Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 574
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Мерси  bouquet

# 601
  • Варна
Ами знам ли  за какво ми е по-бърза от час
за набързо  Mr. Green
имам една приятелка тук , тя е с електролукс , ползваше програма 30 мин
и започна да се оплаква че чаши , чинии не са нещо наред , стоят като захабени и не се измива това
казва че точно тази програма според нея е развалила посудата newsm78
но чета че вие имате и се чудя аз защо нямам ?!

# 602
И аз ползвам моята 30мин. програма на Електролукс миялна, нямам до сега проблеми с чиниите и чашите. Дори програмата, която е за фино стъкло е 30мин на 40С и всичките ми чаши със столче излизат перфектни!

По-скоро е от препарата, който ползва. А не от програмта Thinking .

# 603

Естествено Simple Smile.

# 604
Покрай нашата дискусия пуснах и аз в момента моята бърза програма. Отивам да празнувам и като се върна ще докладвам за резултата Peace

# 605

При нашата има значение и програмата.
Кратките се оказаха за по-малко комплекти, нещо като половин пране  Simple Smile
Въпреки че доволно си миеше и на тях, а не ползваме скъп препарат. Единствено тавите и тенджерите минавахме леко с телче преди слагане.
Сега на ежедневната не пипаме нищо, мие ги идеално, а има още една след нея, още по-силна, но още не съм стигнала до нея  Laughing

# 606
не пускам бързата, все ми се струва, че ще има нещо спестено. Или изплакване или температура, или нещо друго. Но и никога не накисвам предварително или да търкам с телче или четки и гъби. Абсурд!

# 607
Аз бързата програма , моята е 30 мин , съм я ползвала 2 пъти.Единия беше да  я пробвам  Laughing - добре се справи . Втория път - заминавахме на почивка и пуснах чашите от кафе и от на малкия закуската каквото имаше. И тъкмо докато дооправях багажа и бяха готови  Grinning

# 608
30мин. е на малко градуси, та не е подходяща за силно замърсени или тави и пр. Аз на нея мия ако сме имали гости и има много чаши.
Но за чинийки, които се преседели от сутринта до вечерта, не мисля, че ще се справи, ама май взема да я пробвам и да пиша после.

# 609
  • На брега на реката
Валети,
Аз до сега я пусках 3 пъти и то само на бързата 58 мин. на 60 градуса, но ми прави впечатление, че продължителността и е около 50 мин, а не 58, но измива перфектно и са абсолютно сухи и лъскави. Имам и по-кратка програма 30 мин. на 35 градуса, но едва ли ще я ползвам често - тя няма сушене, а на мен ми хареса да излизат сухички.

Последна редакция: пт, 08 мар 2013, 15:44 от Бобулина

# 610
Моята кратка програма се оказа 30 мин, ми то докато се облека за купона и тя изпиука, че е готова. Сега като я отворих бяха изсъхнали съдовете, явно за малко замърсени съдове ще мога да я използвам.

# 611
  • Варна
Яснооо , от моите 5 програми такава за 30 мин нямам
е какво да се прави късно е вече !нали не е болка за умиране
Буболинке и аз точно тази 58 мин 60 градуса най си харесах !

# 612
Пускам само за 1,15 h предимно чинии, чаши, прибори и 2,30 h ако съм сложила тава или тенджера, нещо което е замърсено доста. Имам и 30 мин програма, но никога не съм я тествала, все мисля че за толкова кратко време посудата няма да се измие добре  newsm78 (беко-8 програми)

# 613
  • На брега на реката
Валети,
Не е болка за умиране. Аз и без това няма да я ползвам, защото няма сушене. А доста ми хареса бързата програма тя е някъде около 48-50 мин. нищо, че пише 58 мин. Измива перфектно с капсули, таблетки и гел я пробвах. Изсушени са и няма никакъв проблем. Така, че хич не съжалявай. Ти имаше проблем с капки по съдовете след края на програмата, оправи ли се, щот при мен няма такъв момент - всичко е сухо.

# 614
  • Варна
Буболинка , сухички са (съдовете)
понякога може и да има тук там капчица но по някоя пластмасова купа или по дръжката на кошничката за прибори , четох в книжката че е напълно нормално
но по чиния или чаша или йена , не , там всичко е сухо  и топличко Grinning
по едно време бая се уплаших да не ми е дефектна машинката
освен това дърпах първо горната кошничка и от нея пада вода върху долните прибори и се чудя защо има вода по тях ...
може би. ако бях проучила повече за твоята Беко щях да взема нея , разликата като гледам е само в трите програми + които имаш , но като гледам повечето от вас използват една ,две , не всичките , значи и 5 стигат  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт