Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Моята предишната и тя се беше боядисала от една лютеница, но сегашната ми е инокс отвътре, самите решетки са тъмно сиви - явно това е по-доброто решение, защото нямам оцветявания досега

# 586
  • Варна
Здравейте и аз съм на вълна съдомиална свободно стояща спряла съм се на няколко но от към бюджет съм доста ограничена,понеже ще е нещо като подарък
става въпрос за ето тази https://www.technomarket.bg/products/09119356/neo-dw-fs10-slim#
а преди малко разгледах и няколко Midea със 30-40 лв по скъпи от Нео-то
Та за коя марка от двете сте и да не би случайно някой да има Нео-то ..... дано съм улучила този път темата Simple Smile Hug Embarassed
До преди 10 дни дни и аз бях в лудо проучване на машинки
ходих и до Техномаркет , момчето ми каза че ако ми е ограничен бюджета НЕО той самия бил с такава
пета година и нямал никакви оплаквания !имам приятелка която си взе същата но голямата , всякв еечер ми се обажда да ми се хвали !
аз лично се спрях на Беко !

# 587
stefito_8986 , Нео и Мидея са мен лично са антимарки.
По-добре Беко - предлагат множество екстри за нормална цена. Погледни техни модели.

# 588
Много ви благодаря за отговорите,ще се поровя и за Беко-то

# 589
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Тази вечер след едноседмично чакане, най-после ми монтираха машинката http://www.technopolis.bg/b2c/details/680540/P11110301/Sadomiyal … O-DIS-5831newsm44. Много съм доволна, сложих едни средно замърсени панички и купи, които не бях ползвала отдавна. Измиха се перфектно, след приключване на цикъла / Бърза програма/ веднага отворих вратата - съдовете бяха измити, сухи и бляскави. Явно съм направила подходящите настройки на сол и гланц. Не можех да не се похваля. Много съм щастлива newsm47. Благодаря на всички вас от които научих много за тези чудесни машинки.
Желая ви весел празник и бъдете много щастливи.

# 590
Честито и безаварийно, Бобулинка!

# 591
  • На брега на реката
Благодаря Чери,
Чул те Господ, много ми помогнахте в избора ти и другите момичета , без дори да го знаете. За това ви желая от все сърце - бъдете здрави, вие и любимите ви хора. Бъдете щастливи, обичани и обичащи! newsm51

# 592
Бобулина безаварийно ползване  Hug

# 593
Благодаря, Бобулина!
Да ти се връща стократно!

# 594
  • Варна
Бобулина честито и от мен !
сподели за тази бърза програма при теб колко мин е и с каква температура ?
и аз съм с Беко но моята най-бърза е 58 мин и малко съм разочарована че няма по-бърза от нея !

# 595
Честито, Буболина Честит празник момичета, да са ни безаварийни помощничките Grinning
Валети, защо се разочароваш, защо ти трябва бърза програма?

# 596
Досега май нито веднъж не съм използвала моята бърза програма - тя е около 30 мин, ама то какво миене, какво изплакване за толкоз малко време Thinking

# 597
Моята бърза програма е 45 минути и ползвам основно нея. Но рядко имам загоряли неща, затова.

# 598
Момичета,честит празник.
Sourcherry ,сипах вода и сложих солта както ми каза сега ще чакам да се събурат чинии  Simple Smile.А солта на колко време се слага?
Аз имам малък проблем с горната кошница,подважда се от релсата и видях ,че няма гумено уплътнение...........сега от къде да го взема...уффф за сега няма да я издърпвам много напред

# 599
MG18, като светне индикаторът за сол - тогава.
За гуменото уплътнение - има по сервизни магазини. Трябва ти точен модел и можеш да купиш.

Общи условия

Активация на акаунт