Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Шотландия

Идвам да ви споделя, моменталните резултати, които постигнах преди 10 мин.
Тази сутрин се скарахме с мъжа ми много грозно за дребна сума пари, отвратително просто, защото въпросът не беше толкова в парите колкото в жеста. Той сърдит излезе и аз седнах и написах писмо  до Вселената, с молба ако е възможно да промени в него някой черти за доброто на него и на всички около него, като изброих точно какво имам предвид. Точно след 15 мин, той се върна на вратата, изглеждаше смутен, подаде ми банкнота и ме попита дали ще ми стигнат.
А аз ей така стоях  Shocked

Така че, може би просто трябва да знаем какво искаме и как да го поискаме и ще го получим.
Обичам ви, любими мой  Heart Eyes

Браво на тебе! Точно така - сядаш, и написваш на лист НАМЕРЕНИЕТО, което имаш - и Вселената се втурва да го изпълнява.  smile3501 Благодаря, че сподели, много вдъхновяващо!   bouquet

На тези, които смятат, че Пловдив (или Хасково или който и да е друг град) е причината за това, да се намират в неблагоприятно положение... два съвета.
1. Да решат в чии ръце е съдбата им - а) в техните или б) в тези на града, в който се намират.

Вторият съвет е само за тези, които са избрали 1 а)  Heart Eyes Не мога да предложа съвет на тези, които избират 1 б). Може би, да се преместят в град, който ще отговаря повече на изискванията им, но лично аз не съм оптимистка, защото не познавам град, в който всички са успяващи и щастливи, както и не познавам град, в който всички са нещастни и неудачници.

В тази тема много хора вярваме, че можем сами да творим живота си и че той е резултат на тази енергия, тези вибрации, които излъчваме през по-голямата част от деня ни, защото Законът за привличането донася в живота ни още от същото, което излъчваме.

И затова, съвет номер

2. Определете преобладаващата вибрация, която излъчвате, "честотата на радиопредаването", на което сте излъчвател през по-голямата част от деня.

Деа, твоето изказване е по-дълго и на него ми се видя по-лесно да покажа как е балансът с вибрациите. В червено съм оцветила ниските вибрации, както аз ги чувствам, а в синьо - тези, които са малко по-височки. Сами преценете какъв е общия баланс, като "турим калема". Всеки може да прецени по историята, която разказва, дали излъчва на вибрация, която приближава желанието му към него или него към желанието (както ви харесва  Heart Eyes) или казва едно нещо с висока вибрация, в следващия момент го зачертава с друго, с ниска вибрация - после пак висока, и пак - ниска... и така.
Преди да погледан обаче си казах "Пловдив". Имам позната, която също живее там е се чувства по същият начин. Един съвет от мен - Не обвинявай себе си за това, което се случва. Ти каза че си упорита,продължавай в същият дух. В този град от няколко години се случва нещо ....работа все по трудно се намира, хората са с отвратителен манталитет - лицемерен, комплексарски  и фалшив.
Аз обичам този град защото  е наистина страхотен,
но положението там не е никак благоприятно за младите хора. Шуробаджинащината е мнооооого голяма. Казвам всички тези неща, за да не обвиняваш себе си. Продължавай да бъдеш упорита и да се бориш не се предавай. Проблемът както казах не е в теб. Моята приятелка също учи и мечтата и е да работи по специалността си, но ако няма познати няма как да си намери работа съответно по тази специалност, защото винаги гледат да си набутат предимно техни хора, които не са толкова добри в това което правят, но им се дава възможност. Забелязала съм че и масата от млади хора там висят по цял ден по кафенетата а се оплакват че няма работа. Имат два лева в джоба, но се държат така сякаш са богаташи. Защо е нужна тази маска. Знам че има много феи от  този град и може би ще ме намразят или критикуват, но всеки има право на мнение а това е моето. Казвам го защото съм и живяла там известно време и като за втория по - големина град положението е много зле...Знам защо плачеш защото се трудиш и бориш а не виждаш изход от ситуацията, не виждаш светлина, но знай че положението няма да е все такова не спирай да полагаш усилия колкото и да ти се вижда че те няма да бъдат увенчани с успех. Рано или късно всичко ще се нареди вярвай в това и не спирай да търсиш работа. Бъди уверена когато отидеш на интервю и покажи, че ще оправдаеш очакванията на работодателите. Може да се хлопнат много врати под носа ти не все една ще се отвори. Не губи надежда опитай да мислиш положително, прави ритуалчетата, които са публикували момичетата тук, те наистина помагат ако вярваш в тях и ако искаш силно разбира се да промениш нещо.Бъди силна с реване нищо няма да промениш, вредиш само на себе си и не даваш възможност на хубавите мисли да минат през теб. Отправи молба към Вселената, сигурна съм че нещата ще се оправят просто вярвай повече в себе си    bouquet  bouquet  bouquet

И така, накратко докато описваме това, което виждаме около себе си - ако то ни харесва - всичко е ОК, защото така ще получаваме още от същото. Ако обаче описваме, хроникираме, разказваме, преживяваме отново и отново това, което не ни харесва, т.е. ако всички наши мисли и чувства са предизвикани от това, което наблюдаваме около себе си, а то не ни харесва - пак ще получаваме от същото, просто няма никаква причина то да се промени. Необходимо е да се фокусираме по различен начин, за да получим различен от досегашния резултат.

# 271
Здравейте и от мен момичета  Hug на първо място  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ,с пожелание за ,много зрдраве.много щастие ,много късмет и не на последно място разбирасе,много збъднати желания. Искам да ви разкажа какво ми се случи в навечерието на нова година  Grinning ,да започнем с това .че в един магазин се разиграваше томбула, наградата беше хлебопекарна,за да участваш,беше нужно само да си купиш два пакета брашно и след това да си пуснеш касовия бон в обознаяената за целта кутия,такаааааа.на 30.12.2012г.аз отидох до магазина и така спонтанно реших че няма да ми е излишно брашно за вкъщи и реших да си купя ,като се чудих от кое да е ,и накрая се реших и си купих от това за участие в томбулата,взех съответно два пакета минах на касата и си тръгнах ,като се прибрах в нас се усетих, че съм забравила да си пусна касовия бон в кутията ,и си казах, карай то на мен ли пък ще се падне?Но взе да ме човърка нещо от вътре и помолих майка ми ,като излиза да мине и да ми пусне бележката в магазина,като и така стана.Вечерта се помолих на моите Ангели ,да ми помогнат да спечеля,като си и представих даже как ме и изтеглят Laughing и познайте СПЕЧЕЛИХ,хлебопекарната  Grinning на 31.12.2012г. ми се обадиха от магазина да отида и да си я получа,чак им казах че се шегуват с мен и неможе да бъде истина ,разплакох се от радост. Та това е моята история ,не спирайте да вярвате в чудеса момичета,те наистина съществуват,Обичайте си Ангелите и незабравяйте да им Благодарите ,защото наистина ги има и страшно много ни помагат когато имаме нужда от тях.Дано не съм Ви отегчила с моя дълаг разказ,желая Ви хубав и усмихнат ден на всички феички,обичкам Ви... Hug Hug Hug

# 272
Gala, Hug
благодаря,че сподели... Нека всеки ден да се случват чудеса...

# 273
Здравейте мили момичета снощи се зачетох в нещо много интересно, с което знам, че се занимават някой от тук. Прочетох и темата, но видях че нещо напоследък никой не пише става въпрос за Хоопонопоно. Въпросчето ми е следното, когато за първи път започнахте да изказвате тези думи към някой , който не ви е симпатичен не се ли чувствахте странно, сякаш не можете да се пречупите. Аз вече свикнах, но само думата обичам те ми е проблемна. Към тези, които не харесвам  Rolling Eyes Embarassed Embarassed  Confused newsm78

Gala8104 Страхотно ме зарадва с историята си. Честито   bouquet  bouquet  bouquet

*Мила*
Благодаря ти за съветите, много са полезни. Само, че аз не живея в този град а съм живяла за малко по работа, за малкото време се сблъсках почти със същото.
Скрит текст:
Отделно имам приятелка, която живее там, и ми е разказвала и то съвпада с мнението на другите от тук, което означава ли, че всички са на еднаква вибрации. Все още общувам с хора от там и масово са така. Нито ти нито аз можем да ги променим, можем само да ги насочим. Аз просто анализирах защо се чувства така това момиче и ако забелязваш че се опитвам да и кажа, че вината не е в нея и трябва да продължава да се бори. Че дори и на такова място се успява стига да си упорит.Благодаря ти за анализа на вибрациите, но аз казвам обективната истина, защо трябва да бягаме от нея като си представям как всичко е добре, когато не е. Трябва да се сблъскаш с реалността и да я разрешиш а не да живееш в измислен свят и той да е все същия до като ти си мечтаеш. Да всеки сам избира съдбата си и това как да живее подбирайки хората около себе си, работата, и т.н., но признай, че по някога се налага да правиш и това което не искаш, за да оцелееш. Аз много харесвам и уважавам темата и хората в нея, и съм изключително директен човек, което се надявам да не обиди някой. Не се сърдя за това , което си написала, защото няма за какво но не съм и съгласна с някои от нещата, които си написала а и не мисля,че има как да прецениш на какви вибрации съм, защото изобщо не ме познаваш. Може да се анализира човек, който познаваш поне малко. Мога да кажа, че до като писах горният пост бях изключително положителна и обективна, както и сега. Не го приемам лично изразявам мнение Simple Smile
Има една поговорка, която аз харесвам много и винаги се стремя да я спазвам.
"Никога не си мисли, че знаеш как се чувства другият"  Hug  bouquet Hug
Пожелавам ти много щастие Simple Smile

# 274
  • София, Лагера
Здравейте, момичета!   Simple Smile
Аз не успях да ви изчета, прочетох само последните страници, но да вляза "с 200"  Grinning
Дами, не мисля, че проблемът е в Пловдив. В самия град. Просто работа няма в цялата ни държава с изключение на София. Аз лично не мога да си представя "шуробаджанащината" какво означава в днешно време. Не мога да си представя да наема човек, който не може да работи, само защото ми е познат. Но това е друга тема. Просто работните места са ограничени. Факт. (да спомена, че аз в момента също съм на трудовия пазар, чакам да се появи подходяща работа, чакам, гледам обяви, търся, не се отчайвам. Работа ЩЕ се намери! Както съм намирала и преди, по обяви, хубава работа. Но съм в София, вярно е).
Така де, с многото думи исках само да кажа, че не е проблем самия град.  Wink
Също да спомена за себе си: аз не мога да кажа, че около мен има двулични, озлобени, дребнави хорица (без значение в кой град съм). Във всеки човек има нещо хубаво. Гледам него. Че нима аз нямам кусури? Гледам да не влизам в интриги, клюки и всякакви такива глупости. Успявам. Никога не съм имала ситуации тип "сериал", не ме е предавал никой, не мога да кажа, че аз съм предавала някого... А когато някой около мен ми е много негативен, просто не общувам.
Гледайте и виждайте хубавото!  Hug

Gala8104, честита ти придобивка!!! Ето, случват се хубави работи на случайни хора!  Party Peace

# 275
Гала ,честито за придобивката! Я кажи как общуваш с Ангелите?

# 276
sladurka ,не правя нищо конкретно или ритуали,ако това имаш предвид,просто ако имам нужда от помощ ги моля да ми помогнат и винаги им Благодаря след като съм помолила за дадено нещо или ситуация, това е ,и най важното е че те винаги ми помагат,за което страшно съм им Благодарна.  Hug Успех на всички със общуването на Ангелите  Grinning Забравих да спомена ,че също така когато ходя по магазини и ако видя статуетка,сувенир с изображение на Ангели подчти винаги си купувам ,даже днес пак си харесах две ангелчета и си ги купих  Laughing

# 277
Аз също мога да се похваля, че и на мен много ми помагат ангелите. Винаги, когато имам нужда съм до мен. Обичам ги Simple Smile

# 278
Здравейте момичета, и аз постоянно ползвам ангелите, и вчера както се возех в таксито изведнъж му казах да спре пред един магазин. Влязох и насреща ми едни камъчета с рисунки на тях, първото което хванах беше с Купидон, какво ли е значеннието?

# 279
Дай Боже да ти донесе любов по-красива и от най-смелите ти мечти ... нали си спомняш онова за случайните неща - дето ги няма  Grinning
 newsm51 

# 280
Здравейте мили момичета снощи се зачетох в нещо много интересно, с което знам, че се занимават някой от тук. Прочетох и темата, но видях че нещо напоследък никой не пише става въпрос за Хоопонопоно. Въпросчето ми е следното, когато за първи път започнахте да изказвате тези думи към някой , който не ви е симпатичен не се ли чувствахте странно, сякаш не можете да се пречупите. Аз вече свикнах, но само думата обичам те ми е проблемна. Към тези, които не харесвам  Rolling Eyes Embarassed Embarassed  Confused newsm78

Съветвам те да прочетеш книгата. Тези думи не се казват към конкретен човек , а към Божествената сила. С тях всъщност поемаш отговорност за това че даден конфликт,болест, човек или обстоятелство съществуват в живота ти, благодариш  и че ти ги е изпратила, защото по този начин имаш възможност да изчистиш болезнени спомени и програми,които са ги привлекли и накрая казваш обичам те, защото любовта е енергията която е в състояние да изчисти и излекува това в теб , което е довело до въпросните обстоятелства.

Нашето его много трудно приема ,че трябва да благодари или изпрати любов на нещо или някой който не ни харесва, на болест или на някаква неприятност която ни се случва. На енергията на любовта и благодарността трябва да се гледа като на светлината. Какво става когато светлината влезе на някое тъмно място? По същия начин когато изпратим енергията на любовта и благодарността към нещо или някой който ни е причинил мъка ,който ни е наранил, към болестта  или към каквото и да е друго ,което предизвиква неравновесие в душата или тялото ни, то тази енергия осветява тъмните страни в живота ни и съждава път на нещо ново да влезе в него.

# 281

....че до действието на този ритуал може да се прибегне само един единствен път.
...
Друг вариант на талисмана е, когато на обратната му страна, вместо споменатото KALHIVI, се напишат следните две думи AHVH /което значи "любов", "любовници"/ и AchD /"съюз", "обединение"/. В този случай амулетът ще олицетворява съзидателната сила на Любовта и ще бъде способен да влияе на човешките взаимоотношения, правейки ги по-чисти и хармонични

Dea, и за любов ли може само веднъж?  Whistling

# 282
  • нейде там, където ....
Цитат
Необходимо е да се фокусираме по различен начин, за да получим различен от досегашния резултат.
Мила, под това се подписвам и аз, с две ръце. Почти същите думи използвах у дома, малко преди да вляза във  форума  Hug А разсъжденията ти ми припомниха една [urlhttp://pozitivnanastoika.blogspot.com/2012/10/blog-post_14.html]притча[/url]. Благо-даря  bouquet

# 283
  • София
Честито, Gala8104 , винаги така да ти върви!  Hug
Аз пък, като се замисля, никога нищо не ми е идвало наготово. За всичко съм си плащала с много труд. Май такава ми е орисията - всичко може, но по трудния начин. Simple Smile Но пък като си наумя нещо, планини премествам.  hahaha

# 284
Здравейте, отдавна ви чета и се интересувам от тези теми.
По принцип не пиша, но сега усещам, че трябва Simple Smile
Преди НГ гледах предаване с участието на Алена и тя разказа, че никога не трябва нищо да заравяме, защото един вид се закопаваме под земята. Така че моят съвет е ритуала споменат по напред да го правите като си носите талисмана в себе си, а не да го закопавате.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт