Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Писа от 100 места, затова се припознах, може и в мен да е грешката  Blush
За дозирането, имам една лъжичка, просто я пълня нищо повече.

З съдържанието - не знаех, че има такава голяма разлика м/у таблети и прах по отношение на вредните съставки...

# 91
  • Sofia
И моята е малка и я пускам понякога и 4-5 пъти на ден.Доста често я препълвам,не подреждам по правилата,но винаги всичко е измито перфектно.Ползвала съм почти всички марки препарати,таблетките ги деля на 1/2,но тези които са в течни дози са ми много за тази малка машина и правят много пяна...В момента ползвам и съм много доволна от прахта на ДМ

# 92
Похвален ми е от няколко познати, а и във форума съм чела (включително Човечето), но като се замисля май е доста евтин, та ще го пробвам, какво пък  Laughing

# 93
  • Sofia
2кг/12лв. ,според моите изчисления за около 200 пускания на миялната,супер като цена и качество

# 94
Taзи цена за праха на ДМ ли е ?

# 95
И моята е малка и я пускам понякога и 4-5 пъти на ден.Доста често я препълвам,не подреждам по правилата,но винаги всичко е измито перфектно.Ползвала съм почти всички марки препарати,таблетките ги деля на 1/2,но тези които са в течни дози са ми много за тази малка машина и правят много пяна...В момента ползвам и съм много доволна от прахта на ДМ

ето неудобство на малката миялна, не мога да и представя да пускам 4-5 пъти на ден. На ДМ прахът не е ли 50 дози за машина 12 комплекта? Когато го пробвах дозата май бе около 40мл/грама?

# 96
енито, зависи от това какво ползва семейството. Ако си пълните голяма, по-добре е голяма, но ние 60 см. пълним за 2 дни, не виждам смисъл да стоят мръсни толкова време  Rolling Eyes
2 пъти дневно ми се случва да я пускам много рядко, евентуално на някой празник, но цяла година да престояват мръсните, не виждам смисъл.

А и аз под малка - разбирам онези, дето са само за чаши и чинии, такава наистина няма смисъл.
45 см. са средни.
И 60 см. - големи  Simple Smile

# 97
и ние сме с голяма и пълним 2 дни, нямаме проблем, че са мръсни вътре. Ти от какво се притесняваш? При майка ми е голяма, а е сама. Слага вътре какво ли не Laughing

# 98
  • Sofia
Taзи цена за праха на ДМ ли е ?

Peace

# 99
и ние сме с голяма и пълним 2 дни, нямаме проблем, че са мръсни вътре. Ти от какво се притесняваш? При майка ми е голяма, а е сама. Слага вътре какво ли не Laughing

Не ми е удобно, защото детето все ще се присети, че иска да пие точно от чашата си с Мики маус, или да яде в чинията с един какво си, или ще ми потрябва нещо, което имаме в 1 бр. - черпак, тел за яйца или нещо от този тип, съответно трябва да мия на ръка или да купим от всичко по 2... А така си знам - вечер всичко се измива и на другия ден е налично  Laughing
Просто 45 см. ни е точно по мярка на нашето потребление  Simple Smile

# 100
  • Sofia
Има ли по-малки от 45см.

# 101
  • на Мелмак
Има ли по-малки от 45см.
мисля,че само на височина,но нека тези ,които имат да кажат

# 102
  • Пловдив
Има ли по-малки от 45см.
Най-малките, тези за 6 комплекта са с размери:
В - 44см
Ш - 55см
Д -  50см
Като гледам ширината им е по-голяма от тези за 9-10 комплекта.

# 103
Има ли по-малки от 45см.

Ето на тези им казвам малки Simple Smile
За 4 комплекта се водят.

# 104
  • Sofia
Моята е същата-БОШ и яко я препълвам винаги..ще снимам някой път...,а всъщност 1 комплект какво включва...

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 21:58 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт