Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 553
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Днес ще ходя до DM и после ще споделя за намаления и оферти за деня.

# 691
Момичета, която и от нас да види новата колекция на Есенс да свирка тук бързо, че много хубави неща ще има  Grinning  Hug

# 692
  • Lost in a fairytale ...
И аз мисля да прескоча  Whistling

sisi_91 - аз си бях взела такова балсамче, но с диня - става, но ако нямаш особени проблеми. За по-напукани или сухи устни не е много добро. Аз лично го ползвах пролетта и лятото и сега съм го оставила в колата за резерв  Mr. Green

# 693
Докладвам за базата за устни. Базата е като гелче, няма нищо изсушаващо. С пигмента стана много добре, цвета е страхотен. Може да се направи с различна интензивност. Самия пигмент с базата се разтваря и става като консистенция на глос.
Аз понаплесках малко повече и съответно го изядох сравнително бързо, но като трайност по мои впечатления е ок. Минус е неудобното нанасяне при подновяване в движение, защото трябва да се носи базата, пигмента, четка, която после трябва да се бърше.
Като пробвам базата за нокти, пак ще пиша.

# 694
Здравейте. Някой ползвал ли е този крем и може ли да каже някакви отзиви за него.

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/segment/bg_homepage/n … u_produkt_34.html

# 695
Скоро прочетох мнение на съфорумка, която беше доволна от един измиващ гел в жълта опаковка,  с нарисувана фея или елф май беше. Можете ли да ми помогнете, кой точно е продукта, имам спомени, че беше от дм. Благодаря Praynig

# 696
  • София
Днес ходих до DM. Имаше много хора. Нямаше намаления специално за РД, само обичайните промоции. Има томбола и който пазарува, може да си попълни талон и да участва.
Аз си взех от DM;

От Lilly си купих:

# 697
  • София
Скоро прочетох мнение на съфорумка, която беше доволна от един измиващ гел в жълта опаковка,  с нарисувана фея или елф май беше. Можете ли да ми помогнете, кой точно е продукта, имам спомени, че беше от дм. Благодаря Praynig
  Peace
И продължавам да съм много доволна от него! Hug

# 698
Докладвам за базата за устни. Базата е като гелче, няма нищо изсушаващо. С пигмента стана много добре, цвета е страхотен. Може да се направи с различна интензивност. Самия пигмент с базата се разтваря и става като консистенция на глос.
Аз понаплесках малко повече и съответно го изядох сравнително бързо, но като трайност по мои впечатления е ок. Минус е неудобното нанасяне при подновяване в движение, защото трябва да се носи базата, пигмента, четка, която после трябва да се бърше.
Могат ли да се слагат червила върху тази база, без пигмент?

# 699
базата е специално за пигменти

# 700
Може и да могат, но е безсмислено - просто червилото ще се разтече. Базата е все едно безцветен глос, върху който да сложите пигмента - само базата е с леко лепкаво усещане, като се сложи пигмента, това усещане изчезва. Но пак казвам, аз май нанесох повече база, особено на горната устна. Утре ще го пробвам на по-тънък слой и ще видя каква трайност дава.

# 701
Ок, мерси. Аз искам база за под червилото Simple Smile

# 702
  • Ст Загора
 Питах вносителите на Есенс , за новите неща очакват се на 1 март

# 703
Питах вносителите на Есенс , за новите неща очакват се на 1 март
Мерси. Свиркайте като ги видите Simple Smile

# 704
Много да похваля новия молив на Мейбълин:

http://maquilab.blogspot.com/2013/01/the-master-of-drama-maybellines-new.html

Нямаше и да го забележа, ако не ми бяха казали за него, но е наистина чудесно попълнение на тоалетката ми.

БТВ, май бая сме наспамили Есънс, и аз им писах  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт