Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 618
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Заинтригувахте ме с коректорите на Буржоа.Аз също не използвам фон дьо тен, а само пудра.Дали ако използвам някой от споменатите коректори Bourjois Healthy Mix или този, който е като писалка ще си личи? Простете за невежеството, но те попиват в кожата като крем и същевременно скриват сенките и не са като маска, нали? Точно това ми трябва, да стои естествено и само с пудрата лицето ми да е ок, кой от двата ще ми препоръчате? Желателно е да не изсушава кожата и да мога да го ползвам и за скриване на единични пъпки по лицето. Благодаря и се извинявам, че измествам темата.

А по темата - и аз ще пробвам околоочния на Алверде, щом е добър Peace

# 616
И аз благодаря за инфото  Hug

# 617
calopsita Точно от тази спирка хващаш 18-ката Simple Smile

Hellinger, последно - само да се убедя докрай - спирката точно срещу Лайпциг, пред плодовете и цветята, или спирката в обратна посока - срещу Търговската гимназия? Или да те чакам на тази спирка, от която се качваш и слизаш ти, Grinning Grinning Grinning че съм такова заблудено девойче относно ГТ, че голям срам - ГОЛЯМ!  Embarassed ... Почти всички не толкова централни квартали са ми тотално непознати.......

# 618
  • Пловдив
calopsita Точно от тази спирка хващаш 18-ката Simple Smile

Hellinger, последно - само да се убедя докрай - спирката точно срещу Лайпциг, пред плодовете и цветята, или спирката в обратна посока - срещу Търговската гимназия? Или да те чакам на тази спирка, от която се качваш и слизаш ти, Grinning Grinning Grinning че съм такова заблудено девойче относно ГТ, че голям срам - ГОЛЯМ!  Embarassed ... Почти всички не толкова централни квартали са ми тотално непознати.......
Не съм Hellinger, но мога да ти отговоря - хващаш 18 от спирката пред Лайпциг, пред плодовете и цветята и слизаш на Форума в Тракия, а Лили е точно срещу Форума Peace

# 619
Благодаря ти много!  bouquet

# 620
  • Пловдив
Благодаря ти много!  bouquet
Няма проблеми!  Hug  bouquet

# 621
Заинтригувахте ме с коректорите на Буржоа.Аз също не използвам фон дьо тен, а само пудра.Дали ако използвам някой от споменатите коректори Bourjois Healthy Mix или този, който е като писалка ще си личи? ... Желателно е да не изсушава кожата и да мога да го ползвам и за скриване на единични пъпки по лицето. Благодаря и се извинявам, че измествам темата.
На снимките в публикацията, която пуснах по-назад в темата, съм само с коректор, без ФДТ - всеки ден съм така и не си личи изобщо Peace Но коректорите, подходящи за под очите, рядко са достатъчно покривни, че да скрият пъпка, и обратното - силнопокривните си личат много на фината кожа под окото. Ако искаш само един, въпрос на приоритет е за какво ще го използваш ежедневно и за какво - от дъжд на вятър Flutter

# 622
Момичета, скоро някой  беше питал дали сме забелязали да пада боя от четките на Есенс.
Аз тогава отговорих, че при моите няма таково нещо, но вчера си купих тази за опушен грим, два пъти я мия и от нея не спира да тече лилава боя.
Различното между нея и старите ми четки е, че тази е с ново калъфче, което се отваря отстрани и мисля има някаква разлика в надписа.Може би при новите пада боя?

# 623
  • София
Момичета, скоро някой  беше питал дали сме забелязали да пада боя от четките на Есенс.
Аз тогава отговорих, че при моите няма таково нещо, но вчера си купих тази за опушен грим, два пъти я мия и от нея не спира да тече лилава боя.
Различното между нея и старите ми четки е, че тази е с ново калъфче, което се отваря отстрани и мисля има някаква разлика в надписа.Може би при новите пада боя?

Моята е нова и пусна боя само при първото измиване. Сложих и втори път шампоан, но после вече нямаше лилава вода.

# 624
От моята, която е купена съвсем наскоро не пада боя при къпане Simple Smile

# 625
Значи е въпрос на късмет, аз имам четири техни четки и само от една пада боя.

# 626
Някой беше писал,че е недоволен от спрей на Балеа за суха коса и търсеше добър продукт...Зарежте тея боклуци,вземете си това от който и да е ДМ,косата става копринена newsm10

# 627
  • София
И аз си взех едно балсамче за коса на Balea... Мъча се да ми хареса, ама не...

# 628
Заинтригувахте ме с коректорите на Буржоа.Аз също не използвам фон дьо тен, а само пудра.Дали ако използвам някой от споменатите коректори Bourjois Healthy Mix или този, който е като писалка ще си личи? ... Желателно е да не изсушава кожата и да мога да го ползвам и за скриване на единични пъпки по лицето. Благодаря и се извинявам, че измествам темата.
На снимките в публикацията, която пуснах по-назад в темата, съм само с коректор, без ФДТ - всеки ден съм така и не си личи изобщо Peace Но коректорите, подходящи за под очите, рядко са достатъчно покривни, че да скрият пъпка, и обратното - силнопокривните си личат много на фината кожа под окото. Ако искаш само един, въпрос на приоритет е за какво ще го използваш ежедневно и за какво - от дъжд на вятър Flutter
Благодаря ти много за отговора Hug

# 629
Лилавият околоочен на Алверде Peace Уникален крем. Не се плашете от това за колко години го дават
дават го за зряла кожа,дали е хубаво да го ползвам като съм на 33 и имам съвсем малко бръчици леки? Като профилактика да нямам

Общи условия

Активация на акаунт