Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 600
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
На мен пък ми лепнеше и усещах едно неприятно опъване newsm78 Точно като с прозрачния им рол он..

# 646
здравейте момичета,искам да помоля за отзиви за бронзиращите пудри на флормар и есенс,защото досега не съм ползвала и не мога да се ориентирам newsm78

# 647
  • на последния етаж
Да ми препоръчате хайлайтър (не искам Здрачовската пудра).

# 648
simkaa, аз имам бронзиращата пудра за блондинки на есенс. Много я харесвам, защото е матова, без блестящи частички. За флормар нищо не мога да кажа  Simple Smilehttp://www.google.bg/imgres?um=1&hl=bg&client=firefox-a& … :429,r:1,s:0,i:82

# 649

От марките, които се продават в ДМ и Лили ли?

За какво освен за контуриране използвате бронзиращите пудри?

# 650
 Sladkishi  bouquet аз не знаех,че има и за блондинки...как се зарадвах,още утре ще я потърся :Д:Д

# 651
В тази тема много хвалят хайлайтърите на Катрис - един в черна кутийка и един от лимитираната серия.

# 652
simkaa, надявам се да ти хареса  Simple Smile
Бронзираща пудра имам само спомената на Есенс и я ползвам само за контуриране. Отделно имам бронзиращи перли, които ползвам лятото, когато имам тен.  Да блестя  newsm03

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 22:52 от Sladkishi

# 653
  • Бургас
От моята, която е купена съвсем наскоро не пада боя при къпане Simple Smile

Аз съм явно една от малкото, на която не й допадна Хелти микс на Буржоа коректора. Пресуши ми кожата под очите.  За мен беше един от най-несполучливите коректори.

И на мен не ми харесва, не съм предполагала да е много харесван  Thinking

Ужасно гъст ми се вижда за под очите, изсушава и ми прави бръчки (а аз почти нямам). Добре че ми го бяха подарили с ФДТ Хелти микс  Simple Smile От цялата серия- коректор, ФДТ, пудра- харесах ФДТ, другите неща са ми изсушаващи.

Подкрепям за коректора на Буржоа.  Peace
Ужасно нещо!

# 654
  • на последния етаж

От марките, които се продават в ДМ и Лили ли?

За какво освен за контуриране използвате бронзиращите пудри?
Може и други.  Blush
Моите бронзиращи пудри са матови, така че - само за контуриране ги ползвам.  Peace
Благодаря, kati_v! Този от лимитираната серия не го откривам никъде вече.

# 655
Лита, ако си със светка кожа пробвай Белия шоколад на Буржоа - изключително нежен е, фин. Беше и на промоция.

Иначе вече всяка марка предлага хайлатър - аз имам тази на Есенс, Белия шоколад и на Too faced - уникален.

На Катрис разгледай също ми предлагаха някакъв, но аз не му обърнах внимание, защото към момента три са ми напълно достатъчни.

Избор има  Hug

# 656
...
Благодаря, kati_v! Този от лимитираната серия не го откривам никъде вече.
То и аз само на тестер съм го виждала, за съжаление.
Самсара, този на Буржоа с какъв оттенък е - розовеещ или жълт.

# 657
  • на последния етаж
Благодаря, Самсара!  Hug
С много светла кожа съм. Търсех този от серията Фантазия на Есенс или лимитирания на Катрис, но не ги открих. Ще пробвам белия шоколад (а ти кой на Есенс си взе?).

# 658
Белия шоколад на Буржоа е бледорозов със златисти отблясъци - стои перлено, почти не се забелязват отделни частици. Днес го нося под веждата и в ъгълчетата на очите, много приятно изглежда в комбинация с едни графитени сенки на клепача Heart Eyes

# 659
Благодаря, Самсара!  Hug
С много светла кожа съм. Търсех този от серията Фантазия на Есенс или лимитирания на Катрис, но не ги открих. Ще пробвам белия шоколад (а ти кой на Есенс си взе?).

Пудрата от Здрач  Mr. Green

Ами БШ е  с лек розов оттенък, за мен няма никакви явни блескулки  и затова много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт