Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 582
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Ааааааааа, като допълня, ползвам 5-6 пъти, преди пак да изчезна!  Sunglasses
Тогава преди да изчезнеш следващия път се увери, че си направила наситен разтвор на сол в контейнера и като се върнеш ще го провериш...  Simple Smile

Иначе ти си познаваш машината и знаеш каква ти е настройката на сол и дали може да свърши този половин килограм за 5-6 миения.

# 571
Нали с карта се пазарува? Мисля, че можеш да отидеш и да поискаш дубликат, за да докажеш, че действително си ги купила от там. Не знам дали знаеш обаче, че пари не връщат. Купуваш в нещо рамките на същата сума.

О, на мен са ми връщали  Mr. Green Около 7 дена след покупката.

# 572
  • Русе
2-3 пъти ми се е налагало и така правят - сторнират фактурата и ми дават една, която да представя на каса при следващо пазаруване. Важи 1 месец. Изришно са ме предупреждавали, че не могат да ми възстановят сумата. Това е в МЕТРО Русе. В другите градове може и да е различно newsm78

# 573
Понеже в темата сте професионалисти, моля за мнение за тази машинка Аристон- какво има, какво няма, заслужава ли си : http://zora.bg/hotpoint-ariston/lfta-m294a/21992

# 574
Ами о к си е машинката - всичко си има - и отложен старт, тиха е, икономична, и ако Water stop е Aqua stop както предполагам - няма какво още да се желае. И има дълга гаранция.

# 575
И на мен ми харесва!

# 576
Sourcherry, Венито, благодаря много за отговорите!  bouquet  bouquet

Скоро ще отрежа таблетките Класик и ще дам отзиви как са се справили.

# 577
Здравейте и аз съм на вълна съдомиална свободно стояща спряла съм се на няколко но от към бюджет съм доста ограничена,понеже ще е нещо като подарък
става въпрос за ето тази https://www.technomarket.bg/products/09119356/neo-dw-fs10-slim#
а преди малко разгледах и няколко Midea със 30-40 лв по скъпи от Нео-то
Та за коя марка от двете сте и да не би случайно някой да има Нео-то ..... дано съм улучила този път темата Simple Smile Hug Embarassed

# 578
Аз таблетките класик ги приготвих и тая сутрин заминават към свекърва ми, просто не искам да ги гледам повече!

# 579
  • Русе
Аз пак да се оплача мъничко от моята машина. Вчера използвах 2 бутилки с доматен сок като готвих. Така и така ще пускам машината, реших да ги сложа и те да се измият. Преди малко като вадя съдовете от съдомиялната, едната така си седи със следите от доматения сок вътре. Бутилките са от сок КАПИ, т.е. не са чак толкова тесни при капачката. Бях ги сложила в долната кошница.
Не знам вече от препарат ли, от какво ли, но сок от домати спокойно си се мие само с чиста вода на чешмата newsm78

# 580
Според мен причината е във формата на бутилките. Не е до препарата. Доматен сок се мие лесно, но ако не достига водата и препарата да дъното на бутилката - няма как да стане.

# 581
  • Русе
Слагала съм и бирени, които са още по-тесни отгоре.
Една до друга бяха тези - едната е измита, другата не е.  newsm78

# 582

Да не би да си я сложила малко накриво или по-встрани Thinking .

# 583
  • Русе

Да не би да си я сложила малко накриво или по-встрани Thinking .

Знам ли? Не обърнах внимание като ги вадих.

# 584
Ами, щом едната се е измила, само това виждам като причина Rolling Eyes .

Моята пък, от една лютеница ( Thinking ) се забоядиса и сега е в бледо червен цвят отвътре Laughing

Общи условия

Активация на акаунт