Balea, Alverde, Catrice, Essence - 7 (Козметика от ДМ и Лили)

• 65 649
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Надничай от време на време в лаковата тема, там често ги обсъждаме Peace За мен лично са на кантар по отношение на формулата - някои са страхотни, не мога един кусур да им намеря, а други не мога да ги нанеса и това си е. Въпрос на късмет, предполагам. Но си струва да се опитат, определено Peace

# 556
  • София
Надничай от време на време в лаковата тема, там често ги обсъждаме Peace За мен лично са на кантар по отношение на формулата - някои са страхотни, не мога един кусур да им намеря, а други не мога да ги нанеса и това си е. Въпрос на късмет, предполагам. Но си струва да се опитат, определено Peace

Сетих се малко късно за лаковата тема  Embarassed Малко съм първосигнална, като реша да купувам нещо, веднага питам в някоя тема  Благодаря ти за отговора, вече набелязах и други продукти на марката и утре ще ги потърся по магазините  Hug

# 557
Повтарям крема за много чувствителна кожа, с жожоба, който се оказа в нова опаковка /или поне различна/:

Страшно съм доволна.

# 558

Скрит текст:
Момичета, млякото за коса с алое и манго има ли някакво укрепващо действие върху косата или е само силикони за по-лесно разресване? Ползвам го от известно време, но се чудя дали има смисъл newsm78

# 559
  • София
Moмичета, а и момчета Wink
Днед намалението в Лили е на душ гелове Peace
Скрит текст:

# 560
  • Стара Загора
А защо вчера като влязох в сайта на Лили пишеше:
 Cряда, 23.01.2013.
ШОК ЦЕНА
-20%
продукти за бръснене и хигиена на мъжа

# 561
Хм, че това скоро го намаляваха.

# 562
можеш ли да ми го пратиш този сайт на Лили? аз от известно време си търся едно автършейвче но нещо никакво го няма никъде

# 563
  • Стара Загора
Сайтът на Лили е този: http://www.lillydrogerie.bg/
Но интересно защо вчера като влязох пишеше, че едни продукти ще са намалени, а днес пише други  newsm78

# 564
  • Отвъд алеята зад шкафа
Днес се сдобих с хайлайтъра на Катрис в черната кутия, много ми харесва, ако някой го намери, препоръчвам да си го купи.

# 565
  • София
Някой ползвал ли е оцветяващите маски за коса на Balea? Доволни ли сте?

# 566
Извинявам се че ви нахлувам в темата, но искам да попитам някой ползвал ли е това http://beautycosmetic.biz/rubella-deva-body-care-anticeluliten-serum-p-4807.html ? Виждам, че е някакъв нов серум на Дева и се чудя дали е добър като другия им антицелулитен!

# 567
gadamer,
не ти ли стои златисто на кожата?Нали търсеше нещо по-сребристо, розово, прасковено.....

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 14:25 от LOSHKA

# 568
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Сега минах през Лили и душ-геловете са с намаление 20% ,както пишеше Simple Smile
Купих си даже  
Twisted Evil

Последна редакция: ср, 23 яну 2013, 16:59 от pantera666

# 569
  • София
Момичета, някоя от вас има ли балсама захарна целувка? Има ли цирусова мирзма, че тия цитрусовите аромати ми напомнят на фервекс,а него така да го мразя Sick И химическа ли му е много миризмата? Имам този с шоколада,ама е доста изкуствена, въпреки това ще си го измажа де Grinning
Някакви отзиви за него като цяло Praynig

Общи условия

Активация на акаунт