Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 640
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • В къЩи.
http://www.dm.de/cms/servlet/linkableblob/de_homepage/3580/data/ … g?v=1344871396000
7-8 лева
Не знам дали е за тъмни кръгове....предполагам по-скоро не. Но излглажда невероятно бръчки и прави кожата като бебешка

Подходящ ли е за по-сух контур?

# 586
# 587
  • В къЩи.
Супер. Благодаря ти.  Hug

# 588
  • Пловдив
Аз се надявам на централно "Лили" - въобще не познавам Тракия - един път се влачих един час с някакъв тъп рейс до Форума в Тракия и повярвайте ми,  не мога да повторя упражнението ooooh! Mr. Green

Аз се оправих супер лесно - с 18-ката, слизаш на форума, обръщаш се с гръб към него и воала Simple Smile Спирката за наобратно е надолу по същия булевард, посока центъра, след първото кръстовище (има една странна църква отсреща)  Peace
Магазинът е на супер лесно място - до там ходят автобуси с номера 4, 9, 10, 17, 18, 21, 24, 29, 66, 93, 99, а също и маршрутки 1, 3, 5 и 19. Всички изброени спират на не повече от 100 метра от "Лили", а маршрутките могат и направо пред дрогерията да ви свалят Mr. Green

# 589
Жаки°, благодаря! Ще го пробвам и аз този крем, че вече почват да се забелязват следите на времето край очите.  Simple Smile

# 590
Аз се надявам на централно "Лили" - въобще не познавам Тракия - един път се влачих един час с някакъв тъп рейс до Форума в Тракия и повярвайте ми,  не мога да повторя упражнението ooooh! Mr. Green

Аз се оправих супер лесно - с 18-ката, слизаш на форума, обръщаш се с гръб към него и воала Simple Smile Спирката за наобратно е надолу по същия булевард, посока центъра, след първото кръстовище (има една странна църква отсреща)  Peace
Магазинът е на супер лесно място - до там ходят автобуси с номера 4, 9, 10, 17, 18, 21, 24, 29, 66, 93, 99, а също и маршрутки 1, 3, 5 и 19. Всички изброени спират на не повече от 100 метра от "Лили", а маршрутките могат и направо пред дрогерията да ви свалят Mr. Green

Момичета, много ви благодаря - а дали знаете с какво може да се стигне от "Гладстон" или спирката на "Руски" с/у Лайпциг? Наистина съм много зле с Тракия....  Извинявам се Blush

# 591
calopsita Точно от тази спирка хващаш 18-ката Simple Smile

# 592
  • Стара Загора
Ех жалко на мен ми трябва за тъмните кръгове...

Кремовете не оправят тъмни кръгове, коректор му е майката. Bourjois Healthy Mix и този, който е като писалка - чудни са и двата. Моите очи изглеждат перфектно след тях. Ползвах ги и за други части на лицето. Този в тубичката е малко по-гъст и покривен, а писалката е по-лек. И двата са много хубави, аз лично съм супер доволна.  Peace

# 593
Ех жалко на мен ми трябва за тъмните кръгове...

Кремовете не оправят тъмни кръгове, коректор му е майката. Bourjois Healthy Mix и този, който е като писалка - чудни са и двата. Моите очи изглеждат перфектно след тях. Ползвах ги и за други части на лицето. Този в тубичката е малко по-гъст и покривен, а писалката е по-лек. И двата са много хубави, аз лично съм супер доволна.  Peace

Напълно подкрепям мнението на Ивчето.  thumbsup 
Healthy Mix- а ми е много любим коректор.  Heart Eyes

# 594
  • Бургас / София
Те тези тъмни кръгове ми стават от преумора, по цял ден на работата на този компютър  #Crazy . Аз съм ползвала коректор на Диор и на Есте Лаудер, ама не искам да си мацам лицето с ФДТ и коректори, ползвам много ама много рядко.Сега си взех ФДТ на Ревлон слагам в седмицата по 1 път, ама не ми харесва нещо, а и нямам какво да крия на лицето си не слагам никакъв грим..Така де исках нещо което ще ми намалее умореният вид или въобще няма да се покаже..Не мисля, че няма такива кремове, има ама понеже ще ми е за първи път реших да ви попитам....Оф аз колко съм зле аз имам сенки, не тъмни кръгове, мане мане какви ги пиша  Joy Joy

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 18:41 от cityofangels

# 595
Като стана въпрос за коректора Bourjois Healthy Mix, тези дни пуснах ревю в блога, заповядайте Peace

# 596
Oсвен от преумора някои са и генетични. Тоест ако са такива няма махане.
Друга прилича е проблем с носа, демек често е запушен или си търкате очите.

Хидратация, много сън и здравословен живот и ако нищо не помага значи добрият стар коректор Peace

# 597
  • Ст Загора
Те тези тъмни кръгове ми станат от преумора, по цял ден на работата на този компютър  #Crazy
не си ли гледала в нета за тъмни кръгове , аз оня ден писах на една мацка компреси от лайка , зелен и черен чай (едно от трите) както и да се пие много вода

# 598
  • Бургас / София
Ненен аз съм много заблудена...Аз нямам тъмни кръгове, а сенки под очите от умора след 9 часа..Извинявам се за невежеството ми  #Crazy

# 599
  • sofiq
момичета написах мнението си за още няколко продукта които ползвах последните седмици,ето който иска да види,дано съм полезна  Peace

http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_8557.html

http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde-anti-aging.html

http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_24.html

някой ползвал ли е ружовете на Алверде,как са като покривност и издържливост?

Общи условия

Активация на акаунт