получил все още Светото кръщение.
Фолколорът повелява обаче, че до настъпването на нощта срещу Богоявление всички зли сили, изпълзели през "мръсните дни", като караконджули, вещици, вампири, таласъми, вече са прогонени.
Това е станало с помощта на совойниците. Те са неженени моми облечени като булка и младоженец, които обикалят домовете. В себе си носят китка босилек и мълчана вода, ръсят домовете на домакините и с песни наричат за здраве и късмет всеки в семейството.
Вярва се, че на Йордановден животните и птиците проговарят с човешки глас, а всички реки и поточета спират за миг за да се пречистят и потекат отново. В Родопите смятат, че в тази нощ ветровете се бият помежду си.
Смята се, че в пречистените домове в нощта срещу Йордановден, в глуха доба небето се отваря, но само праведните могат да го видят и пожелаят ли си нещо, то ще се сбъдне.
Нека злите сили и всичко лошо си е отишло и само добро да ни чака занапред!

# 287
  • Шотландия
Гала, браво на тебе - точно така - трябва да се вярва, че хубавото ни чака, че ще сме избраните не само за томболи и лотарии, че заслужаваме - благодаря, че сподели - и винаги да ти се случват такива неща!  Hug
*Мила*
Благодаря ти за съветите, много са полезни. Само, че аз не живея в този град а съм живяла за малко по работа, за малкото време се сблъсках почти със същото.
Скрит текст:
Отделно имам приятелка, която живее там, и ми е разказвала и то съвпада с мнението на другите от тук, което означава ли, че всички са на еднаква вибрации. Все още общувам с хора от там и масово са така. Нито ти нито аз можем да ги променим, можем само да ги насочим. Аз просто анализирах защо се чувства така това момиче и ако забелязваш че се опитвам да и кажа, че вината не е в нея и трябва да продължава да се бори. Че дори и на такова място се успява стига да си упорит.Благодаря ти за анализа на вибрациите, но аз казвам обективната истина, защо трябва да бягаме от нея като си представям как всичко е добре, когато не е. Трябва да се сблъскаш с реалността и да я разрешиш а не да живееш в измислен свят и той да е все същия до като ти си мечтаеш. Да всеки сам избира съдбата си и това как да живее подбирайки хората около себе си, работата, и т.н., но признай, че по някога се налага да правиш и това което не искаш, за да оцелееш. Аз много харесвам и уважавам темата и хората в нея, и съм изключително директен човек, което се надявам да не обиди някой. Не се сърдя за това , което си написала, защото няма за какво но не съм и съгласна с някои от нещата, които си написала а и не мисля,че има как да прецениш на какви вибрации съм, защото изобщо не ме познаваш. Може да се анализира човек, който познаваш поне малко. Мога да кажа, че до като писах горният пост бях изключително положителна и обективна, както и сега. Не го приемам лично изразявам мнение Simple Smile
Има една поговорка, която аз харесвам много и винаги се стремя да я спазвам.
"Никога не си мисли, че знаеш как се чувства другият"  Hug  bouquet Hug
Пожелавам ти много щастие Simple Smile
Dea55,
Скрит текст:
това, което написах, не беше адресирано до тебе като съвет, ни най-малко, специално се върнах да видя, дали пък не съм го оформила случайно като съвет към тебе - не е така, извини ме, ако съм прозвучала, сякаш се опитвам да те наставлявам.  bouquet Написах горното общо, до тези, които смятат, че някакви външни обстоятелства са причина животът им да не е това, което искат - и то само до тази част от тях, които биха искали да се позамислят, дали това наистина е така. Във всеки град има и успешни и неуспешни хора, и щастливи - и нещастни. Т.е. има и нещо друго, освен градът, което играе роля.  Flutter Аз не те познавам и няма как да преценя дали това се отнася до тебе, затова и не съм правила анализ на тебе. Чувствай се съвсем свободна да не приемаш каквото и да е, казано от когото и да е - включително и от мене.  Hug Направих анализ по принцип, само на това, как, от моя гледна точка, звучи едно конкретно изказване -  не на това, как ти си се чувствала, когато си  писала, защото не знам това. В поста си съм подчертала, че това е моето виждане за излъчваната вибрация, а не снимка на твоята вибрация  Blush.

Всеки сам може да прецени собствената си такава.  bowuu За един ядът може да е ниска вибрация, но за друг, който е бил депресивен преди това, ядът е стъпало нагоре, той е по-висока вибрация, отколкото депресията и апатията.  Heart Eyes Нещата са много относителни, те зависят от общото ниво на този човек. Колкото до хората, които са на едно мнение по даден въпрос, да, те излъчват със същата вибрация по този въпрос.  Flutter Съгласието е свидетелство за това, както и фактът, че се чувстват добре, когато споделят мисли по този въпрос.  Heart Eyes

По въпроса със "сблъскването с действителността" съм на различно мнение, но не мисля, че тук и сега му е мястото.   bouquet

Радвам се, че не приемаш това, което съм написала лично, защото не съм го насочвала лично към тебе, просто твоят пост беше по-дългичък, затова използвах него, за да покажа моя начин на разсъждение.  bouquet  Още веднъж ме извини ме, ако съм те засегнала с нещо. smile3525 Със сигурност не съм имала такова намерение. Всеки намира в тази тема това, което би му било полезно. Аз също приемам спокойно, когато някой не се съгласи с мен.  Heart Eyes Често точно от тези, които не са съгласни с нас, научавам повече  bouquet
Абсолютно права си, че не можем да променим никого. По мое мнение, дори не можем и да го насочим, ако той не търси насокаFlutter Ако човекът смята, че е на правилен път, каквото и да му казваме, той ще си го следва - и може би ще е избрал най-правилния път за себе си, защото само той знае точно какво му е отвътре и какво е преживял, за да стане това, което е.  Heart Eyes
Спокойна седмица ти пожелавам   newsm51

За Хо'опонопоно съм съгласна с това, което е казала Nikolexa. Аз също не казвам тези думи на човека или събитието, които са конкретния повод да се чувствам така. От една страна, в момента сигурно изобщо не го обичам човека, би било неистина да го кажа, а и не е моя работа какво той ще казва и как ще действа - аз не бива да му се намесвам в живота.  Казвам думите на хо 'опонопоно, за да изчистя у себе си това, което ги е привлякло към мене. Т.е. изхождам от разбирането, че за да се появи това събитие или този човек в живота ми, вероятно има нещо у мен, което ги е привлякло и точно това нещо аз трябва да изчистя, за да спра да привличам събития, които не ми харесват.   bouquet

Честито Богоявление! Много здраве и радост на всички именици и тези, които имат празник в семейството си!

# 288
  • Пловдив

Честито Богоявление!Честито на именниците!

# 289
Аз отскоро ползвам Хоопонопоно и съм доволна. С един човек от 7 месеца сме в конфликт, като преди 6 месеца той доста грубо се намеси в личното ми пространство... Преди 2 месеца се запознах с метода и започнах всеки път като се сетя за човека и за случката да си повтарям "Обичам те". През тези 7 месеца той поне два пъти месечно ми пращаше злобни съобщения. Обаче в края на декември ми се обади и поиска да се видим. На срещата беше тотално променен, нямаше злоба, простихме си (радвам се, че се случи в края на годината и новата започна без този ми проблем). Аз мисля, че за този резултат ми помогна Хоопонопоно. Освен това се опитвам винаги, когато започнат да нахлуват в ума ми негативни мисли да ги чистя с "Обичам те". Мисля, че ми се промени и излъчването, това е свързано с дребни случки, но ежедневни. просто усещам, че където и да отида съм по-приятна на хората, усмихват ми се и се държат много дружелюбно. Стана дълго, така че приключвам.  bouquet

# 290
  • София
Честита ви Нова Година и всички празници! Hug
Мислех да си правя мълчана вода в нощта на 5 срещу 6ти, обаче се напих за РД на малкия и не успях.
Нищо, здраве да е!

# 291
pupppa,

Да си призная, разказът ти за 7-те месеца и дразнителя с смс-ите доста ме впечатли.
Това, което си постигнала, за мен е едно чудо   bouquet  bouquet
Не са много хората, които биха издържали да обичат "ближния", получавайки язвителни съобщения отсреща.
Браво на теб!  smile3501 smile3501 smile3501

# 292
 Гала, честита ти придобивка   bouquet
 Честито на всички днешни и верашни именници  newsm51
 Аз пък мисля, че е силно възможно хората масово да имат едни и същи ниски вибрации  Peace В края на краищата сме възпитавани по подобен начин, имаме еднакви традиции и манталитет. И аз дълго време страдах, защото "хората са лоши", "животът е труден" и т.н. В един момент обаче осъзнах, че аз съм тази, която решава кой да допусне в живота си. В резултат на това дълго време бях самотна и общувах само с двама-трима човека (изключая служебните и семейните контакти). Обаче не спирах да утвърждавам и да вярвам, че има хора, които вибрират на същата честота като мен и ще ги срещна в подходящия момент Simple Smile И това вече се случва  Party А животът е такъв, какъвто си го направиш- факт, в който се убедих от първа ръка  Peace Не го приемайте лично, визирам само себе си- аз съм огтоворна за всичко, което се е случило и се случва в живота ми,  всичко друго са извинения.

# 293
Здравейте,най важното нещо което направих е да започна да си водя книга за доказателствата..И това което забелязах е,че бяха ми се збъднали желания без дори да забележа,както се казва в част от книгата подсъзнанието може всичко,бах забравила за това.
Честит Ивановден на всички които празнуват днес.Честит празник.

# 294
Здравейте,най важното нещо което направих е да започна да си водя книга за доказателствата..И това което забелязах е,че бяха ми се сбъднали желания без дори да забележа,както се казва в част от книгата подсъзнанието може всичко, бях забравила за това.
Това е чудесна идея!

# 295
За много години и от мен момичета. Дано тази година бъди по-здрава, по-успешна и всички да сбъднем желанията към който се стремим. И аз някакси се опитвам да се настройвам, че ме чака една по-добра година и да успея да намеря подходящото място за мен за професионалното ми развитие. Иначе за работа във всеки град е много трудно и колкото по-малък е градът толкова повече няма нищо. Но не спираме да се надяваме.
Ivayla ти сама трябва да си вземеш решението дали да заминеш, но както и повечето хора са ти казали приятелите са до време. После интересите се променят и приятелите също се сменят. Аз като се замисля приятелите ми от младите години вече даже и не подържам връзка. Само че трябва да оцениш факта, че това да имаш възможност да излезеш навън не е за подценяване, защото ще имаш повече шансове за развитие. Тук даже и да имаш работа развитие няма. Аз също бях негативно настроена за чужбина и страхотна родолюбка, но сега мисля че тук не е подходяща среда за растежа и развитието на детето ми.

# 296
  • нейде там, където ....
Ако мислиш, че нямаш развитие в която и да е област - то няма да имаш такова, където и да си. Но ако го искаш - ще го намериш  Peace

# 297
звездичка
Както бях писала по горя,че не съм правила този ритуал все още. Просто ми хареса и реших да го споделя със момичетата тук Simple Smile  bouquet

Мила  Stuck Out Tongue Winking Eye  remybussi*Мила* Ни най малко не съм помислила че си го отправила към мен, няма от какво да се притесняваме нито ти нито аз. За това света е толкова интересен, защото е шарен и мненията на хората се различават. За това има и диалог.
Хубава вечер Simple Smile  remybussi Flowers Sunflower  bouquet

Да ви се похваля започвам да чета книгата за хопо опо попо по хахахаха  Joy Joy rotfImbo Хоопонопоно. Нямам търпение да ми остане малко свободно време и да я почвам, както и Поръчки до Вселената, и Духовните закони на живота, как да ги разпознаем, разберем и прилагаме. smile3529

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 18:05 от dea 555

# 298
  • София
Здравейте,най важното нещо което направих е да започна да си водя книга за доказателствата..И това което забелязах е,че бяха ми се збъднали желания без дори да забележа,както се казва в част от книгата подсъзнанието може всичко,бах забравила за това.
Честит Ивановден на всички които празнуват днес.Честит празник.

Страхотна идея!   bouquet

Моменталически я крада  Mr. Green  Точно вчера разсъждавах къде съм и къде бях преди две години (когато приблизително започна потъването) и преди година (когато отчетох дъно). Та установих след дълго умуване и трудно припомняне, че след периодите на самосъжаление в духа на "защо нищо не ми се получава, след като цял живот съм късметлийка", промяната почна именно с промяната в мисленето и всеки ден се ъпгрейдва, макар и с дреболийки. Научих се да разчитам и малки знаци, които друг път подминавах. Мисълта ми беше, че на ежедневно ниво не се забелязва, но ако има как да сравниш през по-голям период се получава прекрасна картина. А записването е прекрасна идея точно с тая цел Heart Eyes
Като порастването на детето - все ми изглежда едно и също, но миналата седмица като й гледах на мойта едни клипчета отпреди година - Боже ква огромна разлика Simple Smile

Да се похваля с две малки стъпки - много полека си създавам навици за ТЕС - но въпреки мързела и редките практики (1-2 пъти дневно), определено съм възхитена. Примерно от три дни с това заспивам, че по-рано се въртях до 4-5 ч. Второто е преминаване към по-здравословно хранене, ям плодове (ура. макар и насила  Grinning ) и увеличих суровите зеленчуци, общо са до 70-80% от менюто средно. В комплект ми вдигат оптимизма, пък той ми вдига ентусиазма за още такива нововъведения  Flutter

# 299
  • Costa Rica
Второто е преминаване към по-здравословно хранене, ям плодове (ура. макар и насила  Grinning ) и увеличих суровите зеленчуци, общо са до 70-80% от менюто средно. В комплект ми вдигат оптимизма, пък той ми вдига ентусиазма за още такива нововъведения  Flutter
Това определено е белег за оздравяване Laughing Преди да ме тресне животът по кухата глава, се стремях да водя здравословен живот, после някакси съвсем естествено имах нужда от джънк като компенсация на липси Wink Сега за пръв път от години нямам нужда от Е-та за да съм хепи. Забелязах и че вече поглеждам към цветни дрехи, а не само към черно и сиво. Абе... оправям се по мъничко Laughing

Общи условия

Активация на акаунт