Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят във форума?
Какви са мненията за съдомиялните машини, като Bosch, Electrolux, Beko, Ariston и Midea?
Каква е разликата между съдомиялни машини за 9 и 10 комплекта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви съвети за използване на съдомиялна машина се споделят във форума?
Във форума се споделят различни съвети за използване на съдомиялна, като например добавяне на сол в съдомиялната при твърда вода, използване на отделни препарати за почистване, необходимостта от сол и гланц и полезни функции и програми като „изплакване“ и програма за почистване на части от фритюрник, филтри на абсорбатор , решетки на фурна и други кухненски уреди.
-
Какви са мненията за съдомиялните машини, като Bosch, Electrolux, Beko, Ariston и Midea?
Във форумите се споделят различни мнения за съдомиялни машини. Някои потребители са доволни от Bosch и Electrolux поради техните ефективни програми и измиване. Въпреки това, други изразиха разочарование от Midea, заявявайки проблеми с дългите цикли на пране, слабото почистване и ограниченото пространство за съдове. Освен това има препоръки за Beko и Ariston, които се хвалят със своите икономични програми и добро измиване.
-
Каква е разликата между съдомиялни машини за 9 и 10 комплекта?
-
Как да регулирам солта в съдомиялната машина?
-
Какви са разликите между съдомиялните машини на различни марки като Bosch, BEKO и Ariston?
. Може да сте го коментирали вече, но не успях да намеря информация... Спрели сме се на Бош, но се чудим за 9 или 10 комплекта да купим. Разглеждах параметрите и забелязвам, че размерите са еднакви. Каква е разликата тогава между тази за 9 и тази за 10 комплекта?
Тогава разликата идва от вътрешната част... Дълбочината наистина ли е 55см-понеже на едно място бяха написали 57см и съм в чуденка. Трябва да съм наясно, че ще стане на нашето място, за да поръчаме такава за 10 комплекта. Както писах и преди реално мога да разгледам само тази за 9 компл. - в магазина нямат налична за 10. За това задавам толкова въпроси
И накрая пак трябва да тръкна. Сигурно и струята на перката е по-слаба не ми мие много добре чашите, да не кажа изобщо. Т.е. ако сте двама човека на вечер ще ви работи поне 2 пъти, като отделно си измиеш тавите. Това е равносметката при мен. Иначе си е под мивката. Но ако ще я взимаш тази... горе долу ще продължиш да си миеш на ръка като през по-голямата част от времето мивката ще ти е пълна. Знам какво е с голяма съдомиялна и правя разликата. Знам, че много хора нямат място и са принудени да взимат малки, но за мен не е много смислена покупка.