Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 635
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer,
не ти ли стои златисто на кожата?Нали търсеше нещо по-сребристо, розово, прасковено.....

О да, доста е златен, но аз го взех междудругото. Все още искам друг тип хайлайтър, тъй като златни имам вече няколко. В момента обмислям дали да рискувам да поръчам пролетните метеорити на сляпо или да ги чакам като дойдат тук. Също така чакам да пуснат новите колекции в МАС, с надеждата че ще има някой и друг розово-прасковен скинфиниш. Общо взето от наличното на пазара в момента, няма това което търся.  Rolling Eyes

# 571
И тук да помоля за съвет. Момичета, препоръчайте ми околоочен крем. На 24 съм  Praynig

# 572
И аз бих искала да чуя мнения и препоръки за добър околоочен крем.  Peace

# 573
gadamer,
благодаря  bouquet /реших, че само на мен ми се вижда златиста/

# 574
Лилавият околоочен на Алверде Peace Уникален крем. Не се плашете от това за колко години го дават

# 575
Жаки, може ли снимка? Както и ориентировъчна цена?  Praynig

# 576
  • Бургас / София
Жаки този околоочен за тъмни сенки ли е ?

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 18:52 от cityofangels

# 577
  • Пловдив
От вчера вече и пловдивчани можем да пазаруваме в "Лили" - новооткрития им магазин е в ЖК Тракия, в "Тракия Плаза", срещу Форума Mr. Green Снощи наминах да разгледам и неусетно си тръгнах с един куп щуротии Laughing Crazy Party

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 578

7-8 лева
Не знам дали е за тъмни кръгове....предполагам по-скоро не. Но излглажда невероятно бръчки и прави кожата като бебешка

# 579
Благодаря, Жаки   bouquet

# 580
Лилавият околоочен на Алверде Peace Уникален крем. Не се плашете от това за колко години го дават

За колко години го препоръчват, че от снимката не можах да се ориентирам?

Надявам се и в други райони на Пловдив да открият магазин Лили, че Тракия ми идва доста далече.

# 581
И аз благодаря   bouquet

# 582
  • Бургас / София
Ех жалко на мен ми трябва за СЕНКИТЕ под очите от преумора...

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 18:52 от cityofangels

# 583
Аз се надявам на централно "Лили" - въобще не познавам Тракия - един път се влачих един час с някакъв тъп рейс до Форума в Тракия и повярвайте ми,  не мога да повторя упражнението ooooh! Mr. Green

# 584
Аз се надявам на централно "Лили" - въобще не познавам Тракия - един път се влачих един час с някакъв тъп рейс до Форума в Тракия и повярвайте ми,  не мога да повторя упражнението ooooh! Mr. Green

Аз се оправих супер лесно - с 18-ката, слизаш на форума, обръщаш се с гръб към него и воала Simple Smile Спирката за наобратно е надолу по същия булевард, посока центъра, след първото кръстовище (има една странна църква отсреща)  Peace

Общи условия

Активация на акаунт