Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 385
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Добро утро, феички!
Нямам много време, но всеки ден хвърлям по едно око. Изчислих си, че до 27.01 е най- силния ми период и пиша до 10 желания. Дано да се сбъднат!
Ще се лекувам, че съм доста болна и 2 дни пазя леглото.
Лек и слънчев ден на всички!

# 391
Да оздравяваш бързо тогава .... Hug

# 392
Привет и от мен момичета!
Нещо зациклихме - вече втора година се опитваме да продадем един апартамент, но не се получава.  Sad Помагайте - коя от техниките на първа страница да избера? Нещо друго?

И аз съм в същото положение, и бих се радвала ако някой сподели някаква техника или метод за по бърза продажба на апартамент.

# 393
Ето една техника Simple Smile

КАК ДА ПРОДАДЕМ ИМОТ(и ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО)!!!

Вземете снимка на къщата, апартамента(изображение на това, което искате да продадете), начертайте  диагонално  една дебела линия и пишете с големи букви на дясно:
ПРОДАДЕНО.
Поставете снимката в източния сектор на дома си. Методът е стар , доказан и много ефективен. Всички, които работят с недвижими имоти много успешно го използват . Между другото, това е  начин за продажба на всичко.

# 394
А за прибиране на дългове -кое беше ?

# 395
Ето една техника Simple Smile

КАК ДА ПРОДАДЕМ ИМОТ(и ПРОДАЖБА НА ВСИЧКО)!!!

Вземете снимка на къщата, апартамента(изображение на това, което искате да продадете), начертайте  диагонално  една дебела линия и пишете с големи букви на дясно:
ПРОДАДЕНО.
Поставете снимката в източния сектор на дома си. Методът е стар , доказан и много ефективен. Всички, които работят с недвижими имоти много успешно го използват . Между другото, това е  начин за продажба на всичко.

Аз живея в друг апартамент, а този който искам да продам е в друг град, в този който е за продаване ли да оставя снимката или в този , в който живея?  newsm78 А снимката отвън ли трябва да снимам или отвътре някоя от стаите, ако е отвън значи ще се виждат само терасите  newsm78

# 396
Здравей,
meamea. Ритуалчето съм го правила за друго нещо, но не и за апаратамент. При мен проработи, но го сложих в жилището, в което живея. Продполагам, че в твоя слуачай трябва да се сложи в това, което ще продаваш, но мисля, че е редно да направиш така както го почувстваш Simple Smile
Ако някой друг знае и има опит с този ритуал нека пише Simple Smile

# 397
Здравейте момичета.От много време ви чета,но никога не пиша.Благодаря ви за страхотната тема  bouquet.
Бъдете щастливи,защото ако не днес през този прекрасен ден,то кога   love001
Да добавя и един поздрав от мен  http://vbox7.com/play:dee6099ac0

# 398
Момичета, отдавна не съм писала...може би в това ми е била грешката.
След дълго желано забременяване чрез ин витро се наложи да абортирам в 3-ти месец, защото плодът имаше генетични аномалии.
Сломена съм, светът ми се обърна с главата надолу. Не знам накъде да поема, какво да правя...
Чувствам се като наказана за нещо. Не знам това как да го възприемам- като карма или като нещастна случайност. Трябва да се съхраня психически, но не знам как.
Затова надникнах тук. Има ли някаква енергийна защита в такива случаи или просто нещо, което да ме накара да се почувствам по-добре?

Съжалявам, ако ви натоварвам излишно.

# 399
Днес е Международен ден на прегръдката
На този ден хората се прегръщат, без да влагат някаква интимност.Прегръдките могат да кажат много, дори когато хората не могат.Смята се, че по време на приятелското прегръщане хората обменят душевна топлота.

Прегръщам ви и аз! Hug Hug Hug
buttinsky, голяма прегръдка и много положителна енергия за теб! spoko hug hug

# 400
  • Варна
Честит ден на прегръдката!  Hug

buttinsky, съжалявам за случващото се при теб, от друга тема знам, че обмисляте и осиновяване. Не знам дали трябва да ти го кажа, но представи си, че там някъде те чака една душичка, която си е точно твоята и твоята мисия е да я намериш и обичаш... Може би съдбата ви е заложила някои трудности, но не се отчайвай в никакъв случай! Голяма прегръдка и за теб  Hug

# 401
  • Русе

Днес е Международен ден на прегръдката

Чудесен повод за едно от най-приятните неща на света.  Hug  Hug  Hug

buttinsky, минала съм по твоя път. След две неуспешни бременности, които преживях много тежко, първият път си мислех,че не мога да го преживея, срещнах сина си, когато беше на 10 месеца и вече 10 години,той промени изцяло живота и приоритетите ми. За мен няма по прекрасно дете на света, не бих могла да си представя друго, което бих обичала повече.

# 402
buttinsky , много , много съжалявам за случилото се и  разбирам мноого добре как се чувстваш  Hug. В този момент си казваш че е лесно на отсрещната страна да говори , защото не е на твоето място , но не е така. Има много жени които са изпитали същото нещастие като теб ..., а има и други жени чиято трагедия е в пъти по - голяма от твоята.
Ще ти разкажа за една приятелка , с която правихме заедно инвитро процедурите и с която се запознахме по болниците. Моят син е заченат инвитро , защото 13 години чакахме и след никакви открити причини не ставаше , а времето си летеше.....Приятелката ми също забременя по този начин и на нея и казаха същото като на теб ,но тя реши да продължи бременността си . Аз родих във осмият месец , защото имах проблеми и едвам спасиха Тошко. Тя в осмият месец получи усложнения- взе да се влошава здравословно - приеха я в болница - докторите казаха че трябва да махнат детето , защото ще увреди и нея . Тя настоя да износва бременността си до края . Един ден плодът вече не бил жив и се наложило да изродят мъртвото бебе. Неискам да те карам да си представяш какво е преживяла. В последствие се разбра , че приятелката ми е получила много физически и здравословни проблеми и болести и се възтановяваше много дълго близо две години , лекарите категорично и забраниха да прави втори опити , защото щели да я убият направо .  Тази трагедия се свърши по най- необичайният начин . Един ден ми пише съобщение , че е бременна и че се чувства страхотно. Тази бременност я изкара много леко напук на всички лекари , износи си здраво момченце , което в момента е да годинка и половина живо и здраво.

Искам да ти кажа , че понякога това , което ни се струва лошо за нас , всъщност е най- доброто ...и се е случило за да ни предпази от по- големи мъки и нещастия , които едва ли бихме понесли.
 Целувам те и те прегръщам и знам че всичко ще се нареди по  най - добрият за теб начин. Един ден , съвсем скоро ще напишеш в тази тема за щастието което те е сполетяло , че си станала майка . Уверена съм , че ще е съвсем скоро . Hug Hug Hug

# 403
buttinsky, преминала съм през втората част от историята ти и пак не бих могла да формулирам думи, които да ти влеят силата да го преживееш. Господ дава само това, с което имаме силите да се справим, и плюс, и минус. Това беше един от тежките моменти в живота ми, а връщайки се назад в спомените, осъзнавам, че само и единствено непоколебимото решение вътре в мен да премина и да спечеля /друга дума не се сещам.../, появило се изведнъж и то в най-голямата мъка, ме вдигнаха на крака и спечелих.  Беше по всички правила на утвържденията, за които тук си говорим, преди още да съм прочела и дума по въпроса. Непоколебимост и спокойна, непоклатима увереност. Имаш пълното право да тъжиш. И силата да изпълниш желанието си. Това е част от пътя.  kiss

# 404
Здравей,
meamea. Ритуалчето съм го правила за друго нещо, но не и за апаратамент. При мен проработи, но го сложих в жилището, в което живея. Продполагам, че в твоя слуачай трябва да се сложи в това, което ще продаваш, но мисля, че е редно да направиш така както го почувстваш Simple Smile
Ако някой друг знае и има опит с този ритуал нека пише Simple Smile

Благодаря за отговора dea 555!
 Hug прегръдки за всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт