Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 688
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Не се мият дървени съдове  Naughty  На мен миялната ми похаби цял комплект от лъжици,вилици и ножове,които имаха пластмаса и дърво по дръжките.Всичко се наду и изпочупи

# 286
  • Русе
За нищо, само има една особеност. Трябва да се види на колко места може да се закрепват вратите. Питай пак майстора като си купиш миялната. Нашата я направиха една цяла врата и после е закрепена. Докато на старата ми кухня, понеже миялната е купуване в последствие имах чекмедже и врата, на 2 отделни части я беше монтирал мъжът ми.

Непременно ще видим дали е възможно  Peace Много благодаря   bouquet Трябва да я купя преди взимането на мерките и уговорките,нали?

По принцип не е задължително, но аз лично предпочитам. Даже вече бяхме поръчали кухнята,в зети размери и купувахме уредите, та се оказа, че фурната е с една идея по-широка. Добре, че настоявах да пратя на майстора размерите на фурната (които ги дават официално).

# 287

По принцип не е задължително, но аз лично предпочитам. Даже вече бяхме поръчали кухнята,в зети размери и купувахме уредите, та се оказа, че фурната е с една идея по-широка. Добре, че настоявах да пратя на майстора размерите на фурната (които ги дават официално).

Меги, а дали може да се разчита на размерите публикувани по сайтовете?Примерно отивам в магазина харесвам си въпросния модел,взимам му размера и казвам на майстора какво що  Thinking
Има ли вероятност накрая да се окаже,че има разминаване и да зеят дупки или да не може да се пъхне вградения уред  Thinking

# 288
  • Русе
Мисля, че схема от някакъв сайт му пратих на майстора. Поне такъв спомен имам, не си спомням да съм мерила реално. Но потърси преди това на няколко места размерите, че понякога има разминаване. Или най-много да съм му снимала упътването.

# 289
Благодаря ти,Меги!Много ми помагаш  Hug  bouquet

# 290
  • Русе
За нищо Simple Smile.

# 291
Meggysan, много ми харесва кухнята ти. Идеята за лицев панел тип "чекмеджета" заслужава аплодисменти!
Елфичка - ако избирах миялна сега, щях за гледам и за подвижна горна кошница /промяна на нивото/, за функция половин зареждане, аквастоп /бях чула, че всички миялни имат задължително аквастоп, но в темата прочетох други мнения/.

# 292
Благодаря ви, момичета Hug , за отговорите за дървените дъски.
Аз си мия всички бъркалки вътре, включително имаме една лъжица с дървена дръжка. Нямам никакви проблеми с другите дървении.
Само пустата дъска, ама няма да си играя да я мия на ръка. Доста по-голяма е от малката ми мивка и си е истинско предизвикателство да я измия на ръка. Докато издържи, после си купувам пластмасова и тревогите ми приключват Laughing .

# 293
Може би не се препоръчва миенето на дъски и бъркалки в миялната заради агресивните препарати, които попиват в дървото....

# 294
Използвам стъклени дъски- по-удобни са и по-хигиенични. Дървена използваме само когато трябва да се чукат пържоли.

# 295
Моите дъски са пластмасови, а дървените неща винаги ги мия на ръка. Не бих ги сложила в миялната.

# 296
  • Русе
Пластмасовите пък се огъват леко, особено ако са малки.
Но и заради препаратите също не се препоръчва, но определено дървото и некачествената пластмаса се скапват след време. Но не ми пука, мия абсолютно всичко вътре и колкото толкова. После ново и внимавам какво.

# 297
Използвам стъклени дъски- по-удобни са и по-хигиенични. Дървена използваме само когато трябва да се чукат пържоли.
Ей много интересно,я разкажи повече за тези стъклени дъски.Аз за първи път чувам за тях  Blush

# 298
  • Русе
Ей много интересно,я разкажи повече за тези стъклени дъски.Аз за първи път чувам за тях  Blush

Има ги навсякъде вече, от магазини тип по 1 лв до магазини с уж маркови и скъпи домакински неща. Цени най-разнообразни от 3-4 лв, цветни, шарени, каквото ти хареса.

http://www.franke-bg.com/thumb/phpThumb.php?src=../files/Image/m … p;w=640&h=360
http://www.technomarket.bg/files/ARTIKLI/50003293/image_thumb_600.jpg
http://www.zadomo.bg/media/catalog/product/cache/1/image/800x800 … /d/s/dscf0778.jpg
http://neona.nimisoft.com/upload/files/1/7/5056dc12bbedd_Glass_C … g_Board_slist.png

# 299
Стъклените вече ми стоят само за украса. Сама не мога да се търпя, когато започна да режа върху тях, а ММ добива този вид:  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт