Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 550
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Сърце юнашко не трае и тази вечер си взех базата за устни, за нокти и пигмент 14 - ягодово смути.
Утре ще давам отзиви за базата за устни. Wink

# 676
Нещо по-специално ще има ли утре в ДМ?
Би трябвало да има нещо по-специално, обаче от оскъдната информация на фейсбук страницата им, аз, лично, нищо специално, промоционално и привлекателно не съзрях. Rolling Eyes

# 677
Томбола имаше днес - всеки пазарувал може да спечели ваучер за 15 лв. За намаление ми стана неудобно да питам. Утре, ако имам време преди работа, може да мина да проверя и ще пиша.

# 678
  • sofiq
аз питах една от управителките на магазин-няма да има намаление утре

# 679
Нали има брошура в сайта, вижда се кое е намалено, нищо интересно, препарати за пране, тоалетна хартия.. Tired Да идват по-бързо новите продукти, че ме сърбят ръцете да си купя нещо новичко  Blush

# 680
  • Lost in a fairytale ...
Е, това е кофти. Правят намаление за щяло и нещяло, пък за РД  Crossing Arms

В сайта на Есенс има новите неща, представени на български. Предполагам, че ще стигнат до нас, но може би в Лили  Peace

# 681
  • Ст Загора
Е, това е кофти. Правят намаление за щяло и нещяло, пък за РД  Crossing Arms

В сайта на Есенс има новите неща, представени на български. Предполагам, че ще стигнат до нас, но може би в Лили  Peace
и в ДМ ще заредят някой от тях , че не всичко зареждат

# 682
Е, това е кофти. Правят намаление за щяло и нещяло, пък за РД  Crossing Arms

В сайта на Есенс има новите неща, представени на български. Предполагам, че ще стигнат до нас, но може би в Лили  Peace
и в ДМ ще заредят някой от тях , че не всичко зареждат
Дано има повече неща в ДМ, че ние си нямаме Лили Simple Smile

# 683
От това, което виждам, май по-голям е шанса да си появят в ДМ. Поне засега новата пролетна колекция и базите ги има там. В Лили е здрачната серия.

# 684
  • София
Може ли да ви помоля да ми препоръчате хубав крем за ръце на Belea или Alverde. Иска ми се хем да е силен, за да ми омекотява трайно кожата, хем да не е прекалено мазен, за да попива добре. Peace

# 685
  • Стара Загора
Може ли да ви помоля да ми препоръчате хубав крем за ръце на Belea или Alverde. Иска ми се хем да е силен, за да ми омекотява трайно кожата, хем да не е прекалено мазен, за да попива добре. Peace

Имам някакъв спомен, че хвалиха този момичетата. Ако не се лъжа беше около 5 лв.  Peace

# 686
  • Стара Загора
Днес за първи път видях едно балсамче в кутийка на Balea - с портокал. Някой взимал ли си го е? Аз тези дни мисля да си го взема, нищо че не харесвам балсамчета в кутийки.
Ето този е:

# 687
  • София
Мерси, Ивче, ще го потърся. Peace

# 688
Сиси, купувала съм си, но така и не се пречупих да го ползвам, някак си с пръсти не ми се иска да слагам, особено пък на улицата, а четка да вадя и да мажа... Затова стикче си взимам.

Аз да ви кажа колко съм разочарована от аромата на балсама за коса на Балеа с аромат на смоники. Нищо смокинено не намерих в аромата, по- скоро на някакъв евтин омекотител за дрехи. Нищо общо с шампоана.

# 689
Влад@, мисля, че става въпрос за тубичката. Той наистина е по-гъст- много е добър за прикриване на несъвършенства, макар че на мен ми харесва и за сенки под очите. Писалката вече е специално предназначена за околоочната зона, има озаряващ ефект.  Peace

Благодаря за отговора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт