Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 76 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, правилно ли установих, че луната е без курс на 10-ти от 9:20 до 23:19? Rolling Eyes

И аз да си повторя питането, защото никой не ми отговори. Искам да си направя карта с желания, но не мога да се ориентирам кога да я започна? На 10-ти след 9:20 или след 23:19, когато е минала луната без курс?
Извинявам се и ви желая прекрасен ден  bouquet

# 571
Благодаря ви, мили мои!
Моята най-голяма мечта е вече реалност и лежи до мен!
Пожелавам сбъдване на всичките ви мечти!
Целувам ви  bouquet

# 572
  • UK
Момичета, правилно ли установих, че луната е без курс на 10-ти от 9:20 до 23:19? Rolling Eyes

И аз да си повторя питането, защото никой не ми отговори. Искам да си направя карта с желания, но не мога да се ориентирам кога да я започна? На 10-ти след 9:20 или след 23:19, когато е минала луната без курс?

след 23:19 Wink

# 573
  • София
Sara_Pencheva, това бебе ли е?!  Heart Eyes Да сте живи и здрави, много щастливи и безкрайно вдъхновени!

Marionette, след като мине луната без курс. Аз пък така и не разбрах, къде може да открие човек тая информация.

Сега искам да ви кажа, че сте магьоснички  Grinning Много ви благодаря за подкрепата, разговорът сутринта мина в пъти по-добре от най-добрите ми очаквания, надявам се и резултатът да го потвърди, а това се очертава. Много, много, много ви благодаря за виртуалната подкрепа  Hug  bouquet

Обичам ви и благодаря!   bouquet

# 574
  • София
Marionette благодаря  bouquet

# 575
  • Добрич
Седем тайни на щастливия човек

1. Не мисли затова, какво мислят за теб околните.
(Тайната на Свободата)

2. Всяка наша мисъл може да се материализира.
(Тайната на реалността)

3. Приемете и обичайте своето тяло.
(Тайната на Красотата)

4. Не критикувайте и не осъждайте другите и себе си.
(Тайната на дружбата)

5. Дарявайте любов и не ограничавайте любимите си хора.
(Тайната на любовта)

6. Научете се първо да давате, а след това да получавате.
(Тайната на богатството)

7. По-малко мислете, повече обичайте и се радвайте.

# 576
Ох, Вела, толкова прости, а толкова трудно осъщетвими правила  Tired

# 577

Когато си искаш, защото няма никакво значение. Луната без курс има значение в хорарната астрология, където има своето основание това понятие. Но когато става дума за работа през деня /това се разпространява във Фейсбук, аз специално съм го виждала писано от Мишел/, или за изпълняване на желание при новолуние - няма значение. Идеята на писането на желания на новолуние е друга и няма общо с курса на Луната или с аспектите, които прави.

# 578
Tanya111, би ли дала линка към ФБ? Rolling Eyes

# 579
Tanya111, би ли дала линка към ФБ? Rolling Eyes

За съжаление няма да мога, защото в един момент ми дойде в повече постоянното обясняване за Луната без курс и махнах отметката на "харесвам" страницата. То бива, бива, хората да действат на принципа "една жена каза", ама чак толкова да не се мисли направо ми се виждаше убийствено. Почти трябваше да се изпадне в ступор, според тази своенравна Луна без курс  Grinning

Защото достатъчно е човек само малко да помисли и ще види, че по-добре е Луната да не прави аспекти, отколкото да прави твърди аспекти със Сатурн, Плутон, Уран, а в доста случаи и с Нептун, Юпитер и Марс. И то остана ли време за живеене изобщо? А за желания?

Да оставим настрана изобщо факта, че личните ни съдби всъщност доста малко се влияят от Луната. Тя е твърде бърза и най-много да ни повлияе за ден-два на настроението...

# 580
  • София
Да, всъщност какво означава "без курс", а и какви са тези аспекти...  newsm78 Срещала съм ги тук като фактори, но не спазвам изобщо лунните фази, защото няколко месеца подред установявам, че баш на новолуние никак не съм в настроение за желания... та като ми хрумне, пиша без съобразяване с момента. Но ми е интересно. Току виж взема да се дисциплинирам малко  Crazy

# 581
Луна без курс означава, че до излизането си от знака не прави мажорни аспекти с никоя друга планета.

Писането на желания на новолуние символизира идеята, че в момента на "раждането" на Луната ти "посаждаш" твоето желание и заедно с напълването на Луната до следващото пълнолуние, твоето желание придобива плътност и се проявява в материята. Какво значение има тук, че Луната не прави аспекти до напускането на знака на новолунието. Или че прави?

Модата на Луната без курс и как видите ли не се пишели желания се появи в някакъв момент и нарастна до някакво свирепо търсене и съобразяване с часове и минути. Стига се дотам, че Луната минава в следващия знак и чак тогава вече имала курс и се пишат желания. А всъщност всяко новолуние е в определен знак и според книгата на Жан Спилър, откъдето започна писането на желания, на всяко новолуние се пишат желания, които са "под управлението" на самия знак на новолунието.

Въпреки това, аз лично смятам, че болднатата част от поста ми е есенцията на пожелаването. И се съобразявам само с това. Разбира се, всеки си има лични предпочитания и постъпва както намери за добре.

Аз само пледирам да се опитваме да схванем смисъла, а не да следваме модела "една жена каза". Все пак сме интелигентни хора и не ни отива.   bouquet

# 582
  • София
Благодаря за синтезираното обяснение   bouquet

И аз не съм привърженик на сляпото следване и като виден Тома Неверни търся обяснение за всичко.
Впрочем откакто се засилих да чета повече по нашата тема на моменти съм като в море, не знам  кога ще успея да изчета всичко и какво успявам да запомня от цялата работа  Crazy С луната още не съм се занимавала и затова питах.  Peace

# 583
Tanya111,
огромни благодарности за разяснението!  bouquet
И на мен така ми се струва по-логично... Flutter

# 584
Моля!

Успех с желанията на всички!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт