Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 520
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  Дами , помогнете ми моля да направя избор м/у тези две съдомиялни !  Hug

Зануси и Беко

Благодаря !   bouquet

Моята е Беко и съм доволна  Peace, но на тази Беко липсва Кошница за приборите по описание, незная защо  newsm78
ако е така съм за Зануси, но там не видях всичките и параметри

# 646
Аз съм за Беко, много по-добре от китайско Зануси.

# 647
  • Русе
Вижте в какво състояние извадих грил тигана от съдомиялната. Бях сложила и друг тефлонов - той не е така.
Скрит текст:

И да Ви попитам - алуминиеви неща не се слагат в машината, но нали всички тефлонови тигани са алуминиеви  newsm78

# 648
Вики, затова дъната на тиганите потъмняват или изсветляват и не са както са били.
Освен това алуминият е покрит с тефлон, различно е.

# 649
  • Русе
Добре, ама защо излезе на петна целия, а другия не беше така  newsm78

# 650

Или е бил доста мазен или е по-некачествен.

# 651
  • Варна

Зануси и Беко

Благодаря !   bouquet

Беко е с 1 комплект повече и по тиха от Зануси
на мен познат ми каза че Зануси в момента правили много добри миялни , той работи в м-н за такава техника но въпреки това аз избрах Бекото
защо найстина я дават без кошница за прибори , възможно ли е да има модел без кошничка ?

# 652
  • Русе
Беко.

Да не би да има нещо като най-горно плитко чекмедже, в което да се поставят ножове и прибори  newsm78? Странно, не съм обръщала внимание.

Снощи установих, че Бош-а е по-шумна от Беко-то. Преди Бекото общо взето не го чувах, а снощи ставах късно до кухнята и миялната работеше, та се чуваше доста повече. А уж трябваше да е по-тиха. Не, че ме бърка, тя нощем си работи, но да отбележа.

# 653
Зануси,въобще не чувам когато работи.Преди малко свърши бързата програма ако не беше звуковия сигнал
нямаше да разбера кога е свършила

# 654
  • Русе
Или е бил доста мазен или е по-некачествен.

След като го махнах от котлона, капнах веро и залях с гореща вода да се изплакне.
Другото предположение също не се връзва, защото грил тигана ми е Тефал, а другия, който беше без петна е някакъв ефтин, който взех намален от Пикадили за 10 лв. Казабелла.
Не за първи път ги слагам в машината и до сега не се е получавало така.

# 655
Възможно ли е да е бил поставен криво и да са останали неизплакнати капки от препарата?

# 656
  • Русе
Помня ли как беше  newsm78 Но долу в кошницата бяха само двата гигана и една тенджера. Преспокойно си се събраха. Друг път ми е била много по-пренаселена кошницата. Laughing

# 657
А може и някаква химическа реакция да е от различни метали newsm78
Аз затова си купих и готвя в керамични съдове и всичко ми е идеално измито и сухо.

# 658
Никога не съм виждала миялна без кошница за прибори. Предполагам, че са сгрешени позициите на кошница за прибори и регулируема кошница.

# 659
    Много ви благодаря за отговорите ,момичета !  bouquet
    Искам да прибавя към питанката ми още една опция :
    WHIRLPOOL ADG-175
    Как ви изглежда в сравнение с първите две ?  Rolling Eyes

Зануси и Беко

Общи условия

Активация на акаунт