Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 502
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Колко време е нормалният живот на днешните съдомиялни? Аз мисля, че максимум около 10 години, но май съм непоправим оптимист. Моята е на 5 години и нещо се развали. Питам, защото ако поправката изисква повече време и пари, а и е дошъл моментът за смяна така или иначе, направо да ходя до магазина за нова. Марката е Горение ако има значение.

# 76
А ако трябва да избирам между 40 и 60 см?
Ние си мислихем за 40, но майсторът, който ще ни проектира кухнята ни съветва да заложим на 60.
Чудя се дали ми е необходима толкова голяма - ние сме двама души с малко дете  newsm78 едва ли ще я пълня  newsm78

# 77
  • Русе
Не се и замисляй въобще, още повече, че сега правиш кухня. Ние бяхме 2 човека с малка съдомиялна, почти всеки ден я пусках. Като се родиха децата и по два пъти. Сега голямата си я пълня без проблем, че и не ми стига понякога. Не му мисли изобщо, разликата в цената е минимална.

# 78
  • Пловдив
Danito_d, изобщо не се чуди, а ако наистина имаш място си вземи 60см.
Ще я пълниш и още как Simple Smile Малкото дете расте и ще има още повече да готвиш.
А и с 45см. си мисля, че се събират долу основно чиниите, а за тенджера или купа няма да остане място да се сложи.
Ние сме 2ма човека (третия е на път Simple Smile и си я пълним на всеки два дена, понякога и всеки ден ако съм се разготвила и разпекла Wink

# 79
От кой препарат за почистване на съдомиялните сте доволни? Rolling Eyes

# 80
# 81
Ние сме с малка, но добре че когато са проектирали кухнята (аз не съм участвала, защото ме е нямало  Mr. Green) са решили да има място за вградена 60 см. С малката сме двама и я пускам минимум по 1 път, често по 2-3 пъти. Не се събират нещата, мия на ръка някои неща, а и вместо един цикъл от 2 часа за всичко, аз пускам 3 по 2 часа  ooooh! Изобщо не се замисляй, разликата в цената не е чак толкова голяма, ние скоро се надяваме да я изкъшкаме малката и да вградим голяма  Peace А може малката да я оставим на наемателите, зависи как ни се развият нещата.

# 82
# 83
  • Варна
Аз съм с 45см., защото нямах място за по-голяма. Трима сме, стига ни, но е по-хубаво по-голяма.

# 84
Финиш - не ми харесва, не бих купила от него пак, само чакам да ми свърши безкайната кутия.  Naughty Харесва ми Феъри (носят ми го от Гърция), но сега ще пробвам някакви Кауфландски - Клийн Максимо или нещо подобно, похвалиха ми ги от 100 места, Но по-скоро похвалиха прахта, а аз видях само таблетки?

# 85
Финиш - не ми харесва, не бих купила от него пак, само чакам да ми свърши безкайната кутия.  Naughty Харесва ми Феъри (носят ми го от Гърция), но сега ще пробвам някакви Кауфландски - Клийн Максимо или нещо подобно, похвалиха ми ги от 100 места, Но по-скоро похвалиха прахта, а аз видях само таблетки?

карай си с Феъри. Това Клийн Максимо е по-зле и от Финиша.

# 86

карай си с Феъри. Това Клийн Максимо е по-зле и от Финиша.

Така ли? Е що го хвалят тия хора  ooooh! Като тръгне да свършва Финиша, май ще поръчам направо Феъри и няма да се занимавам...

# 87
Не може ли тези хора, които го хвалят да си споделят няколко таблети с теб, за да пробваш?
Аз мнение не мога да дам.

# 88
Аз го хвалих по разни теми. Но както и тя написа - на прах, таблетки не съм пробвала. Много отдавна не купувам таблетки, нито едни е ми харесаха, включително най-скъпите. Не че не мият, но не могат да стигнат нивото на праха  Peace

Така изглежда. Нямам нищо против да дам да пробва, но ще изгори повече бензин да дойде до мен, отколкото да си го купи целия  Laughing  

По въпроса за размера, на нас 45 см. ни е идеална. 60 не можем да напълним и ще престояват по 1 ден. На 1 ниво слагаме тавата/тенджерата от вечерята, чинииите и приборите. На 2 ниво чашите и купата от салатата + малка тенджера от супа, в която е бил обяда. Спокойно може да се сложат още 2 чинии и 1 чаша (ако смейството е 4 членно).
Но има разлика в различните марки, в тази на зълва ми, уж същия размер, не могат да се поберат тези неща.
Така че е относително, трябва да се оглда добре вътре.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 13:32 от Не се сърди, човече

# 89
Явно затъпявам, но реших, че познати/близки са й го препоръчали.
Прах не ползвам от години, досадно ми е дозирането, и съдържимото - хлор, фосфати.

Общи условия

Активация на акаунт