ВМ НВХ - част 54

• 43 612
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
Херцен, комплексно е Embarassed От спирането на цигарите имаш повече апетит, а и сигурно психически още не ти е комфортно, навикът е голяма работа, така че си трябва време да се пренастроиш. И оттам и шоколадите Hug Но решението да спреш цигарите е правилно, нали не се съмняваш? Hug

# 16
Шоки, мерси за линка
  Hug
в петък ще имам време да го изслушам целия
тук също има доста ласкави отзиви за авторката и професионализма и
а и е голяма сладурка като я гледам на снимката

аз авторите на "Новия Аткинс" не се сещам да съм ги срещала
ама щом имаш добро мнение за тях, значи книгата си заслужава парите и времето

# 17
Имат публикации за нисковъглехидратното хранене от години, имената им се цитират редовно, а Волек и Фини са издали и 2 важни книги: The Art and Science of Low Carbohydrate Living и The Art and Science of Low Carbohydrate Performance.  Wink

# 18
 Embarassed

май и те ще се поръчват
някой хубав ден

# 19
  • GYM
Да ви споделя ли, че като влизам тук се чувствам истинска блондинка Embarassed Вие си говорите за поръчка на книги, аз си поръчвам гримове и парфюми Confused Стоенето вкъщи ми разказва играта #2gunfire

# 20
велвет, аз покрай режима минах на еко козметика
а там е трудно с намирането на гримове и парфюми
не че няма, но изборът е силно ограничен

а книгите си ги самоподарявам сега за Коледа
за всеки случай, ако другият дядо Коледа ме пропусне

# 21
  • В центъра на мръсотията
Продължавам да ви чета..   bouquet

# 22
Благодаря за новата тема   bouquet
Аз пък напоследък нещо хич нямам апетит, вече трети ден по цял ден карам на кафе + 1 с.л масло и така 3 кафета за деня, а вечер хапвам малко месо с масло.Не си набавям калорите, но не мога да ям повече  Sad

# 23
  • Пловдив
Момичета, интересно ми е, дояждат ли ви се/позволявате ли си да ядете картофи и ориз от време на време?Ако да, колко често?

# 24
YULINGA ако няма да сваля6 много килограми мисля 4е може6 да си позволи6 да хапне6 картофи 1 пат в седмицата,например в неделя а пз останалото време да си продалжава6 в режима!и в двете има много въглехидрати,но мисля 4е картофите са по добрият избор!

# 25
Честите нни нова тема, Бобе   bouquet
Малко беше телеграфно вчера, ама нямах много време от вкъщи, а седна ан компа, а някое хлапе се е впило. Имаше един лаф, ако искаш детето ти да ти обърне внимание, седни и се прави че ти е удобно  Mr. Green
Та здрава съм като пън , дет се вика. Което много ме радва, но явно стреса ми е в повече. ама сега съвсем дебилски ще се успокоя и майната му на всичко. Ама как да нямам стрес, вчера водя здраво дете на училище след един час ми звъни сестрата, идвайте бързо, детето много болно, нещо с корема, голям проблем. Аз реших, край апандисит. айде бягай в училището, от там при лекаря 3 часа чакане, за да ми кажат че детето е със много лек стомашен вирус. Което е супер, ама нервите ми около случая ...
Грийн, слава богу, че не е било сериозно. Стреса е в основата на всичко. Има една книга " Лечебните кодове", като се абстрахира човек от повечето плява в книгата, там основно се залага на това че всички болести идват от стрес. Дори когато си мислиш че няма стрес ... Сега ще започна всеки ден леки физически натоварвания, да речем леко кросче край реката. Яденето е ок тия дни, мазничко, вкусничко. Това ще мие плана и желанието за новата година, да се взема в ръце.

Момичета, трябваше да дойда тук, за да видя, че хората не са като нас, не се интересуват толкова как изглежда съседа им, каква къща има, или каква кола кара. По-неглиже са и определено практични. И аз започнах да се променям, вече не обръщам внимание на другите. Освен това, теглото до голяма степен се оппределя от начина на живот. Нямаш пари, ядеш хляб картофи, ориз. Много добре ги разбирам тия хора , има цели семейства живеещи с по 100-200 лева, и хранещи по 2 деца. Не мжое всички да сме идеални, освен това, здравето и щастието е изписано на лицето, имам приятелка с доста килца, но е прекрасна, и всички мнгоо я харесват, лъчезарна, щастлива, успешна, от нея струи любов. Имам приятелка 40 кила, много слаба, няма нищо общо с храната, а с проблеми, начин на живот, безпаричие, дори стрес. За мен хубавият човек е щастливият, и напоследък не коментирам външния вид на хората, защото не знам живота и съдбата им. Това си е мое мнение, никого не натоварвам с него, но понякога е много грозно да се коментират странични хора.

# 26
Аз много се колебая за тази книжка, не че я намерих по книжарниците... Струва ми се много различно да се храниш само НВД от това да се храниш ВМ-НВД...В книгата не се ли споменава само за ниско-въглехидратно хранене. От резюмето оставам с такова впечетление.

# 27
  • София
Да се запиша и споделя, че въпреки намалените калории застоя ми си продължава.
Не че точно сега е най-подходящото време на годината за това де. Непрекъснато ми се привиждат ребърца с чаша червено вино, а, вместо това, жуля салати със шунка.

# 28
я си мини на ребърца с винце Mr. Green
може би тогава ще се оправят нещата
УАСП Hugкестените са само с коледната пуйка,вместо картофи и в един сладкиш (крем от кестени и шоколад) на Роца,също за Коледа

# 29
...
УАСП Hugкестените са само с коледната пуйка,вместо картофи и в един сладкиш (крем от кестени и шоколад) на Роца,също за Коледа

кво да ти кажа, бързо пускай рецептите
има кутии с пюре от кестени
ще прежаля 10евро на кутия

Асос, ти караш Дюкан все едно с тази шунка
я както казва танчето, мини на ребърца
за винцето не знам, може да изчакаш малко с него поне в началото, ако ти е трудно да се ограничиш до 2-3 глътки сега

Общи условия

Активация на акаунт