Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 76 515
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Нещо, което ми хареса:

Аз: Боже, може ли да те питам нещо?
Бог: Разбира се.
Аз: Обещай, че няма да се ядосваш … … …
Бог: Обещавам.
Аз: Защо позволи днес да ми се случат толкова много неща?
Бог: Какво имаш в предвид?
Аз: Ами, събудих се късно.
Бог: Да.
Аз: Колата ми запали след цяла вечност.
Бог: Добре.
... Аз: На обяд ми объркаха сандвича и трябваше да чакам.
Бог: Хъм.
Аз: По пътя за дома батерията на телефонът ми падна, точно като ми звъннаха.
Бог: Добре.
Аз: И за връх на всичко това, когато се прибрах исках само да си накисна краката в новата ми вана за масаж. Но тя не работеше!!! Днес нищо не беше както трябва! Защо направи това?
Бог: Да видим сега, ангелът на смъртта беше до леглото ти тази сутрин и трябваше да изпратя един от ангелите си да се бие за живота ти. Оставих те да спиш през това време.
Аз (смирено): О-о-о.
Бог: Не позволих колата ти да запали, защото имаше пиян шофьор на твоя път, който щеше да те удари, ако беше излязъл на пътя.
Аз: (засрамен)
Бог: Човекът, който ти направи първия сандвич днес беше болен и Аз не исках да се разболееш и ти, защото знам, че не можеш да си позволиш да отсъстваш от работа.
Аз(смутен): Добре.
Бог: Телефонът ти се развали, защото човекът, който ти се обаждаше щеше да свидетелства фалшиво за твоите думи в този разговор, а Аз не исках дори да говориш с него, за да бъдеш защитен.
Аз (нежно): Ясно, Боже.
Бог: О, и тази вана за масаж, тя щеше да даде на късо и щеше да повреди цялата инсталация в дома ти тази вечер. Не мисля, че искаш да стоиш на тъмно.
Аз: Съжалявам, Боже.
Бог: Не съжалявай, просто се научи да ми се доверяваш … във всичко – в доброто и в лошото.
Аз: Ще ти се доверя.
Бог: И не се съмнявай, че моят план за твоят ден е винаги по-добър от твоя.

Усмихнат ден на всички Hug

# 496
Чудесно е! И ни казва по един обикновен начин да не се ядосваме, че нещо не се е получило както трябва. А колко често ни се случва така?! Преди време изпитвах някакво негодувание защо еди какво си не става, както съм си го представяла. И започвах да се самонавивам, че нещо не върви и дрън-дрън подобни глупости. Трябваше да минат няколко години, за да осъзная, че всъщност не е имало защо да се ядосвам. И като се замисля, в никакъв случай не съм губила, а напротив.

# 497
Чудесно е! И ни казва по един обикновен начин да не се ядосваме, че нещо не се е получило както трябва. А колко често ни се случва така?! Преди време изпитвах някакво негодувание защо еди какво си не става, както съм си го представяла. И започвах да се самонавивам, че нещо не върви и дрън-дрън подобни глупости. Трябваше да минат няколко години, за да осъзная, че всъщност не е имало защо да се ядосвам. И като се замисля, в никакъв случай не съм губила, а напротив.

ppetinka, така е.
Аз винаги, когато съм "губила", след време се оказва, че всъщност съм "печелила". Като се върна назад във времето осъзнавам, че нещата които не са станали, както искам, всъщност са за мое добро. Лошото,е че го осъзнаваме после, след като премине болка, разочарование и т.н....

# 498
  • Бургас
съгласна съм,в момента имам проблеми със стомаха,които не ми позволяват да се "тъпча',както правех досега и поради влошеното ми състояние се наложи да се допитам до много хора и да изчета много и различни материали за здравословното хранене.Намерих доста ценна информация,ама наистина ценна,а де не говорим,че ако не се бях влошила никога нямаше да издържа на строгата диета,на която ме подложиха докторите.
Забравих да добавя,че съм много благодарна,затова не че се влоших,а затова че състоянието ми ми даде много и все ценни уроци.Сега казвам  "КЪш-Къш" здравословни проблеми,благодаря за поуките ,вече нямате място в моя живот.
Благодаря на всички ,които пишете в темата  Hug
Винаги ме зареждате положително   bouquet

# 499
Момичета, аз също се радвам, че съм в групата и имам възможност да ви чета! Тук винаги намирам положителни мисли и е толкова зареждащо! Hug Hug  smile3521 newsm44

# 500
  • София
Ммм даа, и при мен привидно големи минуси са ми движели живота към плюс  Laughing И сега ако не бях останала така дълго без работа, нямаше да ви намеря, да започна да мисля и работя над себе си и да формулирам бъдещето си. Щях неосъзнато да запазя ритъма, който именно ме разби преди време, и да въртя като хамстер в ежедневието, без да знам накъде, борейки се за дреболии. 

kalinanb, благодаря за историята  Hug

И на всички, че ви има  Hug

# 501
  • София
Момичета  много сте положителни и всеки ден ви чета , но доста рядко се осмелявам да пиша  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Предварително се извинявам , но  искам да ви попитам , не знам дали някъде няма отговор на този въпрос , но аз четох четох и не видях.
Направих си списъка с 25-тте желания , но само едно не можах да разбера какво да правя с него след това и за това го нося със себе си.
Ще съм много благодарна ако ми отговорите.  Hug Hug newsm51 newsm51

# 502
bilqnita, мисля че на 1стр. е описано. Аз знам, че трябва да се "скрие" и да се забрави за него. Но съм чела, че някои момичета си го носят и си го препрочитат.

Според мен, направи  така, както го чувстваш.
Преди време толкова ми беше докривяло, че се ядосах и накъсах и изхвърлих списъци, карти и всичко, което правих. Теглих един рев, цяла нощ проклинах и Съдбата и всички наред и си казах, че да става, каквото ще, не ми пука.

Е, на другия ден се изпълни едно от най-важните ми желания.
Това ме накара да осъзная, че нещата се случват когато наистина се отпуснем и забравим за тези желания. Колкото повече се вкопчваме и "стягаме времето за гушата", толкова повече се отдалечаваме от желаното (намаляване на значимостта - много автори го описват).

# 503
bilqnita,  и аз мисля, че трябва да направиш така, както ти се струва правилно на теб. Аз например ги нося до следващото новолуние с мен и след това ги прибирам в една кутия.  Peace

# 504
Аз пък ги пиша и ги прочитам на терасата и после просто запалвам листчето да изгори, така със сигурност ги забравям и повечето ми се сбъдват Crazy. Но аз не пиша 25 , а само 10 желания . И никога не забравям да благодаря на господ за това , което имам, защото май няма от какво да се оплаквам. Желанията за близките ми също пиша да се изпълняват чрез мене, впрочем както е обяснено Peace

# 505

kalinanb Това, което си публикувала е наистина уникално
Всичко, което сте написали за желанията е толкова вярно.
Най - лесно е когато човек не може да оправдае собствените си постъпки да обвини другите....
Днес стигнах до този извод. Около мен напоследък все такива хора...все бягам ли бягам и те все след мен хахахахаха ще ги изтърпя още малко.

# 506
Днес стигнах до този извод. Около мен напоследък все такива хора...все бягам ли бягам и те все след мен хахахахаха ще ги изтърпя още малко.
Деа, това ми напомни нещо, което съм чела, макар и не в подробности, и което прилагам по отношение на неща, които ме дразнят (хора или емоции, които не искам да изпитвам). Когато нещо те дразни или ти пречи, или просто искаш да се оттървеш от него, не трябва да бягаш и да се ядосваш. Или свикваш да го игнорираш тотално, т.е. не позволяваш да ти влияе на емоциите и решенията- когато бягаш от нещо всъщност ти му даваш място и влияние в живота си. Или се изправяш лице в лице с дразнителя, приемаш го за малко, после му казваш окей, видях те, разбрах, усетих, преживях, хайде сега чао  Mr. Green Не съм чела подробно Вадим Зеланд, но това са т.нар. от него "махала" Simple Smile Разбира се в началото е малко трудно, но с времето наистина работи  newsm10

# 507
  • Бургас
Липсва ми позитивизмът, който струеше от постовете на Рози и Рози.
Почти не пиша в темата , но  не пропускам да ви прочета.

# 508
Зеланд - начини за спиране и проваляне на махалата; Hug

http://dreamland-bg.com/index.php?topic=3878.0

# 509
  • София
Момичета , много ви благодаря за отговорите ще постъпя както ми подскаже сърцето и ще чакам.
Много сте готини и позитивни и ви чета всеки ден.  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт