Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 545
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Относно томболата в DM - талоните се попълват там, на място! Не дават да се изнасят. Касирката вчера ми каза и посочи място, където да го  попълня.

# 721
Здравейте на всички  Wink Да,и аз попълних днес един талон-пишеш си трите имена,град,има опция за и-мейл,но не е задължително и телефон  Sunglasses Принципно влязох да си търся тоник за почистване на лице и очи,а излязох (отляво-надясно) с:Мек лосион за очи и устни на Лореал-двуфазен е,страхотен..,Успокояващ тоник за суха и чувствителна кожа на Биотен с екстракт от водна лилия-също страхотен..,Великолепно разкрасяващо олио с 4 скъпоценни масла-арган,макадамия,бадем и роза на Гарниер-направо е вълшебно и пише че не оставя следи по дрехите..,Олио за тяло на Билка,коригиращо несъвършентсвата,изглаждащо целулита,със силикон-много ми допадна и накрая Памучни тампончета на Ебелин-70бр. в опаковка-сториха ми се супер Wink И така,ако има нещо-пишете  Grinning  

# 722
  • Ст Загора
мацки , по - късно ще направя нова тема

# 723
Момичета какво ви е мнението за крем ружовете на алверде?

# 724
CelluliteFree,
заинтригува ме с олиото на Гарниер. Не съм го и виждала, но би ли ми разказала за него?
А олиото на Билка? Какъв ефект има?

# 725
  • София
Скоро прочетох мнение на съфорумка, която беше доволна от един измиващ гел в жълта опаковка,  с нарисувана фея или елф май беше. Можете ли да ми помогнете, кой точно е продукта, имам спомени, че беше от дм. Благодаря Praynig
  Peace
И продължавам да съм много доволна от него! Hug

Търсих този измиващ гел днес в DM, но служителката ми предложи съвсем друг продукт. Sad newsm78 и отсече: Това е!

# 726
  • Стара Загора
Днес отидох до DM за да си взема балсамчето с портокал в кутийка, но видях, че има балсамче Захарна целувка (за първи път го виждам в нашите магазини, тук доста бавно май идват новите неща) и си взех него. Мирише готино, но за съжаление няма сладък вкус.
На касата касиерката не ми даде талон за томболата, но аз си взех и започнах да го попълвам на другата каса, по едно време дойде и ме пита дали имам нужда от помощ за попълването и ми каза кой филиал се води магазинът.

# 727
CelluliteFree,
заинтригува ме с олиото на Гарниер. Не съм го и виждала, но би ли ми разказала за него?
А олиото на Билка? Какъв ефект има?
Първо да те изненадам,че съм момче Mr. Green Олиото на Гарниер и аз не го бях срещал,но е същото като многофункционалното олио на Нукс,само че без частичките вътре.Веднъж нанесено,олиото прави кожата сияйна,мека,подхранва,с по-равномерен тен-прикрива несъвършенствата.С лека формула е-не лепне и не оставя следи.Взех го на намаление-9,90 за 150мл...Спрей олиото на Билка беше към 7лв. някъде,има анти ейдж ефект,анти стрес ефект и благодарение на маслото от гроздови семки-антицелулитен ефект.Съдържа също и други масла-бадемово,сусамово,от авокадо и маслина...Както и силикон,който прикрива несъвършенствата  Sunglasses

# 728
CelluliteFree, олиото на Билка го изразходвай максимално бързо - след време добива дъх на пластмаса от бутилката. Често наблюдавам този проблем в тази серия на Билка, в другите го няма.

Да си побутна питането за душ геловете и шампоаните на Алверде - ползвали ли сте ги, препоръчвате ли някой конкретен? Този с мандарина например Blush

# 729
  • София
CelluliteFree , поздравления за откровеността!  Simple Smile
 В този сай много мъже се предсавят за жени.

# 730
Да си побутна питането за душ геловете и шампоаните на Алверде - ползвали ли сте ги, препоръчвате ли някой конкретен? Този с мандарина например Blush

Душ-геловете на Алверде не са лоши, но не бих ги нарекла нещо особено. Душ-гел като душ-гел  Mr. Green Ако много ти харесва миризмата - взимай. Пенят се нормално, но някои са по-редички. Аз този с мандарината не го харесвам (кощунство, знам  Crazy), но имам един любим за лятото с мента и бергамот (http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2012/07/P1030570.jpg). Жалко, че май беше лимитка.

# 731

Общи условия

Активация на акаунт