Подсъзнанието може всичко 54 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 77 417
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Новолунието е на 11.01.2013 г. от 21.43 ч.
Луната без курс е на 11.01.2013 г. от 21.43 ч. до 12.01.2013 г. - 11.01 ч.
На 12.01.2013 г. от 11.01 ч. Луната влиза в знака на Водолей.
Значи ли това че желанията трябва да ги пишем утре след 11.00 часа?

# 331
  • В Балкана
Новолунието е на 11.01.2013 г. от 21.43 ч.
Луната без курс е на 11.01.2013 г. от 21.43 ч. до 12.01.2013 г. - 11.01 ч.
На 12.01.2013 г. от 11.01 ч. Луната влиза в знака на Водолей.
Значи ли това че желанията трябва да ги пишем утре след 11.00 часа?
Значи.  Peace
Освен, ако решиш да не се съобразяваш с празни курсове и подобни.

# 332
За много години момичета  bouquetДа   бъдем много  живи и здрави,много осъзнати и щастливи Simple Smile

"Пожелaй си всичко,което имаш, и ще имаш всичко,което желаеш" Пако Рабан

# 333
БЛАГОДАРЯ че ви има! Hug Hug Hug

# 334
Здравейте мили момичета Simple Smile
Да ви кажа честно напоследък не ми идва овутре да пиша желания, мисля да чакам да се изпълнят първо старите а до тогава само ще Благодаря на Вселената и Господ.

Аз искам обаче друго да попитам свързано с "Висшия АЗ". Има един човек, който ме натоварва много и проблема, че са неизбежни срещите всеки ден. Всеки път когато се видим, започва да се оплаква, да мрънка, да обсъжда хора. Темите на разговор са винаги едни и същи от колкото години се познаваме се обсъждат едни и същи хора с едни и същи проблеми и това много ме натоварва а аз няма как да избегна дори и разговорите. Опитвала съм се да дам съвет, и вместо да се оплаква да промени нещата, че промяната зависи само и единствено от въпросният човек. Но не иска да разбере и си тъпче. като ме види се започва с изречението "оофффф не мога повече писна ми" аз мълча. обаче се продължава......Всяко нещо което започна да прави започва с това изречение, абе с две думи изключително отрицателна личност.
Зашо ви разказвам толкова подробно, защото искам да знам, мога ли да разговарям с Висшето Аз на въпросната личност, за да престане да ме товари. и ако да как да го направя, мола Ви за съвет Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquet

# 335
Аз бих престанала да го слушам и вместо това бих си повтаряла на ум "обичам те" и "благодаря". Даже миналата събота го направих с две приятелки и нзм как се получи , но докрая на вечерта темите бяха мн позитивни.

# 336
dea 555  ето ти техниката за свързване с Висшия Аз
Цитат
Разговор с Висшия Аз (своя или на друг човек)

Тази техника достигна до вас благодарение на eldivine    

Когато не можете да се разберете с някого, а обикновено това са най-близките ни хора и от конфликтите ни с тях най-много боли, опитайте да общувате с Висшия Аз (или душата) на човека. Конфликтите са породени от его-то. Невинаги в ежедневието имаме възможност да говорим с човека, който ни е наранил, или просто искаме да му кажем какво чувстваме. Понякога не можем да споделим, защото отсрещната страна просто не иска да чуе и да води разговор (или пък ни е неудобно, или човекът не споделя нашите виждания). Тогава практикувайте с неговия Висш Аз (душа). Създайте си свой начин на общуване, например вечер, преди да заспите, поискайте връзка примерно така: „Моля Висшия Аз на .....(името) да изслуша това, което искам да му кажа...”. Обяснявате всичко, което в неговото поведение ви е засегнало и ви кара да се чувствате дискомфортно. Разкажете своята гледна точка по-въпроса, който е породил конфликта, обяснете защо смятате, че вашето становище е по-градивно в тази ситуация и помолете да ви бъде подсказан компромисен вариант и нека да се случи най-добрият за всички вариант, без вреда за никого и за висшето благо на всички, засегнати в тази ситуация (защото и вашето его иска да стане на неговото, може само да си мислите, че вашият вариант е по-добрият). В този мислен разговор няма манипулация, а само диалог с Висшия Аз на човека или монолог с вашия Висш Аз. Висшият Аз е самата мъдрост - той винаги знае кое е най-доброто и ще го направи по най-добрия начин за всички.

Когато говорите с Висшия Аз, си представяте самия човек, в частност неговия висш Аз (който може да изглежда като светлина, слънце и всичко, което ви дойде наум) и казвате: "Искам връзка с Висшия Аз на еди-кой си". Може да изчакате за отговор "да", а може и да не чакате. Така или иначе той ще ви чуе. Можете само да му кажете нещата, които мислите, нещо като изповед, а може и да проведете мислен диалог с него. Така че може да се заформи и въображаем разговор, който обаче със сигурност ще бъде чут от човека и това ще си проличи на другия ден, ако имате разговор или среща с него (може и веднага да видите резултат).  Няма ограничения за използването на техниката. Полезно е да си говорим често и със своя Висш Аз за по-добро разбиране на себе си, за съвет в дадена ситуация или просто споделяне. Нали всички търсим пътя към себе си! Говорете си колкото ви е нужно, кажете си всичко, което ви тежи или радва, но питайте и отсрещната страна за всичко, което й тежи или радва - така ще разбирате по-добре хората, и най-вече себе си, което всъщност май е най-голямото предизвикателство.

И още нещо: Ако ви се струва, че нямате резултат от този разговор, поискайте по някакъв начин да разберете дали човекът ви е чул. Например си казвате: "Ако еди-кой си ме е чул, нека да ми се обади днес по телефона". Имайте предвид обаче, че ако не получите телефонен разговор, това може да не означава, че не ви е чул, а невъзможност да се обади. Аз бях поставила такива условия да разбера, но човекът не се обади. Въпреки това интуицията ми казваше, че няма проблем. Няколко часа по-късно разбрах, че човекът е командировка и много зает. Така че едва ли му е било до мен. Затова винаги проверявайте и задавайте условията втори път, ако първия път ви се струва, че "няма резултат".

# 337
  • София
Тази тема мн ми харесва. Убедила съм се ,че наистина подсъзнанието може всичко.ще следя темата с интерес

# 338
Месри pupppa
правя го вече от една седмица, но не спира. ееее и аз няма да спря де ...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Мерси papugai
Аз техниката я знам, но исках да знам след като се свържа да кажа всичко, което не искам да прави към мен ли?

# 339
dea 555
Точно, поне аз така го правех, мисля че ми отне около две седмици докато стигнах до състояние че не ми пука какво ще каже или направи дразнителя, най-ме беше яд че този можех да го "сдъвча и изплюя" при това много нежно и дипломатично и разбира се безкрайно болезнено за него и той нямаше да смее да гъкне, но не го направих и аз не знам защо.
По време на разговорите с Висшия му Аз -  обяснявах какво ме дразни, как ме кара да се чувствам, имаше нещо от типа - ако аз постъпвах така с теб нали знаеш че вече щеше да си в психиатрията, обяснение че е по-добре и за двамата ако се държи по еди кой си начин освен това му обяснявах че трябва да е безкрайно благодарен че животът му го е срещнал с такова вълшебно нещо като моя милост и че въобще го отразявам, после му прощавах и най-трудната за мен част да простя на себе си че му се вързвам и че му позволявам "да ме извади от обувките".  Нещо като беседа в която обаче аз съм от  позиция на силата и правилата на играта са мои. Ама на мен визуализацията не ми е силна страна. Няколко пъти се случваше да заспивам докато си "говорим" - после разбрах че това е хубаво.
Не съм сигурна това мен ли промени или цялата ситуация или човека отсреща или всички тези детайли - но напрежението определено не го усещам както преди ако въобще го усетя.
Може би ако го комбинираш с хоопонопоно или някаква друга енергийна практика резултата ще е по-добър. В общи линии ако интуицията ти подскаже нещо - колкото и идиотско и нелогично да ти звучи - това е правилния метод.  При мен в началото имаше нещо от типа -  май не съм много в ред - но това мина бързо. Т.е. в ред съм  smile3503
   bouquet Hug

# 340
  • София
Момичета,искам да попитам утре като пишем желания след 11.01ч.за Козирог или Водолей да бъдат?
Благодаря!

# 341
  • Пловдив
като гледам тук http://astrohoroscope.info/moon.htm
 пише че луната е във водолей от 8.38, но пък в полето луна без курс пише че луната е без курс и от 10.36 до 24.00  newsm78
та и аз се обърках кога аджеба да ги пиша тия желания тая луна все е без курс
изобщо като гледам все е без курс от 21.43 на 11.01 до 12.49 на 14.01
направо не знам аз ли нещо не схващам или това новолуние го изпускаме с тия луни без курс  newsm78

# 342
Първото Новолуние за годината е в Козирог  Hug И това че не пишем желания в конкретния час нищо не означава- хората пишат желания когато им падне и пак някои се сбъдват- важна е вътрешната увереност  Peace Simple Smile

# 343
А , бе хора и хорица как успявате да сте положителни като така ме мачка мизерията - чак тази сутрин си поплаках малко. Не съм вярвала , че ще ми дойде на главата. Мислих , мислих позитивно и наистина беше така - в темата ме познавате ......но нещо му изтървам края ...
 Всичко си правя /от към техники/ , и то когато ми дойде и каквото ми дойде отвътре , но нещо не потегля каруцата......
 Въпреки това ви обичам и ми простете че ви натоварих темата , съжелявам - наистина . Благодаря ви , че ви има / не го казвам просто така /.
 Лек и ползотворен ден   :
bouquet:

# 344
А , бе хора и хорица как успявате да сте положителни като така ме мачка мизерията - чак тази сутрин си поплаках малко. Не съм вярвала , че ще ми дойде на главата. Мислих , мислих позитивно и наистина беше така - в темата ме познавате ......но нещо му изтървам края ...
 Всичко си правя /от към техники/ , и то когато ми дойде и каквото ми дойде отвътре , но нещо не потегля каруцата......
 Въпреки това ви обичам и ми простете че ви натоварих темата , съжелявам - наистина . Благодаря ви , че ви има / не го казвам просто така /.
 Лек и ползотворен ден   :
bouquet:
Hug
Клемче, аз съм си аз, не се старая да бъда "положителна", намирам, че и "отрицателните" ми черти ми вършат идеална работа. Все пак не съм се измислила аз, а вселенският разум, значи съм идеална за целта на живота си. Flutter Точно такава съм, каквато трябва да бъда. С трудни моменти, с щастливи мигове, с дребни радости, с хора, с проблеми, с решения. Ако ти харесва, прилагай го моето верую. На мен работа ми върши. Много добра. Grinning
В този ред на мисли - Защо се извинявате за постингите си? Неудобство не  бива да ви носят! Дълъг ли е, тъжен ли е, кратък ли е, глупав ли е,... Ваш си е. Grinning
А долните два линка са нещо изпитано от мен. Правя ги рядко, като игра и дори за ден, за два резултат има.
http://www.youtube.com/watch?v=VwsFEv_xD5I&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=g1LC-C3cy94

П.П. Когато ми се реве, рева. И после ми идват неподозирани сили, лесни решения на "нерешими проблеми". Господ ти дава само това, с което може да се справиш.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 09:11 от luna

Общи условия

Активация на акаунт