Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 596
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
От моята, която е купена съвсем наскоро не пада боя при къпане Simple Smile

Аз съм явно една от малкото, на която не й допадна Хелти микс на Буржоа коректора. Пресуши ми кожата под очите.  За мен беше един от най-несполучливите коректори.

И на мен не ми харесва, не съм предполагала да е много харесван  Thinking

Ужасно гъст ми се вижда за под очите, изсушава и ми прави бръчки (а аз почти нямам). Добре че ми го бяха подарили с ФДТ Хелти микс  Simple Smile От цялата серия- коректор, ФДТ, пудра- харесах ФДТ, другите неща са ми изсушаващи.

Подкрепям за коректора на Буржоа.  Peace
Ужасно нещо!
Момичета, за коректора в тубичката ли е това, или за писалката?

# 661
  • Бургас
На мен пък ми лепнеше и усещах едно неприятно опъване newsm78 Точно като с прозрачния им рол он..
Май при всеки различно...само споделям при мен кое пасва

# 662
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, да сте мяркали нещо от новите неща на Есенс из ДМ? Хвърлила съм око на ББ крема и новия коректор  Peace

# 663
Влад@, мисля, че става въпрос за тубичката. Той наистина е по-гъст- много е добър за прикриване на несъвършенства, макар че на мен ми харесва и за сенки под очите. Писалката вече е специално предназначена за околоочната зона, има озаряващ ефект.  Peace

# 664
  • София
Здравейте,
Да сте използвали бронзиращите кремчета за лице на Balea и Alverde? Кой от двата е по-добър?

# 665
Момичета, да сте мяркали нещо от новите неща на Есенс из ДМ? Хвърлила съм око на ББ крема и новия коректор  Peace
При нас в ДМ имаше пигментите от новата колекция още от началото на месеца някъде, защото съм се наточила на 2-3 цвята. И базата за устни ще пробвам, само да се поопарича.
ВВ крем не съм виждала, но не съм се и заглеждала. Само да мерна, ще си взема, защото за цената си продуктите им са много добри.

# 666
  • Lost in a fairytale ...
Оо, за база за устни не бях чувала, че ще пускат. Май скоро ще намеря път към там ...  Mr. Green

# 667

И базата за устни ще пробвам, само да се поопарича.
Как изглежда тази база?

# 668
О, има я, аз даже бях питала в темата дали някой я е ползвал, защото преди години съм ползвала подобно изглеждащ продукт - уж заздравител за червило /много го ям/, но беше със спирт сигурно, защото адски ми изсушаваше устните. Изглежда като прозрачна течност в стъклено шишенце с апликатор. Цена 3,20 мисля.
Значи пигментите им се водят за очи, устни и нокти и съответно има и бази за тях. Пробвах тази за очите /в синя тубичка/ - разкошна е. затова питах за тази за устни, ако някой има впечатления. В нашия ДМ имаше и база за нокти, но аз пък хич не се лакирам, та не съм се и замисляла за нея.

# 669
О, има я, аз даже бях питала в темата дали някой я е ползвал, защото преди години съм ползвала подобно изглеждащ продукт - уж заздравител за червило /много го ям/, но беше със спирт сигурно, защото адски ми изсушаваше устните. Изглежда като прозрачна течност в стъклено шишенце с апликатор. Цена 3,20 мисля.
Значи пигментите им се водят за очи, устни и нокти и съответно има и бази за тях. Пробвах тази за очите /в синя тубичка/ - разкошна е. затова питах за тази за устни, ако някой има впечатления. В нашия ДМ имаше и база за нокти, но аз пък хич не се лакирам, та не съм се и замисляла за нея.
Ще я издирваме значи.

# 670
  • Ст Загора
новите неща се чакат някъде февруари - март , а ББ крема е точно от тях , не знам дали ще го има при нас , но може да се пита в сайта на Есенс само , че по късно

# 671
  • София
DM утре ли има рожден ден?

# 672
  • Ст Загора
DM утре ли има рожден ден?
да

# 673
# 674
Нещо по-специално ще има ли утре в ДМ?
Сега отворих сайта да търся информация и видях, че има нова лимитирана колекция на Алверде - “Black & Red”

Общи условия

Активация на акаунт