Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 379
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Може ли някой да ми обясни за най-мощния период на Жан Спилър значи въведох всичко в сайта и ми излезе това:

from May 5th (first day of your Granddaddy Power Period)

to June 1st (final day of your Granddaddy Power Period)

Please note that in some years your Granddaddy Power Period will actually begin a couple of days earlier or end a day or two later than the above dates. These calculations are set to be accurate for EVERY year, regardless of calendar changes due to leap year and other phenomena.

Значи от 5 май до 1 юни? В който ден си избера ли как  newsm78
Или в новолунието през този период сега като се замислих така ли е?

# 377
  • UK
PieceAndLove, благодаря ти много за положителното мнение.  Hug Ще последвам съвета ти, пък се надявам следващия семестър нещата да изглеждат по-добре.   bouquet

# 378
  • Пазарджик
Здравейте момичета искам да ви попитам как пишете писма до вселената и какво правите после с тях.
И при мен нещата са само НАДОЛУУУУУУ та се надявам скоро и поне малко на горе да се задвижа че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Много ви се радвам.Поне като вляза тук и усещам една позитивна енергия и се чувствам спокойна.

Много усмивки на всички  Hug

# 379
  • Бургас
Аз съм писала някъде по-напред в темата. В последно време ми прави впечатление,че като си помисля нещо или го пожелая, то се случва и то със значителна бързина. Така, че мислете позитивно, внимавайте, какво казвате, че много често сами си навличаме неприятности чрез думите, които изричаме. За да се излезе от омагьосания кръг "НЕ МИ ВЪРВИ; НАДОЛУУУ"  и т.н., първо трябва да излезем с ума си от там и после ситуациите ще го последват.

# 380
Аз съм писала някъде по-напред в темата. В последно време ми прави впечатление,че като си помисля нещо или го пожелая, то се случва и то със значителна бързина. Така, че мислете позитивно, внимавайте, какво казвате, че много често сами си навличаме неприятности чрез думите, които изричаме. За да се излезе от омагьосания кръг "НЕ МИ ВЪРВИ; НАДОЛУУУ"  и т.н., първо трябва да излезем с ума си от там и после ситуациите ще го последват.
Да де , ама не всеки път става като си го мисля ......В някои случаи става много бързо ,но в някои моменти не се получава изобщо. Нещо ми убягва - това си е мое заключение . Поставила съм си за цел да забележа какво е това , което правя  / неволно явно / и нещата се получават , но засега нямам успех .

# 381
Може ли някой да ми обясни за най-мощния период на Жан Спилър значи въведох всичко в сайта и ми излезе това:

from May 5th (first day of your Granddaddy Power Period)

to June 1st (final day of your Granddaddy Power Period)

Please note that in some years your Granddaddy Power Period will actually begin a couple of days earlier or end a day or two later than the above dates. These calculations are set to be accurate for EVERY year, regardless of calendar changes due to leap year and other phenomena.

Значи от 5 май до 1 юни? В който ден си избера ли как  newsm78
Или в новолунието през този период сега като се замислих така ли е?

В този период можеш да си пишеш желания до 40 на брой.Всеки ден по-малко.Това ти е силния период.

# 382
  • на последния етаж
Привет и от мен момичета!
Нещо зациклихме - вече втора година се опитваме да продадем един апартамент, но не се получава.  Sad Помагайте - коя от техниките на първа страница да избера? Нещо друго?

# 383
  • София
Здравейте,
малко странен въпрос: каква техника да приложа, за да излезне лесно една жена от живота ми  /става въпрос, че съм я потърсила по служба/, защото не искам да създава проблеми на мен и на други хора? Моля помогнете, ако има някакъв начин. Благодаря предварително.

# 384
Добро утро мили Феички. Искам да ви почерпя, ей така и да ви кажа, колко специални сте всички тук Simple Smile Чаша ароматно кафе и кадифен шоколад Simple Smile

# 385
Благодаря ти, dea
прекрасен и изпълнен с много чудеса ден ти пожелавам...
 и на всички феи и богини в темата

# 386
Благодаря dea 555, С пожелание за прекрасни почивни дни  bouquet.

Благодаря и на всички вас, за подкрепата. От както открих темата започнах да променям живота си. Чрез използването на различни техники преоткрих себе си, промених отношението си към много аспекти на живота си. Определено се чувствам по-добре. Продължавам да работя и да правя живота си такъв какъвто искам да е.....

Момичета, имам един такъв въпрос - Предложиха ми работа (без работа съм от 1 месец),но работата, която ми предложиха не е точно това което съм си представяла. Заплащането е добро, работата е лека, но........ липсва средата, колеги, цял ден сама в офис. А аз искам да имам и социални контакти, колеги..... а на тази работа няма.
  Та съм в едно чудене дали да приема или да си чакам МОЯТА работа? Но от друга страна финансовата част е важна........ сложен избор.

# 387
kalinanb , не можах да не се включа. Провокира ме. Ами късмета ти работи,ти имаш нужда от работа и пари,ИСКАШ работа,заплащането било добро,работата лека,ама видиш ли нямало среда и не била твоята работа. Съгласна съм,ок. Обаче ти си в нужда в момента (или не съм разбрала правилно?) и пак не си доволна? Първо трябва да си благодарна,за това,което имаш и после да получаваш още и още. Това е изцяло моето виждане по въпроса. А кой е казал,че докато работиш тази си работа няма да се появи мечтаната ти? Ами,ако нещата са свързани и от тази работа ще намериш следващата по някакъв начин? А ти умишлено спъваш и бавиш нещата? Извинявай за "тона" ми,ама нещо ме провокира,може аз да съм ти пътеводната светлина в случая. И успех!!!  bouquet

# 388
sladurka - благодаря за мнението, имам нужда от различни гледни точки. Да, аз съм благодарна на това, че нещата се случват.
Относно заплатата - мога да си позволя да не работя известно време, затова имам и тези изисквания.

Аз също  мислих по варианта да започна и да продължа да търся. Пък и може да ми хареса или по някакъв начин да е трябвало да мина през това.

# 389
  • София-в сърцата на моите деца
sladurka - благодаря за мнението, имам нужда от различни гледни точки. Да, аз съм благодарна на това, че нещата се случват.
Относно заплатата - мога да си позволя да не работя известно време, затова имам и тези изисквания.

Аз също  мислих по варианта да започна и да продължа да търся. Пък и може да ми хареса или по някакъв начин да е трябвало да мина през това.
Не можах да ти разбера пролема-работа прекрасна, заплащане-също...,ама нямало социална среда? newsm78 Ами почни,пък може и социални контакти да ти се появят PeaceИма една приказка..."Хем к... .у  дупци ..,хем душата  в Рая"" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт