109 ОУ, 93 СОУ или 132 СОУ за първокласник 2013/2014 ?

• 20 565
  • 73
  •   1
Отговори
# 15
днес подадох в 109то; четири паралелки първи клас ще са Peace направи ми впечатление, че има лекарски кабинет, стоматолог и логопед; в 93то има ли лекар?

# 16
  • 2 етажа над тавана
днес подадох в 109то; четири паралелки първи клас ще са Peace направи ми впечатление, че има лекарски кабинет, стоматолог и логопед; в 93то има ли лекар?
Това за четирите паралелки е странно. На мен информацията ми е от зам.-директора.
Ако и твоята е от някой отговорен в училището, ми е чудно коя е вярната иформация newsm78

# 17
Това за четирите паралелки е странно. На мен информацията ми е от зам.-директора.
Ако и твоята е от някой отговорен в училището, ми е чудно коя е вярната иформация newsm78
може да са решили да ги увеличат

За тази година чух че били разформировали паралелки и децата били отишли в 148
Не мога да съм сигурна обаче, че това е вярно.

# 18
93 няма лекар и логопед, има сестра само

# 19
  • В светлината на слънцето
93 няма лекар и логопед, има сестра само

Знам, че има някакво медицинско лице, но какво е - идея нямам. Но има гарантирано, защото веднъж на моята щерка й беше станало лошо, та са я водили в кабинета на жената. За логопед не съм се интересувала. newsm78
Стаята за отдих на началния курс била прекрасна - това по думите на баба й, която я прибира от училище. Peace

# 20
И миналата година ни бяха казали за 3 паралелки, на общата родителска много уклончиво съобщиха: 138 молби имаме-ще приемем само 100, което означава 4 паралелки по 25 деца. Сега са 4 паралелки по 27-28 деца. Така че,спокойно-места има за всички.

# 21
за 109 - 3 паралелки окончателно!!!  аз определено реших да избягам от 138 и 31 заради многото народ там, и за да поемат повече паралелки има занималня за всички само в първи клас; нямаме стаи- така казват... е тогава защо трябва да правят по 3,4 и 5 паралелки???

# 22
Аз пък, като подавах заявлението, детето беше номер 155. И ми казаха, че ще приемат 4 паралелки с около 104 деца.  Също така казаха, че както е всеизвестно на повечето места, номерът на заявлението нищо не значи. Важно е записването. Освен това, е имало критерии до миналата година за класирането - местоживеене, братче или сестриче в същото училище или пък дете на персонала, а сега изглежда няма да има или ще се решава на общата родителска среща. Очакваха децата за записване да достигнат поне 200.

# 23
А какво знаете за подготовката, учителите и условията в 148-мо ОУ? И там подадох заявление.

# 24
Моето дете учи в 109, първи клас. Попаднахме на прекрасна учителка. Мога да кажа само добри неща за това училище. Имат лекарка, зъболекарка и страшно добър логопед. Допълнителните занимания са много, - латино танци, плуване, карате, шах, народни танци, компютри, лего.
Занималнята си е отделно по класове, храната в стола е добра. Нещо което също е важно за работещите родители - дежурна учителка остава до 18:00 ч. с децата.
Пропусквателния режим в училището е доста сериозен, което е много важно.
Нашите учителки не оставят децата без надзор, винаги знаят кое дете къде е.

Аз съм много доволна че избрах това училище. Разбира се основният фактор са учителките, които ще водят първите класове наесен. За тях не мога да дам информация.

# 25
А какво знаете за подготовката, учителите и условията в 148-мо ОУ? И там подадох заявление.
В момента синът ми е в предучилищната на 148. Учителката е изключителна. За 1 клас знам, че Чавдарова е много добра, за другите не мога да кажа.  Паралелките не са с много деца и се работи изключително спокойно, което за мен лично е голямо предимство. Нямам лоши впечатления от там, въпреки, че преди да запиша сина с в предучилищната бях малко предубедена. Сега мога да кажа, че училището не е лошо на базата на преките ми наблюдения.

# 26
Това за 4-те паралелки все още не е сигурно, кой Ви е дал тази не много достоверна информация?
Училището ще се "бори" за 4- та паралелка, но не е много сигурно...

# 27
Това за 4-те паралелки все още не е сигурно, кой Ви е дал тази не много достоверна информация?
Училището ще се "бори" за 4- та паралелка, но не е много сигурно...
жената, която ми прие заявлението Crossing Arms

# 28
Когато подавах нашето заявление и на мен ми казаха, че ще са четири паралелки. Били взели решение за тази година за са толкова.

# 29
днес бях на родителска среща в 109. Паралелките ще бъдат 4 с по 24 деца в паралелка.

Общи условия

Активация на акаунт