Всякакви въпроси относно съдомиялните - 10

• 41 653
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Русе
Нинчето, прочети и темата за препаратите, почти сигурна съм, че скоро ще смениш Финиша.
Пробвай силно загорялата с Феъри патинум, мисля, че ще се изненадаш от отличния резултат.
Не може да няма настройка на солта, някаква комбинация от бутони е. Чети пак, но може и да не са го превели на БГ.
За найлончето са писали Simple Smile.

Ох, аз се обърках на коя от двете пиша Simple Smile Simple Smile.

Нормално е да има капки по тефлонови и пластмасови съдове, както и ако имаш чаши или съдове с вдлъбнато дъно. От това някак да се се избяга. Но ако имаш по чашите например, сложи си гланц, биоразградим, ако искаш.

# 436

Найлончето на таблетките се маха,не е като капсулите за пералнята!

това не може да се каже категорично.   Sourcherry е дала по-добър съвет, на някои се маха, на други не. На опаковката пише задължително. Гланц се слага в районите с по-варовита вода за да не остават следи по чашите, независимо колко в едно са таблетките. Той помага и за изсушаването. Повечето момичета ползваме ГГ, защото е биоразградим и безопасен.

# 437
  • Berlin
Какво е ГГ и в София ползва ли се ? Simple Smile
На мен едни чаши ми останаха с бели петна, не знам от какво се получи. На другите няма.

# 438
  • Русе
ГГ е Грюн Грийн  - екологични препарати за миялната и не само. Купуват се предимно от Карфур. Таблетките стават за нормално замърсени съдове, а гланца е биоразградим и затова го препоръчват всички.
Мисля, че и оттук поръчват доста http://bg-lotos.com/OPM-Gruen-Green

# 439
  • Варна
От Технополис я купих вчера и към нея кутиика подарък от 10 бр таблетки
отделно в машинката имаше още две ,
цената 549 лв -да !!!  Меги няма значение на коя от нас пишеш , всичко попивам аз , няма значеие за кого е написано !
на въпроса за самата  машинка да отговоря :много приятно съм изненадана ,много МНОГО тиха ,
въобще не преувеличавам , аз дори взех на сина ми детското столче (той е на 5 г )
и седнах пред нея  да й се радвам и пак не се чуваше ,а имаите в предвид че тя не е облечена още , сложена е в пералното до пералнята ,защото кухнята още не е готова , а кой има търпение да чака . Grinning
А таблетките са във много тъничко прозрачно найлонче , не е сиво , беличко е , но изхвърлих кутииката
много съм бърза ейййй !
ще питам още аз , няма спасение от мен !!!
Вратичката последно да я отварям ли след края на програмата или да изчаквам известно време ?

Последна редакция: пн, 25 фев 2013, 15:06 от Валети

# 440
  • Русе
Изчаквай, не я отваряй веднага или ако я отвориш, по-скоро я открехни и остави така.
Скоро като й свикнеш, ще я пускаш вечер и ще си лягаш, то някак си естествено е това. Тогава сутрин ще си вадиш сухи нещата.
Наистина е изключително тиха, чува се само щракването на капачето и евентуално падането на таблетката.

# 441
  • Варна
Меги подсети ме да напиша и това с капачето
нали вече казах ,седнах аз пред нея и чакам да чуя това щракване , много прочетох тук за него
е НЕ И НЕ  програмата свърши , подобен шум не се чу и това е !
викам си ,ама как се измиха тия съдове с гола водица и най вече заради това бързах да отворя след края
капачето си беше отворено от тоблетката нямаше и следа Grinning
съдовете както казах чистички но мокрички Mr. Green

# 442
  • Русе
Разсеяла си се за секунда, то не е някакъв шум кой знае какъв.
За мокричките писах Simple Smile.

# 443
При моята имаше подарък само две таблетки (много ме съмнява,че другите просто са "забравили" да ми ги дадат  #Cussing out А за ползването им-вече са ти писали,щом няма гел-отваряш и слагаш (в смисъл на феъри таблетките си имат и гел и найлонче,което си се разтваря).
И аз не съм го чувала капачето като се отваря,но я пускам и излизам от кухнята,за шум не мога да кажа,че е шумна,чува се водата да "върти",но не е дразнещо.

# 444

А таблетките са във много тъничко прозрачно найлонче , не е сиво , беличко е , но изхвърлих кутииката
много съм бърза ейййй !
ще питам още аз , няма спасение от мен !!!
Вратичката последно да я отварям ли след края на програмата или да изчаквам известно време ?
       Тъничкото прозрачно найлонче най-вероятно е на желатинова основа. Когато ползвах такива таблетки ми направи впечатление, че ако ръката ми е мокра или леко влажна, найлончето ми "лепне" за пръстите. С мокра ръка не мога да си отворя лесно неразтворимите опаковки на другите таблетки. Пързалят ми се  Laughingи не мога да ги скъсам.
         За отварянето на вратичката - за къде бързаш, миялната ти е свършила работата. Grinning Отдъхвайте си  Hug  Затопленото стъкло и керамика задържат /и после отделят/ повече топлина от пластмасата, за това изсъхват по-бързо. Нека съдовете си съхнат, не бързай, освен ако не ти трябва нещо спешно.

# 445
  • Варна
Нинче , може и да са се направили на разсеяни от магазина
не ми дадоха таблетки, но като платих на касата и излизайки си взех рекламно вестниче
понеже машината е в промоция и е в брошурата там видях че има подарък 10 бр
и си ги поисках веднага
едни много нелюбезен момък дойде отнякъде и ми даде без да каже и дума
страшни са просто , що да не останат за тях !!!

# 446
Егати наглеците! И аз имах само 2бр в самата машинка.

Вчера мъжа ми е взел от Карфур Финиш Пауър Бол, не искам да ви казвам колко бр таблетки Crazy Crazy - 114 +38 подарък - взел е 2 такива Shocked Whistling . Ще имам да си мияяяя. Та си подарих Сомат Гела на свекърва ми Party . Оставих си една бутилка и на мен де, за кратката програмата.

Аз си слагам гланц - настроен на 3 от 6, слагам сол на 1 от 10.
Гланца ми е на Кауфланд, а солта на Сомат. От гланца съм доволна. За солта не знам.

# 447
  • Русе
Лелееее, той акъл има ли да взема толкова много. Това са за почти година напред.

# 448
Момичета какви са цените на солта за съдомиялни и хапчетата за миене?

# 449
Лелееее, той акъл има ли да взема толкова много. Това са за почти година напред.

При все, че го пратих да търси таблетки на бройка... И поне да бяха такива, каквито исках, а то... ooooh! сега ги позагледах, ми те Класик, аз исках Куантум... Абе, майната му, няма да се ядосвам newsm24

MG18, солта на Сомат мисля е около 5лв. На табл. цената зависи от качеството...

Общи условия

Активация на акаунт