Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 617
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Впечатления имате ли от шампоана на Балеа, който е с аромат на смокини? Трябваше ми спешно шампоан, нямах време да чета, взех го заради аромата.

# 631
blackisback,
аз си купих. Не разбрах дори за какъв тип коса е, но аромата му е страхотен. Взех си и същия балсам. Доволна съм и от двата продукта.

# 632
  • Sofia
Много ме заинтригувахте с коректора на Буржоа. От години не мога да попадна на свестен . И аз  искам хем да  седи естествено,  хем да скрива тъмните кръгове и да не се събира във фините линии. Правилно ли разбрах, че е по-добре да си взема писалката, а не тубичката?
Лилавият околоочен щом маха бръчици, ще го тествам, до сега  почти нищо не ми е действало Бог знае колко добре в тази област.  В момента имам тестер на Ла прери, той е хубав, но ужасно скъп крем. Маслото от пшеничен зародиш , вечер  преди лягане, също върши чудесна работа, пробвайте.
Последната седмица  ползвам често и съм доволна от една лилава очна линия-писалка на She.

# 633
От моята, която е купена съвсем наскоро не пада боя при къпане Simple Smile

Обаче ме боде при нанасяне на грим  Rolling Eyes

Аз съм явно една от малкото, на която не й допадна Хелти микс на Буржоа коректора. Пресуши ми кожата под очите.  За мен беше един от най-несполучливите коректори.

Да кажа пак, че новата колекция на Катрис е страхотна - взех си балсама червило. Въобще днес опустоших и Лили и ДМ.

# 634
  • София
С какво нанасяте пигментите на Есенс? С каква четка? От тези снимки в друга тема във форума реших, че задължително трябва да ги имам.  Blush
http://1.bp.blogspot.com/-gnWNCiz9kKo/UJF6aVRYFSI/AAAAAAAAD9w/Sw … bs+protection.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-xDuL1eUpb9U/ULUE8Xnf9sI/AAAAAAAALkg/vL … 1600/Collage6.jpg

# 635
Самсара, не си само ти - на мен много ми допада, но си е до тип кожа. Пък и по някаква причина голяма част от момичетата, които не харесват масово-хвалените продукти, предпочитат да си траят Thinking

А Есънската ми четка за грим се спогоди много добре с едни минерални прахообразни сенки - захваща идеално количество и не ги разпрашава изобщо Flutter

# 636
А някой да го боде есенската четка за грим  Mr. Green?

Пух  Hug ( + за едно бонбонче)

Аз мисля да тествам мейбълинския коректор. Обаче чакам от Щатите един на ЕЛ и после.

# 637
Малко офтопик, но много добър коректор е този на Орифлейм:
Скрит текст:
Има го във варианти розов и златен, ползвам първия. Има лек розов оттенък, прикрива сенки под очите добре и не изсушава кожата.

# 638
Самсара, Hug

Аз днес се сдобих със Здрачовската пудра, кажете с каква четка я нанасяте и дали само на скулите или по цялото лице. Мисля да пробвам с ветрило, че от наличните ми четки сякаш най-леко покритие ще направи newsm78

# 639
  • София

Пух днес бях със здрачовата пудра на цялото лице е имаше и още куп други неща  Mr. Green

# 640
И аз я слагам на цялото лице. Отдолу съм с ВВ крем и ефекта е много добър.

# 641
  • София
От моята, която е купена съвсем наскоро не пада боя при къпане Simple Smile

Аз съм явно една от малкото, на която не й допадна Хелти микс на Буржоа коректора. Пресуши ми кожата под очите.  За мен беше един от най-несполучливите коректори.

И на мен не ми харесва, не съм предполагала да е много харесван  Thinking

Ужасно гъст ми се вижда за под очите, изсушава и ми прави бръчки (а аз почти нямам). Добре че ми го бяха подарили с ФДТ Хелти микс  Simple Smile От цялата серия- коректор, ФДТ, пудра- харесах ФДТ, другите неща са ми изсушаващи.

# 642
Лепи, Кати, благодаря ви Hug Ще я тествам без и с ФДТ, а може и да си потърся някое ББ, което да ми пасне като цвят.

# 643
Този руж ще го има ли при нас?

# 644
  • Бургас
Самсара, не си само ти - на мен много ми допада, но си е до тип кожа. Пък и по някаква причина голяма част от момичетата, които не харесват масово-хвалените продукти, предпочитат да си траят Thinking

А Есънската ми четка за грим се спогоди много добре с едни минерални прахообразни сенки - захваща идеално количество и не ги разпрашава изобщо Flutter
Коректорът на Гарние-рол она е прекрасен според мен,точно за зоната под очите е

Общи условия

Активация на акаунт